Dodaj do ulubionych

tort na wesele

IP: 195.117.122.* 28.02.13, 11:57
witam!u kogo mozna zamówić dobry w smaku i dobrze wyglądający tort na przyjęcie weselne?
Obserwuj wątek
    • Gość: polecam w 100% Re: tort na wesele IP: *.play-internet.pl 28.02.13, 12:35

tortypultusk.yolasite.com/
      • Gość: Młoda Re: tort na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.13, 20:53
        ooo ja też bym chciała wiedzieć. A w ciechanowie, możecie coś polecić??
        • Gość: gess Re: tort na wesele IP: *.play-internet.pl 28.02.13, 21:33
          Tylko nie w Półtusku......bo to jest KRYPTOREKLAMA a torty do d.....
    • Gość: iojhy Re: tort na wesele IP: *.play-internet.pl 28.02.13, 21:37
      Tam gdzie organizujesz wesele są fachowcy,którzy dostarczą Ci taki tort jaki sobie wymarzysz....
      a reklama,na tym forum trąci WIOCHĄ......
      • Gość: jaa Re: tort na wesele IP: 195.117.122.* 01.03.13, 09:00
        czy w Ciechanowie robią gdzieś taki torty z prawdziwego zdarzenia?
      • Gość: młoda Re: tort na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.13, 09:44
        wszędzie gdzie jeździliśmy w ciechanowie, tort i alkohol był we własnym zakresie. I taką salę też wzięliśmy. O tort musimy zatroszczyć się sami dlatego pytam.
        • Gość: polecam. Re: tort na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.13, 11:16
          nowa firma na rynku, aczkolwiek cukiernik w branży od lat. 517110050
    • Gość: asik Re: tort na wesele IP: *.play-internet.pl 19.03.13, 21:24
      Nieprawda!Tort w Dalii w Chruszczewie jest w cenie od tzw"talerzyka",więc nie trzeba sie o niego martwic...
      • Gość: zola Re: tort na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 22:06
        czy twoim zdaniem wszyscy robią wesele w dalii? Skoro w dali jest - ok. W innych nie ma i trzeba samemu zamówić. Nie każdy robi wesele na 200 osób w salach typu dalia, magnat czy bianco.
        • Gość: ona Re: tort na wesele IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.03.13, 11:59
          Bardzo dobre torty robia w Konopkach i zawożą na miejsce ,jezeli ktos jest zaineresowany to moge podać numer telefonu,mozna tez obejrzec torty na Nk ale to juz informacje przez telefon.
        • Gość: młoda Re: tort na wesele IP: *.play-internet.pl 20.03.13, 15:44
          ja miałam wesele w bianco na 70 osób i też miałam tort w cenie talerzyka i nie jest prawdą że w tej sali są wesele tylko duże bo organizują różne
          • Gość: andre Re: tort na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.13, 16:05
            ja równiez polecam tort z pułtuska, torty super wygladaja i super smakuja. Nie zwazajcie na to co napisał uzytkownik gess czy jam mu tam, bo on najwyrazniej jest z konkurencji. Zamawiałem w Pułtusku juz 3 razy, fakt ze trzeba po niego jechac ale opłaca sie. W okolicy nie znajdziecie lepszego tortu i taniego w porównaniu do lokalnych zakładów cukierniczych.
            • Gość: Była Re: tort na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.13, 16:59
              Ludzie nie przesadzajcie już. Mława, Pułtusk.....?

W ciechanowie jest tyle cukierni, że na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Poza tym tort każdy zje po kawałku i zapomni o nim szybko. Nie ma tortów niesmacznych. Są tylko takie, które komuś z gości mogą nie podpasować w smaku bo np. za dużo masy, za mało dżemu, za słodki, za gorzki - Jeden zje ze smakiem inny będzie marudził bo ma inne wyczucie smaku. Wszystkim nie dogodzisz nigdy.

Ja np bardzo lubię torty z samą masą przekładane biszkoptem. Taki też zamówiłam na swoje wesele nie będę mówiła gdzie, żeby zaraz mnie ktoś nie posądził o reklamę. Tort wizualnie piękny - można wybrać ze zdjęć jaki się chce ( ale podejrzewam, że tak jest w każdej większej cukierni), w smaku dla mnie idealny, ale wiem, że np faceci często lubią torty nasączane alkoholem, rumem i mój tata mówił, że był trochę mdły. Dla mnie był odpowiedni, bo nawet jeśli chodzi o ciasta to wolę takie przekładane samą masą.

Ale jak z takiej głupoty jaką jest tort, robi się samemu problem, to chyba niedługo po sam tort będziemy jeździć do warszawy. No to już jest po prostu śmieszne ;) Chociaż wiem, że niektórzy tak właśnie swoje wesela przeżywają. Nie oceniam. Ale dla mnie to jest jakaś abstrakcja.
          • Gość: 123 Re: tort na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.13, 17:25
            no oczywiście że robią na mniej osób ale jak wtedy wzrasta cena, żeby wyszli na swoje.....
            • nikola2308 Re: tort na wesele 14.04.13, 21:32
              Ja znam cukiernika która robi pyszne torty piętrowe z bitą śmietaną połączone z świeżą truskawką lub musem truskawkowym oraz inne smaki dowóz gratis tort piękny ubrany w żywych kwiatach ja my mieliśmy w bordowych różach polecam tel 664040143
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka