Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 17:15 i do tego na stacji benzynowej / ups,,,stacji paliw sieci Shell/ Czyżby w Ciechanowie wszystko musiało upaść. Lokal do wynajęcia ? A może ktoś ma pomysł na jego zagospodarowanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stonek Re: było Rimini i nie ma Rimini IP: *.opera-mini.net 15.03.13, 18:05 Proponuję uruchomić tam biedronkę. Społeczeństwo Ciechanowa boleśnie odczuwa niedobór sklepów tej sieci. Apeluję o uruchomienie kolejnych biedronek. Pobijmy rekord guinessa w liczbie biedronek na kilometr kwadratowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirabelka Re: było Rimini i nie ma Rimini IP: *.opera-mini.net 15.03.13, 18:12 A ja chcę żeby powstał tam bar szczawiowy im. Stefana Niesiołowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: było Rimini i nie ma Rimini IP: 213.199.253.* 15.03.13, 18:38 Jeszcze jeden złodziejski WORD w Ciechanowie , by całe rodziny pracowników wordu mieli pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor xxx Re: było Rimini i nie ma Rimini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 18:48 A ja chcę żeby powstał tam bar szczawiowy im. Stefana Niesiołowskiego z Kaczyńskim za ladą (apetyczny człowiek) i Macierewiczem z wykrywaczem trotylu robiącym za ochroniarza. Nad całością patronat objął by Ojciec Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kw Re: było Rimini i nie ma Rimini IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.13, 19:08 jedyne co wypali to burdel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogr-13 Re: było Rimini i nie ma Rimini IP: *.play-internet.pl 15.03.13, 19:25 Proponuje podciągnąć deptak to się ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: było Rimini i nie ma Rimini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 23:05 A teraz poważnie , czemu padł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: było Rimini i nie ma Rimini IP: *.biznes-host.pl 16.03.13, 00:22 Zapytaj padniętych.. Odpowiedz Link Zgłoś