Dodaj do ulubionych

było Rimini i nie ma Rimini

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 17:15
i do tego na stacji benzynowej / ups,,,stacji paliw sieci Shell/
Czyżby w Ciechanowie wszystko musiało upaść.
Lokal do wynajęcia ?
A może ktoś ma pomysł na jego zagospodarowanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Stonek Re: było Rimini i nie ma Rimini IP: *.opera-mini.net 15.03.13, 18:05
      Proponuję uruchomić tam biedronkę. Społeczeństwo Ciechanowa boleśnie odczuwa niedobór sklepów tej sieci. Apeluję o uruchomienie kolejnych biedronek. Pobijmy rekord guinessa w liczbie biedronek na kilometr kwadratowy.
    • Gość: Mirabelka Re: było Rimini i nie ma Rimini IP: *.opera-mini.net 15.03.13, 18:12
      A ja chcę żeby powstał tam bar szczawiowy im. Stefana Niesiołowskiego.
      • Gość: MM Re: było Rimini i nie ma Rimini IP: 213.199.253.* 15.03.13, 18:38
        Jeszcze jeden złodziejski WORD w Ciechanowie , by całe rodziny pracowników wordu mieli pracę.
      • Gość: Doktor xxx Re: było Rimini i nie ma Rimini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 18:48
        A ja chcę żeby powstał tam bar szczawiowy im. Stefana Niesiołowskiego z Kaczyńskim za ladą (apetyczny człowiek) i Macierewiczem z wykrywaczem trotylu robiącym za ochroniarza.
        Nad całością patronat objął by Ojciec Rydzyk.
        • Gość: kw Re: było Rimini i nie ma Rimini IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.13, 19:08
          jedyne co wypali to burdel
          • Gość: ogr-13 Re: było Rimini i nie ma Rimini IP: *.play-internet.pl 15.03.13, 19:25
            Proponuje podciągnąć deptak to się ruszy.
    • Gość: gość Re: było Rimini i nie ma Rimini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 23:05
      A teraz poważnie , czemu padł ?
      • Gość: .. Re: było Rimini i nie ma Rimini IP: *.biznes-host.pl 16.03.13, 00:22
        Zapytaj padniętych..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka