Gość: Adam IP: *.31.65.35.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.03.13, 11:27 Witajcie. Mieszkam w bluku na osiedlu Aleksandrówka i potrzebuję dobrego dostępu do internetu. Nie interesują mnie operatorzy telefonów komórkowych. Bardzo Was proszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: UPC Re: Internet na Aleksandrówce IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 17:23 podłąćz upc wszystko po kablu duza predkość ja mam z tv i teleonem w pakiecie 120 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Internet na Aleksandrówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 17:54 Neostrada do 10Mb - 49 PLN telefon TP Plan na każdą kieszeń - 32,36 PLN Mobilny Orange Free 0,5GB - 17,10PLN połączone usługi Neo + Free odejmujemy 15PLN (jeśli masz komórkę w Orande to 30PLN) Razem m-c 83,46 PLN i masz Internet w domu bez limitów + mobilny do 0,5 GB w razie potrzeby poza domem i telefon stacjonarny z niskimi połączeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Internet na Aleksandrówce IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 21:06 Zapomniales dodac ze niestabilna predkosc lacza i po poludniu spadki predkosci np. z 6 Mb do 0,5, sprzedawco z punktu obslugi klienta, albo salonu orange. UPC jest w tej chwili bezkonkurencyjne jesli chodzi o porzadny, stabilny internet, a z tego co slyszalem to i plany telefoniczne maja przystepne, do tego cyfrowa tv od jakiegos czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Internet na Aleksandrówce IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 19:49 tylko upc net 30mb z wifi+kablówka około 120zł piękna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wi-fi Re: Internet na Aleksandrówce IP: *.play-internet.pl 24.03.13, 21:31 Tylko wi-fi a wybór należy do Ciebie...jak się dogadasz z sąsiadem zza ściany,będzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPC Re: Internet na Aleksandrówce IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 22:02 ja od pol roku mam z upc telewizje internet telefon .. internet stabilny telewizja cyfrowa telefonu.... z neostrady zrezygnowalem o pare lat za pozno !!!!! place mniej niemusze wiercic dziur ciagnac kabli montowac talerzy tylko wszystko mam po kablu , takze niezaqstanawiaj sie tylko zakladaj UPC Odpowiedz Link Zgłoś