Dodaj do ulubionych

Sprzedam wózek inwalidzki

03.04.13, 15:25
Stan idealny.Cena 220zł. Możliwość dowozu na terenie Ciechanowa. Kontakt pod nr tel 602 313 024
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Sprzedam wózek inwalidzki IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.13, 20:29
      jaka mara można wiedzec
      • zuza.2000 Re: Sprzedam wózek inwalidzki 03.04.13, 23:14
        Marka? A to taki sprzęt też ma markę? Jak sprawdzę dam znać.Jutro.
        • Gość: Mieszkaniec Re: Sprzedam wózek inwalidzki IP: *.68.64.130.kutno64.tnp.pl 04.04.13, 09:24
          Placilaś za niego czy dostałaś? Jeśli to drugie to moralnie powinnaś oddac potrzebującym.
          • Gość: Jola Re: Sprzedam wózek inwalidzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 11:53
            Oczywiście, że dostała. Refundacja na wózek wynosi 800 zł i tyle on kosztuje w sklepie specjalistycznym. No chyba, że elektryczny z napędem, ale taki kosztuje dużo więcej. Ja rozdałam potrzebującym sprzęt po chorej mamie, bo myślę, że zarabianie w ten sposób nie jest etyczne. No cóż ale niektórzy g...wno by spod siebie zjedli.
            • zuza.2000 Re: Sprzedam wózek inwalidzki 04.04.13, 22:13
              Mój Boże...
              Do przesympatycznej Joli...
              Nie zarobię na sprzedaży wózka. 2 lutego kurier przywiózł wózek kupiony na allegro za 250zł, 8 lutego zawiozłam tatę na tomograf po czym tata został w szpitalu i po 3 tygodniach odszedł...
              Wózek użyty był 1raz.Jest mi strasznie przykro czytać takie wpisy jak Joli i poprzedniego forumowicza, popłakałam się.Ale cóż, co to za emocje w porównaniu ze zjadaniem gówna.
              Smacznego Jolu, skoro mierzysz innych własną miarą z pewnością nie raz już jadłaś własne gó....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka