Gość: xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.13, 19:07 Dlaczego te dwa sklepy w okolicach Warszawskiej są zamknięte? Czy na stałe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: han Re: House i Cropp IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 19:43 Odpowiedź jest prosta- sklepy te są w Marcredo i średnio opłaca się utrzymywać dwa salony w niedużym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: House i Cropp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.13, 20:10 Może i odpowiedź jest prosta ale ja żałuję, że akurat te punkty zostały zamknięte. Do house aż się chciało wchodzić, obsługa uśmiechnięta, pomocna i nie nachalna. W tej - pożal się Boże - galerii stoją przy kasie naburmuszone panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogr-13 Re: House i Cropp IP: *.play-internet.pl 05.04.13, 21:16 Te sklepy opłacało się utrzymywać i miały lepsze obroty niż w galerii ale taki jest układ jeden punkt w mieście a priorytetem była galeria.Zresztą to już mają inni właściciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: House i Cropp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.13, 22:34 Szkoda, częściej odwiedzałam właśnie te sklepy niż w Macredo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: House i Cropp IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.13, 22:58 ja też jestem niezadowolona,że sklepy te są teraz tylko w centrum handlowym,do którego trzeba się specjalnie wybrać,a tu na miejscu to można było w każdej chwili wpaść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: House i Cropp IP: *.play-internet.pl 06.04.13, 23:05 A czy czasem W/W sklepów nie przeniesiono do innych lokali Przy ul.Warszawskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: House i Cropp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 23:48 Czyżby? A skąd takie informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia Re: House i Cropp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.13, 13:26 Sklepy te dostały wypowiedzenia, ze względu na to, iż w Marcredo powstały sieciówki- sklepy menagerskie. I sklepy w centrum-franczyzowe były tylko konkurencją. Nie zostały nigdzie przeniesione-tylko zlikwidowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: House i Cropp IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 14:44 Może trochę nie na temat ale obiło mi się o uszy, że Diverse przenosi się do Marcredo. To prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek88 Re: House i Cropp IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 18:15 Czyli franczyzobiorca został na lodzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasa Re: House i Cropp IP: *.cnow.pl 08.04.13, 18:56 W Croppie pracowały wiecznie naburmuszone pracownice, które odbywały chyba tak jakąś karę... Gdy wchodziłam do sklepu czułam się jak intruz, bo przerwałam im rozmowy... Więc wcale mi nie żal Croppa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: House i Cropp IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.04.13, 19:49 Niby człowiek mieszka w mieście , a żeby kupić jakiś ciuch musi latać na za..pie, bo w pobliżu same chińskie badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś