Gość: ja IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.13, 16:47 Przy ul. Widnej jest nowe przedszkole? A czy ktoś wie jakie ceny? W jakich godzinach bedzie czynne? I czy jest duzy plac zabaw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sun Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.cnow.pl 11.09.13, 22:18 Często tamtędy przejeżdżam i osobiście mnie budynek nie zachęca. Na razie nie widać zabawek ogrodowych, plac/ogród mały. Sama jestem ciekawa jak właściciel zamierza to rozwiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.range86-181.btcentralplus.com 11.09.13, 23:58 Nieudacznik, który nie umie zadzwonić do przedszkola zapytać o warunki, chyba jest jest pociotem nieudacznika moderatora... Nie widzisz moderatorze od siedmiu boleści, że to tania i kiepska reklama...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.09.13, 08:17 Nie wiem jak właściciel ma zamiar otrzymać pozwolenia na prowadzenie działalności. Nie ma tam nawet parkingu a budynek na zakręcie przy samej drodze. Nie wyobrażam sobie spacerów dzieci, bo jest tam bardzo niebezpiecznie. Ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.13, 09:00 Wlasnie plac wokol domu jest maly. A pozwolenie to chyba juz ma skoro juz sa zapisy. Poza tym to pod tym adresem jest zlobek Tuptusie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.13, 09:54 no właśnie ktoś coś wie więcej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwe Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.ip.netia.com.pl 13.09.13, 13:23 jezeli ma tak funkcjonowac jak poprzednio tam bedacy zlobek to porazka.. do zlobka chcielismy zapisac dziecko niestety sie nie udalo. nie wiem czy kiedykolwiek tam cos bylo i bedzie.. Nigdy nie widzialem tej placowki otwartej. kontakt tylko telefoniczny - co 2 telefon odbierali.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uk Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.09.13, 14:16 hmmm a czy to przedszkole zakłada Tomek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.play-internet.pl 13.09.13, 14:43 jaki Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 16:59 wlasnie pamietam jak reklamowali zlobek, wszedzie reklamy i co...niewiadomo czy kiedykolwiek istnial, jesli to samo bedzie z przedszkolem to cienko to widze...ten sam adres...slabo sie zapowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Piasecki Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.13, 17:25 Witam! W związku z zainteresowaniem związanym z przedszkolem informujemy, że placówka będzie oczywiście wyposażona w plac zabaw. Naszym zdaniem ogród znajdujący się przy przedszkolu jest naprawdę duży szczególnie, że aktualnie planujemy przyjąć 15 dzieci. Jeśli chodzi o miejsca parkingowe to nie ma z tym większego problemu, ponieważ po obu stronach znajduje się bardzo szerokie pobocze a ponadto boczna droga gdzie również można zaparkować. Z informacji związanymi z przebudową drogi znajdującej się przy przedszkolu wiadomo, że ma ona być zamknięta w następnym roku dla ruchu więc problem parkowania rozwiąże się całkowicie. Przedszkole znajduje się w budynku w którym wcześniej mieścił się żłobek "Tuptusie" jednak osoba prowadząca wycofała się z tej działalności i żłobek został zlikwidowany. Właścicielem przedszkola jest inna osoba nie powiązana z poprzednim właścicielem. Odpowiadając na pytanie czy właścicielem jest Tomek- potwierdzamy. Będzie on również osobą odpowiedzialną za prowadzenie zajęć sportowych z dziećmi. W razie pytań zapraszam od 15-17 na terenie placówki, można z nami połączyć się również telefonicznie bądź przez facebook. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.14, 23:11 a co z Kadrą pedagogiczną? kto odpowiedzialny na edukację matematyczną ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 06:46 Najlepiej kobieto idź i zapytaj albo zadzwoń jeśli ciężko iść. Może jeszcze zapytaj na forum czy do tego przedszkola będzie uczęszczał Jasio albo Małgosia. Paranoja. Leniwe te ludziska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.centertel.pl 09.02.14, 22:45 w końcu to forum i po to ma służyć, nie chodzi tu lenistwo ~! Odpowiedz Link Zgłoś