Dodaj do ulubionych

Nowe przedszkole Piaskownica

IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.13, 16:47
Przy ul. Widnej jest nowe przedszkole? A czy ktoś wie jakie ceny? W jakich godzinach bedzie czynne? I czy jest duzy plac zabaw?
Obserwuj wątek
    • Gość: sun Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.cnow.pl 11.09.13, 22:18
      Często tamtędy przejeżdżam i osobiście mnie budynek nie zachęca. Na razie nie widać zabawek ogrodowych, plac/ogród mały. Sama jestem ciekawa jak właściciel zamierza to rozwiązać.
    • Gość: ... Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.range86-181.btcentralplus.com 11.09.13, 23:58
      Nieudacznik, który nie umie zadzwonić do przedszkola zapytać o warunki, chyba jest jest pociotem nieudacznika moderatora... Nie widzisz moderatorze od siedmiu boleści, że to tania i kiepska reklama...?
      • Gość: gość Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.09.13, 08:17
        Nie wiem jak właściciel ma zamiar otrzymać pozwolenia na prowadzenie działalności. Nie ma tam nawet parkingu a budynek na zakręcie przy samej drodze. Nie wyobrażam sobie spacerów dzieci, bo jest tam bardzo niebezpiecznie. Ale to tylko moje zdanie.
        • Gość: ja Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.13, 09:00
          Wlasnie plac wokol domu jest maly. A pozwolenie to chyba juz ma skoro juz sa zapisy. Poza tym to pod tym adresem jest zlobek Tuptusie?
          • Gość: Kasia Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.13, 09:54
            no właśnie ktoś coś wie więcej???
            • Gość: wwe Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.ip.netia.com.pl 13.09.13, 13:23
              jezeli ma tak funkcjonowac jak poprzednio tam bedacy zlobek to porazka..
              do zlobka chcielismy zapisac dziecko niestety sie nie udalo. nie wiem czy kiedykolwiek tam cos bylo i bedzie.. Nigdy nie widzialem tej placowki otwartej. kontakt tylko telefoniczny - co 2 telefon odbierali..
              • Gość: uk Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.09.13, 14:16
                hmmm a czy to przedszkole zakłada Tomek??
                • Gość: xxx Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.play-internet.pl 13.09.13, 14:43
                  jaki Tomek
                  • Gość: ja Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 16:59
                    wlasnie pamietam jak reklamowali zlobek, wszedzie reklamy i co...niewiadomo czy kiedykolwiek istnial, jesli to samo bedzie z przedszkolem to cienko to widze...ten sam adres...slabo sie zapowiada
                    • Gość: Tomek Piasecki Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.13, 17:25
                      Witam! W związku z zainteresowaniem związanym z przedszkolem informujemy, że placówka będzie oczywiście wyposażona w plac zabaw. Naszym zdaniem ogród znajdujący się przy przedszkolu jest naprawdę duży szczególnie, że aktualnie planujemy przyjąć 15 dzieci. Jeśli chodzi o miejsca parkingowe to nie ma z tym większego problemu, ponieważ po obu stronach znajduje się bardzo szerokie pobocze a ponadto boczna droga gdzie również można zaparkować. Z informacji związanymi z przebudową drogi znajdującej się przy przedszkolu wiadomo, że ma ona być zamknięta w następnym roku dla ruchu więc problem parkowania rozwiąże się całkowicie.
                      Przedszkole znajduje się w budynku w którym wcześniej mieścił się żłobek "Tuptusie" jednak osoba prowadząca wycofała się z tej działalności i żłobek został zlikwidowany. Właścicielem przedszkola jest inna osoba nie powiązana z poprzednim właścicielem.
                      Odpowiadając na pytanie czy właścicielem jest Tomek- potwierdzamy.
                      Będzie on również osobą odpowiedzialną za prowadzenie zajęć sportowych z dziećmi.
                      W razie pytań zapraszam od 15-17 na terenie placówki, można z nami połączyć się również telefonicznie bądź przez facebook.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: ? Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.14, 23:11
                        a co z Kadrą pedagogiczną?
                        kto odpowiedzialny na edukację matematyczną ?
                        • Gość: przemek Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 06:46
                          Najlepiej kobieto idź i zapytaj albo zadzwoń jeśli ciężko iść. Może jeszcze zapytaj na forum czy do tego przedszkola będzie uczęszczał Jasio albo Małgosia. Paranoja.
                          Leniwe te ludziska.
                          • Gość: ? Re: Nowe przedszkole Piaskownica IP: *.centertel.pl 09.02.14, 22:45
                            w końcu to forum i po to ma służyć, nie chodzi tu lenistwo ~!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka