Dodaj do ulubionych

Problem z samochodem

02.02.14, 13:57
Witam , na wstępie chciałbym zaznaczyć ze jetem z okolic Nowego Sącza .. Samochód mi nawalił , rozrząd poszedł w BMW E39 ... Szukam dobrego i w miarę taniego mechanika .. gdzie mógłbym się udać ? Bo tu pełno tego , a nie chce do jakiegoś partacza pojechać .. Pozdrowienia.
Obserwuj wątek
    • bmw-e39 Re: Problem z samochodem 02.02.14, 14:07
      Proszę o pomoc .. w ciechanowie będę jeszcze dwa dni ,,
    • bmw-e39 Re: Problem z samochodem 02.02.14, 14:17
      zatrzymałem się u kolegi na wesołej .. Tam są 3 warsztaty , jakiś grundmajer , Advinvest czy coś i 3 taki z ciężarówkami .. co o nich mi powiecie ?
      • Gość: kasia Re: Problem z samochodem IP: *.play-internet.pl 02.02.14, 14:19
        Tylko nie ten pierwszy
        • bmw-e39 Re: Problem z samochodem 02.02.14, 14:22
          grundmajjer ?
      • Gość: gosc Re: Problem z samochodem IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.14, 14:20
        polecam Auto-Kam Kurzydło.
        ma stronę www. wyszukaj w google.
        • Gość: Mazda 626 Re: Problem z samochodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 14:24
          Jeśli chodzi o mechanikę to z tych 3 najlepszy jest advinvest . może zbyt reprezentatywnie to nie wygląda ten cały ich budynek , ale parę rzeczy u nich naprawiałem i są stosunkowo tani , i dobrze robią swoją robotę .. a grundmajer to tylko blacharka i to droga w chu...
          • Gość: kamil Re: Problem z samochodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 15:02
            ja polecam chmielewskiego na przasnyskiej 7
            • Gość: g Re: Problem z samochodem IP: *.centertel.pl 02.02.14, 15:37
              A ja nie powierzyłbym swojego samochodu żadnemu z mechaników garażowych. . . wszyscy reprezentują podobnie niski poziom. Pośmigaj po ASO- skody, budmat, wiem, że są ceny napraw troszkę inne ale i jakość jest nie porównywalna.
              • Gość: Gość Re: Problem z samochodem IP: *.play-internet.pl 02.02.14, 16:44
                Z serwisowaniem BMW w Ciechanowie jest kłopot. Tyczy to zarówno E30, jak i E 39. Zadzwoń do warsztatu Auto-Bast w tzw. dzielnicy fabrycznej - tam BMW-E30 stoi jako samochód reklamujący warsztat. Niezły serwis jest też na Robotniczej 2 - wiele napraw E 30 i E 39 można tam wykonać.
                Jaki to silnik w E 39? Jaki zakres uszkodzeń?
                Części (oryginalnych) w Ciechanowie brak, dobry sklep jest w Warszawie na Narbutta. Zamawiamy rano do 10, od 14 są do odbioru. Można szybko pojechać pociągiem do Warszawy i przywieźć.
                • Gość: Gość Re: Problem z samochodem IP: *.play-internet.pl 02.02.14, 17:02
                  www.bmw-klub.pl/n/partnerzy/czesci.htm
                  forum.bmwautoklub.pl/viewtopic.php?t=11&postdays=0&postorder=asc&start=0
                  www.autoclassicservice.pl/
                  www.mcars.pl/
                • Gość: Wiesiek Re: Problem z samochodem IP: 213.199.253.* 02.02.14, 18:04
                  Również Ci proponuje AUTO-BAST na ul.Niechodzkiej obok CPN DELTA.Oni się specjalizują w BMW.Moj znajomy przyjezdza ze Szwecji,zawsze do nich jeździ na wymiane rozrządu oraz gruntowne przeglądy.Bardzo spodobała się jemu jakość usług w tym zakłedzie.Powiedział ,ze są bardzo dobrzy w naprawach i niedrodzy.Drugi fachman w Ciechu to Jerzy Kurzydło na ul.Przasnyskiej.Oba zakłdy sa dobrzy zarówno w dieslach jak i w benzynie.Sa sprawdzeni i pewni.
                  • Gość: Klient Re: Problem z samochodem IP: *.play-internet.pl 02.02.14, 19:18
                    "Moj znajomy przyjezdza ze Szwecji,zawsze do nich jeździ na wymiane rozrządu".

?
                    • Gość: To Ja Re: Problem z samochodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 19:48
                      Żeby się nie powtarzać, popieram wybór Wieśka, mam takie samo zdanie, reszta to wielkie ryzyko.Serwisy poniżej krytyki.
                      • Gość: tomi Re: Problem z samochodem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.14, 20:51
                        Bastek nie drogi? Chyba żartujecie. Jak widzi, że klient zamożniejszy to ciągnie ile może. Co do jakości usług to też miałbym wątpliwości ale BMW to trudne samochody. Pan na przasnyskiej ponoć dobrze ogarnia diesle. Kiedyś robiłem u niego sprzęgło- bez zastrzeżeń.
                        • Gość: Gość Re: Problem z samochodem IP: *.play-internet.pl 02.02.14, 21:52
                          "BMW to trudne samochody".

Nie rozumiem tej konkluzji. Do modelu e36, e34, e32 są zrozumiałe konstrukcyjnie nawet dla laika. E46, E39, E38 też naprawia wiele warsztatów nieautoryzowanych. Oczywiście, że seria F wymaga rewelacyjnego, zaopatrzonego technicznie warsztatu, tak jak np. Citroen C6, czy Infiniti.
                          • Gość: pomogę Re: Problem z samochodem IP: *.cluster-e.websense.net 03.02.14, 13:59
                            Kolego trzymaj się z daleka od AUTOBAST
                            Jak potrzeba to niedaleko wesołej (jakieś 500m) jest warsztat w którym rozwiążesz swój problem
                            BMW nie ma przed nimi tajemic.
                            Pozostaje pytanie tylko czy szybka naprawa będzie możliwa
                            Zerwany rozrząd wiąrze się z dużymi kłopotami, szczegulnie w BMW.
                            jeżeli będziesz chciał namiary to pisz na gryszpol@interia.pl
                            • Gość: bmw e46 Re: Problem z samochodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 15:16
                              Robilem wymiankę silnika w e-46 .. Poszedlem tam do smolinskich , 600 zl + silnik i w jeden wieczór wyjęty wlozony i odpalony . Polecam !

dla wiadomosci silnik 2.5
                              • Gość: Aster Re: Problem z samochodem IP: *.play-internet.pl 03.02.14, 18:53
                                Jaki adres serwisu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka