11.04.14, 10:53
Witam, czy ktoś orientuję się do kiedy jest planowana inwestycja nowych bloków na Powstańców przy Szpitalu, albo tych przy nowej obwodnicy miasta ? Albo czy ktoś wie, może o nowych inwestycjach na terenie Ciechanowa, z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: BLOKI IP: *.centertel.pl 11.04.14, 11:05
      Taka bardzo istotna sprawa- gdzie w Ciechanowie jest robiona obwodnica miasta?????Z tego co się orientuję to za przyczyną naszych władz niestety obwodnica nie jest robiona.....a jedynie jakaś pętla miejska jedno pasmowa zakręcona jak świński ogon gdzie pewnie na większości odcinków będą ograniczenia 40 km/h. Śmieszne to jest.....że na takie inwestycje tak wydawałoby się mądra unia daje dofinansowania.
      • Gość: mieszkaniec Re: BLOKI IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.14, 11:35
        gość chyba pyta o bloki a nie o twoją fantazję na temat obwodnicy.
        • Gość: 1954a4 Re: BLOKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.14, 12:16
          No własnie wątek o blokach, ale gościa coś boli obwodnica .Myślę ,że wszystko można opluć i skrytykować.Trzymaj tak dalej gościu!!!
    • Gość: a_samo_a Re: BLOKI IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.14, 15:25
      Dzielnica cudów
    • Gość: ,koko [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.14, 07:33
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Gość Re: BLOKI IP: *.cnow.pl 12.04.14, 08:41
        Bo forum to nie jest miejsce darmowych reklam! Budujecie blok, a nie stać was na reklamę? Otwórzcie Lokalne gazety to zobaczycie że tam są już reklamy innych inwestycji.
        • Gość: Gość Re: BLOKI IP: *.cnow.pl 12.04.14, 08:44
          A pozatym jesteście z Mławy, może moderator poprostu was nie lubi ;p Podobnie jak o ja, oraz większość mieszkańców naszego wspaniałego miasta Ciechanów!
      • wasniewska.n Re: BLOKI 12.04.14, 09:30
        Czy byłby Pan tak miły i podał by mi Pan informację o wykonawcy na meil wasniewska.n@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka