bound.less 12.08.14, 17:05 Witam, gdzie znajdę pończochy samonośne w większym rozmiarze tzn. 4/5? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blondi Re: Pończochy samonośne IP: *.31.50.3.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.08.14, 11:37 Ja mam na sprzedaz kilka par rajstop takich rozmiarow, wiec jesli jestes zaihteresowana to sie odezwij na forum. Nadmienie, ze sa to nowe rajstopy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Pończochy samonośne IP: *.free.aero2.net.pl 13.08.14, 12:02 a ja mam na sprzedaż opony w dużym rozmiarze Tylko powiedz mi @blondi czy upoważnia mnie to do pisania tego komuś kto szuka POŃCZOCH ? ajdonttinksoł !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Pończochy samonośne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.14, 14:39 W HALI PUŁTUSKIEJ ,SKLEP Z BIELIZNĄ (TYLKO NIE DOBRANOCKA TYLKO DRUGI ) pracuje tam przemiła pani ,blondynka zawsze doradzi i wogóle jest miła polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
bound.less Re: Pończochy samonośne 14.08.14, 20:27 dziękuje za pomoc, poszukam w tamtym sklepie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Pończochy samonośne IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.14, 12:28 na allegro powinny być, też brałam tylko aukcje trzeba śledzić bo od czasu do czasu wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś