mamak55 25.08.14, 20:23 Witam. Gdzie zamówić garaż blaszany o nietypowych wymiarach, polećcie kogoś o konkurencyjnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Garaż blaszany IP: *.static.chello.pl 26.08.14, 08:58 w tygodniu kilka firm się keidys ogłaszało. pod wymiar tez robią tylko kwestia dogadania się. Odpowiedz Link Zgłoś
atanor2 Re: Garaż blaszany 17.09.15, 10:46 Pułapka !! Uwaga na firm,e KONSTAL. Po zamontowaniu garaż przecieka i nie daje się zamknąć drzwi. Mimo regulaminu gwarancji mają swój własny polegający na "odezwiemy się jak się odezwiemy, proszę cierpliwie czekać". Szef nieuchwytny. Odpowiedz Link Zgłoś
schwarcwald Re: Garaż blaszany 12.11.15, 17:44 Jakie ceny,tych dobrych garaży-też jestem zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
michalzielonagora1988 Re: Garaż blaszany 23.03.16, 09:49 Również ostrzegam przed firmą KONSTAL! Mam krzywy, dwustanowiskowy garaż, a zgłaszając reklamację do firmy otrzymałem odpowiedź że nie mają sobie nic do zarzucenia. Szkoda bo początkowe wrażenie dotyczące firmy było rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś