Gość: chicane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 03:28 jesli masz klopot z komp. lub jakims oprogramowaniem itp. pytaj... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: missio Re: -- -- MASZ KŁOPOT Z KOMP. OPROGRAMOWANIEM -- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 17:35 ja mam problem: za kazdym razem jak uruchamiam windowsa millenium pokazuje sie niebieski ekran z napisem "blad ochrony systemu" i komputer zawiesza sie. Co z tym zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAsia Re: -- -- MASZ KŁOPOT Z KOMP. OPROGRAMOWANIEM -- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 17:46 Wywalic kompa przez okno i iśc na basen popływac ,a potem poczytac książkę . Ja tak zrobiłam i mi ulżyło . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicane Re: -- -- MASZ KŁOPOT Z KOMP. OPROGRAMOWANIEM -- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 03:52 windows millenium to ulepszona wersja windows98 te systemy kiedys były dobre, ale obecnie mają sporo wad proponuje wymiane systemu na windows2000 lub xp prof. tylko nie xp home- to okrojona wersja... odradzam win. milenium zainstaluj sobie win2k lub xp prof. a nie powinienes miec klopotow, no chyba ze chcesz miec millenium -jesli ci sie pokazuje niebieski ekran blad ochrony systemu to znaczy ze nie masz wszystkich aktualizacji pobranych z microsoftu -jeli je pobierzesz to nie powinno byc problemow, jak cos to pytaj smialo... pozdro! chicane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: -- -- MASZ KŁOPOT Z KOMP. OPROGRAMOWANIEM -- IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.04, 12:29 dawno takich bredni nie czytałem - błąd ochrony najczęściej oznacza problem sprzętowy - uszkodzenie ramu lub którejś z kart rozszerzeń, bądź też możliwe jest że ram czy karta jest niedokładnie włożona, coś źle styka itp. Nie ma to raczej nic wspólnego z uaktualnieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bmaci3k Re: -- -- MASZ KŁOPOT Z KOMP. OPROGRAMOWANIEM -- IP: *.localdomain / 213.77.7.* 28.12.04, 11:38 Jeśli masz kłopot z kompem to wejdz na forum portalu ...:::XportaL:::... Przeszukaj najpierw stare forum, a jesli nie znajdziesz nic ciekawego opisz problem na nowym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bmaci3k Re: -- -- MASZ KŁOPOT Z KOMP. OPROGRAMOWANIEM -- IP: *.localdomain / 213.77.7.* 28.12.04, 11:39 Zapomiałem o adresie ...XportaL:::... www.x.portal.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bmaci3k Re: -- -- MASZ KŁOPOT Z KOMP. OPROGRAMOWANIEM -- IP: *.localdomain / 213.77.7.* 28.12.04, 11:40 www.x.portal.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś