Dodaj do ulubionych

MKS Ciechanów

• Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 11:31
      Właśnie! Trzeba coś zrobić! Ja proponuje zacząć od flagi! małą zrzuta by się
      przydała nie? Potem jakaś stronka! trzeba zorganizować chłopaków do dopingu bo
      w miejszych dużo miastach młyny są liczniejsze niż nasz! Nie mówiąc już o
      oprawach... Popatrzcie na lige okręgową: Żuromin, Przasnysz itp. oni się
      zorganizowali! I jaki efekt? ZAJEBISTY!!! Ja to mówie trzeba coś z tym zrobić!
      ale o oczym my gadamy jak chłopaków na żylecie jest 30 osób a ani jeden w
      szaliku! u nas na meczu szaliki mają sami młodzi a inni? Tyle na ten temat
      • Gość: KIBIC Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 16:01
        ADIS na nastepny mecz proponuje przyprowadzic kolege,albo dwoch.jesli kazdy tak
        zrobii,to zwiekszy sie frekwencja.fakt malo jest ludzi na zylecie(wiekszasc
        dotego sa w bardzo mlodym wieku),ale jak na tyle osob,to mysle,ze nie jest z
        tym najgorzej.flaga by sie przydala.popieram!pozdrawiam!i jeszcze pytanko-jak
        zamierzasz zrobic to zrzute?ja proponuje zaczac zbierac juz teraz.nawet jakies
        drobne kwoty,od kolegow,od tych ktorych znasz i wiesz,ze chodza na mecze itd.
        • Gość: powierniczka Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 11:25
          ja slyszalam ze ma przyjsc BRAKUS,jakis bramkarz i jakis z plonska,a wszystkie
          mecze na jesieni mamy grac na wyjazdach...troche lipa!,ale na wiosne wszystkie
          u nas!!!pozdrawiam wszystkich kibicow!!!
          • Gość: kibol Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 11:00
            ten bramkarz to psiki
            • Gość: zawodnik Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:06
              psiki
              • Gość: ciekawy Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:06
                ten z plonska to kto?
        • Gość: Adis Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:13
          DO KIBIC: Wszyscy młodzi na żylecie to moi koledzy ale jak bym im zaproponował
          zrzute to..... Uważam że to by nie wypaliło!!! A nie lepiej przez komentatora?
          Ale po co mam na żylete przyprowadzać jakiś niekumatych-frajerów? Fakt
          frekwencja by się zwiększyła ale... Ja tam z kilkoma osobami założyłem grupe:
          BRYGADA ZAMEK '03! To ci wszyscy co serpentyny żucają, ścinki itp. Rac nie
          odpalamy po niema funduszy, o fladze już niewspomne! Pozdro dla Kumatych i Dla
          Ciebie!! ..::FORZA MKS::.. (!)..::BRYGADA ZAMEK '03::..(!)
          • Gość: KIBIC Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:26
            DO ADIS:sluchaj tu nie chodzi o to zeby przyprowadzac niewiadomo kogo.wiesz,ze
            ktos ma sie chec wybrac,ale jakos nie moze,wiesz ze czasami przychodzi,ale
            siada po drugiej stronie.ja tych mlodszych to praktycznie nie znam.no moze tak
            z widzenia.bardziej znam tych starszych:GIEKA,CZADU.pozdrawiam wszystkich
            kibicow
            • Gość: marta Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:03
              potrzebny mi numer telefonu do gieki albo czada.ma ktos moze?bede bardzo
              wdzieczna
            • Gość: Adis Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:44
              Do Kibic: Ja taż ich znam może nie osobiście ale z widzenia napewno! Wiesz ja
              już o d 2 lat jestem na wszystkich meczach MKS-u to po twarzach w młynie jestem
              obeznany! Do wszystkich!!!! I CO Z TĄ FLAGĄ NA PŁOT??????? Ja tam do zrzuty
              jestem chętny!!! Pozdro dla najwierniejszych kibiców naszego kochanego MKS-u!!!
              • Gość: KIBIC Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:44
                DO ADIS:ja na mecze chodze troche dluzej.pamietam czasy barazy z
                olsztynkiem.wtedy byla u nas fajna zyleta.teraz w porownaniu z ostatnimi czasy
                tez nie jest najgorzej.co do flagi to slyszalem,ze starsi cos planuja,ale co i
                jak to niewiem.orientujesz sie moze ile moze kosztowac taka flaga?wiesz moze
                czy nasz MKS gra jakies sparingi,kiedy i z kim?pozdrawiam
                • Gość: mks Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 13:26
                  ja mam numer do czada,ale jak cos to nie mow jemu odkogo masz 602-590-367.do
                  gieki nie mam
                  • Gość: marta Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:12
                    dzieki mks.pozdrawiam!
                • Gość: Adis Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:06
                  Do Kibic: Ale i tak uważam że nasza żyletka powinna być liczniejsza o
                  kilkanaście głów! Co do sparingów to wiem że ma być sparing z Narew Ostrołęką
                  (info potwierdzone) ale kiedy, gdzie i o której to niewiem! Co do flagi to
                  kiedyś się interesowałem tymi sprawami i wiem że ona nie jest wcale taka tania!
                  Oczywiście wszystko zależy od rozmiarów! Przypuszczam że za od 400zł w góre!
                  Flaga musi być! zastanawiam się tylko bo przecież starsi mieli flagi! nie
                  zapiękne ale mieli! Coś tam słyszałem że nieodpowiednie kolory czy coś takiego?
                  Co się z nimi dzieje? niewiesz może?
                  • Gość: KIBIC Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:49
                    DO ADIS:zgadzam sie z toba.te flagi u kogos sa.barwy mamy zielono-bialo-
                    czerwone.
                    • Gość: kibiccentrum Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 10:32
                      witam mks zaczyna na poczatek 13ego sierpniau nas z plonskiem a na deser
                      tydzien pozniej kasztelan sierpc tez u nas reszta meczy wyjazd bo jest remont
                      plyty wiec pomalu zacznijcie sie zbierac niech bedzie nas jeszcze wiecej niz
                      rok temu flagi beda nie martwcie sie pozdro
                      • Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 16:28
                        No to początek mamy zajebisty! tylko szkoda że jest ten remont płyty! Nie
                        będzie się można skumać co do wyjazdów! Pozdro cała żyleta, KIBIC, Legia,
                        Olimpia, Zagłębie, Bielsko, Pogoń, Den Haag! Ciechanów zawsze z Legią!

"W naszym mieście Ciechanowie św. Piotruś W Herbie Jest,
                        A My Mamy Swą Drużynę Która Zwie Się MKS,
                        Hej MKS, Hej MKS, Choć Strzeliłeś Bramek Sto,
                        Hej MKS, Hej MKS, Strzel Nam Jeszcze Jeden GOL!"

........::::::::::FANATYCY Z NAD ŁYDYNI::::::::::........
                        • Gość: OBEZNANY Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:46
                          Skolujcie numer koma do Krysiniaka(KRYCHA MARIO) i w sprawie flagi dzwoncie do
                          niego.... on zrobi zajebisty projekt flagi
                          • Gość: kibiccentrum Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:59
                            witam przed nami ciezki sezon bo zmienili polowe naszej grupy i niewiadomo co
                            te druzyny prezentuja.w tej rundzie gramy 13,08.z tecza Plonsk.17.08z
                            Kasztelanem Sierpc.oba mecze u nas reszta wyjazdy dlatego trzeba pomyslec kto z
                            naszych znajomych ma fure zeby bylo czym jechac do tego trzeba zrobic wymianke
                            tel na pierwszym meczu aby latwiej sie skontaktowac.pierwszy wyjazd mazowsze
                            PLOCK 20,sierpnia
                            • Gość: KIBIC Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:13
                              Adis pozdro dla Ciebie!
                              • Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:14
                                Oj, nielubie tej PŁOŃSKIEJ TĘCZY nielubie!!!
                                MKS w tym sezonie awans a tęcza niech gnije w tej piątej lidze!
                                Wszystkiego NAJGORSZEGO kolorowym gejom od kibiców z Ciechanowa!

....:::::::::NIE MUSICIE NAS LUBIĆ WAŻNE ŻEBYŚCIE NAS SIĘ BALI::::::::::....
                                • Gość: EMKAESIAK Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:50
                                  NIE MOGE SIE JUZ DOCZEKAC ROZPOCZECIA SEZONU!
                                  • Gość: kibic centrum Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:02
                                    Sezonik moze byc ciekawy ...szkoda tylko ze tyle wyjazdow ale jezdzilismy
                                    zawsze to teraz tez bedziemy jezdzic 4,5 fur co weekend i bedzie dobrze niech
                                    wiedzo ze my jezdzimy wszedzie a do nas jakos nie przyjezdzajo a u siebie tak
                                    sie odgrazajo wiejskie kozaki.pozdro
                                    • Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:15
                                      moim zdaniem teraz powinno co się dziać na naszym stadionie! Doszło do nas
                                      kilka ciekawych ekip choćby np. WKRA, RACIĄŻ, HURAGAN, KASZTELAN! pod nazwami
                                      może nie są mocni ale patrząc na zdjęcia kibiców to uważam że do nas powinni
                                      przyjeżdżać! Chyba że będą się bali! Pozdro wszyscy fani MKS! IV LIGA NASZA!
                                      • Gość: kibiccentrum Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:32
                                        Z dobrych zrodel wiem ze strona ruszy tak jak sezon a moze wczesnie co do tych
                                        druzyn to huragan trzyma z wyszkowem i ok.raciaz trzyma z plonskiem wiec
                                        adijos.a lamusy z wkry z kasztelanem ktory 2lata temu zostal pognany paskudnie
                                        • Gość: EMKAESIAK Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 10:13
                                          KOCHAM MKS....!!!!POZDRO BUG I HURAGAN!
                                          • Gość: CZADU Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:38
                                            POZDROWIONKA KIBIC CENTRUM!ZALUZ GG!
                                            • Gość: kibiccentrum Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:15
                                              siema wszystko w swoim czasie.JAk wczoraj1szo ligowa szarzyzna bo dla mnie bez
                                              rewelki...nie ma to jak nasz MKS pozdro
                                              • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 18:41
                                                wczoraj nedza czekamy na nasz kochany MKS
                                                • Gość: mks Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:49
                                                  macie moze jakies informacje o tej naszej stronce?
                                                  • Gość: nie mks Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:23
                                                    tak. Nie macie jej
                                                  • Gość: mks Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:53
                                                    a ty gnida skad to mozesz wiedziec?
                                                  • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:01
                                                    literka M;literka K;literka S jak
                                                    MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: chicken Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:50
                                                    już niedługo zaczynamy MKS,MKS,MKS
                                                  • Gość: fan Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 16:27
                                                    chyba 13 sierpnia pierwszy u nas z plonskiem
      • Gość: ARO Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:25
        Dobrze muwisz Ados trzeba sie zorganizowac zrzutka po 5-10 zł i bedzie spoko no
        i trzeba powiekszyc liczbe osob na zylecie
    • Gość: KoniQ Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:51
      Gdyby nasz prezydent i dzialacze chcieli to MKS Ciechanów wymiatalby
      wszystkich. Trzeba postarac sie o sponsorow, nP. Delitisuee Ciechanów i I liga
      byłaby nasza!!!!!!!!!! Jak mamy juz kogos zdolnego to zaraz go sprzedają. cZAS
      WZIĄŚĆ SPRAWY W SWOJE RĘCE
    • Gość: art Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:44
      Już w jutrzejszym numerze Extra Ciechanów na ostatniej stronie o minionym
      sezonie, o zawodnikach i najblizszych planach klubu opowie sam trener MKS - u
      Zbigniew Muziński. Zapraszam do lektury!
      • Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:16
        O jechane jak ja już nie moge się doczekać tego sezonu no...
        Na meczu z TĘCZĄ.....
        ..............
        ...........
        KIBICE ŁĄCZCIE SIĘ!!!!!!
        • Gość: kibiccentrum Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:46
          13sierpnia tęcza,17ty kasztelan u nas powiadomcie jak najwięcej znajomych żeby
          było nas jeszcze więcej niż rok temu a wtedy było nas sporo oj sporo,póżniej
          będą wyjazdy i trzeba się organizować.pozdro dla kibiców wiernych i niewiernych
          krzaków którzy wreszcie przestaną marudzić na meczach NASZEGO MKSU NIECH MOC
          BĘdzie z Wamii
          • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 06:50
            ja biore ze sobą 2 kolegów i myśle że się im spodoba i będą już na każdym meczu
            • Gość: OO Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 08:04
              no i prawidłowo może 2 osoby za bardzo nie powiększą liczby kibiców ale gdyby
              kazdy tak robił to wtedy..............!!!!!!!!!!MKS MKS MKS MKS MKS!!!!!!!!!!!
              • Gość: marta Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 08:16
                kocham mks!!!!lalalalala
                • Gość: kolo Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:46
                  i bardzo dobrze Marto może weżmiesz więcej koleżanek i powiększy się grono
                  żyłki jak tam zdobyłaś potrzebne numery kolegów
                  • Gość: chicken Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:37
                    macie moze jakies nowe wiadomosci na temat naszej stronki?i co z ta flaga?
                    pozdrawiam
                    • Gość: glówny Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:32
                      co do flagi nic niewiem a jeśli chodzi o strone mks to spytaj TOMKA ktory
                      pracuje na stadionie on będzie wiedział.PS.mam jeszcze 5sztuk szali mksu które
                      odłozyłem tel 505340007 narazie
                      • Gość: chicken Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:45
                        a po ile te szale?
                        • adhame Re: MKS Ciechanów 19.07.05, 21:37
                          O! Idiota.
                  • Gość: marta Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:59
                    moze wezme.my zawsze jestesmy we dwie.a to ty napisales mi ten numer?to dzieki
                    za to
                    • Gość: kibiccentrum Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:00
                      w środę czyli dziśo16-30 mks gra pierwszy sparing z mks przasnysz więc
                      przybywajcie
                      • Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:24
                        dzięki kibiccentrum za te info bede napewno! pozdro dla ciebie! a nie wiesz co
                        z tą flagą??
                        • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 07:16
                          a beda jeszcze jakies sparingi?slyszalem,ze chlopaki na oboz jada.
    • Gość: kibic centrum Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 08:06
      we wczorajszym ekstra ciechanów jest wywiad z trenerem i terminy sparingów
      • Gość: kibiccentrum Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:04
        W dzisiejszym sparingu mks pokonał przasnysz3-0 pozdro
        • Gość: mks Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:48
          a kto strzelił bramy?
          • Gość: arturo Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:01
            tosik,brala i kary
            • Gość: oo Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:48
              a kto grał u nas a kto siedział?
              • Gość: arturo Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 06:50
                skladzik praktycznie niezmieniony,choc gral polo i psiki
                • Gość: chicken Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:37
                  jeszcze 2 tygodnie i zaczynami!trenujmy gardła!LEGIA&MKS&BUG
                  • Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:13
                    Ej mam bardzo dobrą informacje dla wszystkich kibiców naszego MKS-u! Podczas
                    meczu MKS - BUG u nas w zeszłym sezonie dokonałm mam nadzieje dokładnego
                    liczenia głów w młynie! Na tamtym meczu było nas 78! Oby tak dalej! Postaram
                    sie liczyc głowy teraz na kazdym meczu! O wszystkich liczbach bede informował
                    na forum! Zapraszam wszystkich do młyna na mecz z tęczą! szykujcie konffeti i
                    serpentyny! pokażemy pedałom jak sie bawi miasto! pozdro cała żyletka!
                    postarajmy sie o największy młyn w naszej lidze!!! KIBICE ŁĄCZCIE SIĘ!!!
                    • Gość: mks Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:28
                      adis to ciekawe.mam nadzieje,ze sie nie pomyliles.POZDRO!
                      • Gość: kibiccentrum Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:46
                        więc do dzieła najtańsza paczka serpentyn kosztuje 5zł na deptaku
                        kołoWARSZAWskiej a w paczce jest10sztuk czyli każdy po5ce i lux pozdro
                        • Gość: luko Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:11
                          do tej pory slabo sie staraliscie.ja z braciakem zawsze tne gazety,a serpentyny
                          to starsi nieraz maja
                      • Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:06
                        Też mam nadzieje ze sie pomyliłem! jestem pewien na 95% co do tej liczby! Ja na
                        kazdy mecz tne ścinki! Na tecze już mam przygotowany prawie cały worek! hehe
                        Bedzie jazda z wiesniakami Pozdro
                        • Gość: kolo Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 23:07
                          dobrze będzie serpentyny po 5zł opakowanie wjec jak kupi przynajmniej 20osób to
                          już200sztuk-do dzieła mksia-cy
                          • Gość: mks Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 00:14
                            a wiec powiedzcie swoim kumplom,znajomym-niech kazdy przyniesie serpentyny lub
                            konfetii i bedzie jazda!pamietajcie,ze aby 2 mecze sa u nas!!!MKS!!!
                            • Gość: EMKAESIAK Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:01
                              GRALI DZIS SPARING?JAKI BYL WYNIK?KTO STRZELIL?ZROBMY NA TECZY FAJNA OPRAWKE!
                              TNIJCIE GAZETY!PODAJCIE DALEJ!
                              • Gość: kibiccentrum Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:16
                                w rozegranym w SZczytnie meczu sparingowym Start Nidzica [4liga]pokonał MKS
                                Ciechanów3-1bramkę strzelił Nawotka
                                • Gość: stary skate Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 11:45
                                  dajcie jakis link do terminarza MKS
                                  kiedy mecz z tecza??
                                  • Gość: stary skate Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:07
                                    no dobra znalazlem...link

www.90minut.pl/liga.php?id=1996
                                    Kolejka 1 - 13 sierpnia
                                    MKS Ciechanów - Tęcza 34 Płońsk

Kolejka 2 - 17 sierpnia
                                    MKS Ciechanów - Kasztelan Sierpc

Kolejka 3 - 20 sierpnia
                                    Mazowsze Płock - MKS Ciechanów

Kolejka 4 - 27 sierpnia
                                    MKS Ciechanów - Wkra Żuromin

Kolejka 5 - 3 września
                                    RKS Ursus (Warszawa) - MKS Ciechanów

Kolejka 6 - 10 września
                                    MKS Ciechanów - Orkan Sochaczew

Kolejka 7 - 17 września
                                    Błękitni Gąbin - MKS Ciechanów

Kolejka 8 - 24 września
                                    MKS Ciechanów - NTP Wyszków

Kolejka 9 - 1 października
                                    Huragan Wołomin - MKS Ciechanów

Kolejka 10 - 8 października
                                    MKS Ciechanów - Błękitni Raciąż

Kolejka 11 - 15 października
                                    Naprzód Zielonki - MKS Ciechanów

Kolejka 12 - 22 października
                                    MKS Ciechanów - Piast Piastów

Kolejka 13 - 29 października
                                    Makowianka Maków Mazowiecki - MKS Ciechanów

Kolejka 14 - 5 listopada
                                    MKS Ciechanów - KS Łomianki

Kolejka 15 - 12 listopada
                                    Wisła II Płock - MKS Ciechanów

Kolejka 16
                                    Tęcza 34 Płońsk - MKS Ciechanów

Kolejka 17
                                    Kasztelan Sierpc - MKS Ciechanów

Kolejka 18
                                    MKS Ciechanów - Mazowsze Płock

Kolejka 19
                                    Wkra Żuromin - MKS Ciechanów

Kolejka 20
                                    MKS Ciechanów - RKS Ursus (Warszawa)

Kolejka 21
                                    Orkan Sochaczew - MKS Ciechanów

Kolejka 22
                                    MKS Ciechanów - Błękitni Gąbin

Kolejka 23
                                    NTP Wyszków - MKS Ciechanów

Kolejka 24
                                    MKS Ciechanów - Huragan Wołomin

Kolejka 25
                                    Błękitni Raciąż - MKS Ciechanów

Kolejka 26
                                    MKS Ciechanów - Naprzód Zielonki

Kolejka 27
                                    Piast Piastów - MKS Ciechanów

Kolejka 28
                                    MKS Ciechanów - Makowianka Maków Mazowiecki

Kolejka 29
                                    KS Łomianki - MKS Ciechanów

Kolejka 30
                                    MKS Ciechanów - Wisła II Płock
                                    • Gość: kibic centrum Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:54
                                      mks gra tylko2 pierwsze mecze u siebie reszta na wyjazdach
                                      • Gość: stary skate Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 08:29
                                        maja nowa murawe robic...ciekawe jak im to wyjdzie bo jak tylko zaoraja i
                                        zasieja to bedzie to samo klepisko jak bylo. no zobaczymy
                                        • Gość: mks Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 15:00
                                          zobaczymy co z tego wyjdzie.dzis graja sparing?jak bedziecie znac wynik to
                                          dajcie znac
                                          • Gość: kibic centrum Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:05
                                            w dzisiejszym sparingu rozegranym w Szczytnie MKS zremisował z Tęczą biskupiec0-
                                            0,w czwartek o godz16-30mks gra z MKs SZczytno a w sobotę o18 w Mlawie z
                                            Mławianką
                                            • Gość: CZADU Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:13
                                              PRZEMO A W CZWARTEK POWTORKA...
                                    • Gość: ARO Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:37
                                      Pierwszy mecz z Tecza byłem na wyjezdzie ,ostro nam jechali bylo nas 6 i i\to
                                      sami młodzi. Troche krzyczeliśmy.Teraz trzeba im pokazać co to jest
                                      CIECHANÓW>takie ku.. z plonska niebeda nam jechac przychodzcie wszyscy bedzie
                                      ostro.
                                      • Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:20
                                        Do wszystkich: Ej ludzie a nie wiecie w koncu co z tą naszą nową flagą??? Robi
                                        ją ktoś??? I czy wogóle bedzie ktoś wywieszał jakieś flagi na meczach??? Bo
                                        jeszcze zostaniemy bez zadnej fany i dopiero bedzie... Jak ktos wie cos na ten
                                        temat prosze niech informuje! pOzdro ARO!
                                        • Gość: ARO Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:28
                                          ELO!! 13sierpnia na stadion miejski do Ciechanowa przyjezdzają dziwki z plońska!!
                                          Musi Być eXstra oprawa bierzcie wszystko co sie da:wycinki,paragony,szaliki,flagi.
                                          Zachecajcie znajomych niech przychodza troche pokrzyczyć.Załatwie troche wulkanów!!
                                          • Gość: ARO Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:32
                                            POZdrówki Dla Składu eRPeCe a w szczególności Dla ADISA
                                            • Gość: Paweł www.mks-ciechanow.neostrada.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 11:56
                                              Siema, jest juz strona, narazie uboga, ale to sie jeszcze zmieni, na start
                                              sezonu bedzie calkiem gotowa!! www.mks-ciechanow.neostrada.pl
                                              • Gość: stary skate Re: www.mks-ciechanow.neostrada.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:58
                                                dajmy szanse chlopakowi niech sie wykarze..narazie dopiero zaczyna..ale jest
                                                lepiej niz nic
                                                • Gość: mks Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 16:56
                                                  od czegos trzeba zaczac
                                                  • Gość: ja Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 17:06
                                                    ja juz tam bylem i widzialem.fajna sprawa!
                                                  • Gość: EMKAESIAK Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:34
                                                    STRONKE JUZ MAMY,TERAZ NA FLAGE CZEKAMY!
                                                  • Gość: stary skate Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 08:57
                                                    ja proponuje fane "Szlachta Ciechanów"
                                                  • Gość: kibiccentrum Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:28
                                                    dziś sparing w SZczytnie o16-30 a w sobote w Mlawie o17ej.Jedno serce jedno
                                                    bicie MKS na cale życie
                                                  • Gość: ADIS Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:54
                                                    Do stary skate: No może być ,,Szlachta Ciechanów"! ja moge jeszcze zaproponować:
                                                    RYCERZE Z GRODU CIECHANÓW, BRYGADA ZAMEK, duża na kilkanascie metrów FANATYCY
                                                    1977 MKS CIECHANÓW, FANATYCY Z NAD ŁYDYNI, GREEN REED'S, DUMA MIASTA lub
                                                    poprostu MKS CIECHANÓW! Mozna tez pierdyknąć sobie jakąś wyjazdówkę naprzykład
                                                    Ciechanowscy Chuligani! Co o tym sądzicie???
                                                  • Gość: ki Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 20:25
                                                    po prostu duża flaga mks ciechanow.dzisiejszy sparing przeniesiony na jutro
                                                  • Gość: stary skate Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:30
                                                    do ADIS:
                                                    Fana i tak bedzie jezdzila na wyjazdy ale np. Chuligani z Ciechanowa jest za
                                                    bardzo prowokujaca a nie kazdy kibic to od razu hools ale np.
                                                    MKS CIECHANÓW 1977 taka z 10m dluga i z 1,5m wysoka mozna by sobie sprawic na
                                                    poczatek a potem realizowac dalsze pomysly.
                                                    teraz pozostaje technika zrobienia takiej fany czy dac do szycia (taka wytrzyma
                                                    przynajmniej ze 2 sezony), czy malowanie (z tym gorzej chociaz fajniejsze efekty
                                                    mozna uzyskac ale na zalamaniach moga byc odbarwienia)
                                                    troche kosztow jeszcze bedzie na zakup materialu ale to trzeba sie zorientowac w
                                                    jakims pasmanteryjnym
                                                  • Gość: kibic Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:50
                                                    zgadzam sie z wami.dobrze jak bedzie MKS CIECHANÓW.niedlugo liga.pokazmy w
                                                    meczu z plonskiem na co nas stac!
                                                  • Gość: ADIS Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 23:24
                                                    Do stary skate: No dobra looz pogadac to se każdy może tylko ze jakos tej flagi
                                                    to nikt nie robi! A ona by sie nam przydała oj by sie przydała... pozdr dla
                                                    Ciebie
                                                  • Gość: ARO Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 01:27
                                                    Chłopaki powaznie z wyszkowa przyjechali i flagie mieli a my... nie troche
                                                    wstyd...nie myślicie
                                                  • Gość: KIBIC Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 10:38
                                                    WBIJAJCIE SIE NA STRONKE MKS-u!WTOREK O 16:30 ZEBRANIE NA STADIONIE W SPRAWIE
                                                    FLAGI!
                                                  • Gość: ADIS Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 12:31
                                                    SŁYSZĄ WSZYSCY????? WTOREK 16:30 POD STADIONEM ZEBRANIE KIBICÓW NASZEGO MKS-u W
                                                    SPRAWIE FLAGI!!!! DOBRZE BY BYŁO JAKBY PRZYSZŁO 30-40 OSÓB! KTO PRZECZYTA TĄ
                                                    WIADOMOŚĆ A NIE PRZYJDZIE BĘDZIE MIAŁ TO NA SUMIENIU PRZEZ DŁUUUUUUUGI CZAS!
                                                    PROPONUJE MAŁY SONDAŻ!

JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANY I PRZYJDZIESZ POD STADION ODPOWIEDZ NA TEN TEKST! W
                                                    TREŚCI SWOJEGO WPISZ ,,BĘDE''!!! jesli do poniedziałku nikt nie odp. możemy
                                                    spotkanie odwołać. Pozdro
                                                  • Gość: Paweł BĘDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 14:49
                                                  • Gość: ja Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 10:45
                                                    bede
                                                  • Gość: Tomek Re: MKS CIECHANÓW IP: 213.199.253.* 31.07.05, 12:15
                                                    Bede!!!
                                                  • Gość: kibc Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 20:10
                                                    BĘDĘ
                                                  • Gość: swój Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:46
                                                    unas nie ma chuliganów
                                                  • Gość: ADIS Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:11
                                                    My Z Ciechanowa fani
                                                    Wiecznie Naje..i
                                                    Na Sztos za nasz MKS
                                                    Pójdziemy aż po życia kres!!!
    • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 09:13
      Pomimo, że jest stronka nie pozwólmy wątkowi zniknąć. Pozdro dla kibiców MKS i
      zaprzyjaźnionych!
      • Gość: stary skate Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 09:17
        bede
        • Gość: ja Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:27
          od tego watku sie wszystko zaczelo
          • Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 20:57
            No pięknie kibice pięknie tak to na forum o fladze rozmawiacie a jak przyszło
            co do czego to wszyscy nagle zamilkli i na spotkanie prawie nikt nie
            przyszedł... w 6 osób to wiecie co my sobie możemy zrobić??? w sobote zapraszam
            wszystkich na mecz na żyletke na drugie spotkanie co do flagi! Ciekawe ile osób
            się pojawi...? 6? a może 8? pozdro
            • staryskate Re: MKS Ciechanów 02.08.05, 23:44
              no ja przyszedlem 16.40 i nagle bylo tylko 3 bo ktos tam pojechal i nie mogl
              poczekac chwili ale na spokojnie w sobote sie spotykamy na zyletce i sie cos ustali
              • Gość: ola479 Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:36
                Witam. Zapraszam wszystkich chętnych do pomocy przy tworzeniu nowej strony o
                zespole MKS Ciechanów. Projekt strony można obejrzec na stronie www.mks-
                ciechanow.prv.pl -kontakt: e-mail: ola479@wp.pl (gg-4036112)
                • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 01:03
                  jaki wynik sparingu?jestem bardzo ciekaw...
                  • Gość: fan mks Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:58
                    jutro o 17 sparing z iskra krasne,a po meczu na zylecie spotkanie w sprawie
                    flagi!OBECNOSC OBOWIAZKOWA!
                    • Gość: kibicek Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 21:04
                      jaki wynik z krasnem???
                      • Gość: już nie kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 21:10
                        MKS to syf.Zero organizacji, fatalna gra, a kibice są tak zorganizowani, że ile
                        ich było na meczu chyba ze 30. I co deszczyku sie przestraszyli!
                        • Gość: art Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 21:11
                          MKS - Krasne 4:2
                          • Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 21:56
                            dzięki za info! czy to koniec z kibicowaniem w Ciechanowie??
                            • Gość: ola479 STRONKA MKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 09:39
                              Wszystkich chetnych do pomocy przy tworzeniu stronki o MKs ciechanów zapraszam
                              na www.mks-ciechanow.prv.pl tam znajduje sie link do mnie. Najbardziej
                              potrzebne są fotki z góry dzięki :D
                              • Gość: kibic Re: STRONKA MKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 13:44
                                nie ma zadnego konca!do "juz nie kibic":takich jak ty nie potrzebujemy!nie
                                przychodz wiecej!idz sobie na szachy!pozdro prawdziwi kibice!
                                • Gość: ADIS Re: STRONKA MKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 14:37
                                  Tak jest kibic!!!! Bravo!!! To ze na sparigu było mało osób nie znaczy że... Na
                                  Tęczy bądą pełne trybuny!!! Szykuje sie wygrana MKS-u 5:0 i świetna, piłkarska
                                  uczta!!! Pozdro dla tych którzy bedą na meczu!!!!
                            • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 14:48
                              dokladnie!nie kazdy wiedzial,ze bedzie mecz
                              • Gość: Kibic znad Łydyni Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:31
                                To napisał na pewno jakiś prowokator z Sońska -)patrz temat postu na tej
                                stronie. Haha. Pozdrawiam wytrwałych kibiców MKS!
                                • staryskate Re: MKS Ciechanów 08.08.05, 10:06
                                  na sparingu nie bylem bo w piatek pojechalem na przysiege ktora sie ostro
                                  przeciagnela..pozdrawiam cala ekipe wyjazdowa...ale na tecze to
                                  obowiazkowo..pozdrawiam
                                  • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:37
                                    a z plonskiem juz niedlugo...
                              • Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 23:04
                                Mazowsze Płock-MKS Ciechanów 0:1 Bramka: Janakoakos 5'
    • Gość: p Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 20:46
      Brawo!Bardzo dobry mecz!Wygralismy 3:0,ale mogło być wyżej!do boju mks bo w
      środe mecz z kasztelanem,który trzeba wygrac!
      • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 09:47
        bylo calkiem,calkiem.w srode powtorka i bedzie gitarka
        • Gość: fanatyk Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 15:07
          zapraszam wszystkich kibiców MKS-u na mój blig poświęcony nasze drużynie!
          www.mksciechanow.blog.onet.pl pozdro
          • Gość: KoniQ Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:34
            Ej no mamy juz 3 strony o MKS Ciechanów. Starczy juz!!!! Lepiej razem sie
            zorganizowac i zrobic jedna ale porzadna, najlepsza jest www.mks-
            ciechanow.neostrada.pl. Pozdro dla wszystkich kiboli, moze zalatwimy naklejki z
            logo klubu i z napisem Fanatycy z 3-go Maja???? Piszcie!!!!!! Inne kluby maja
            takie naklejki.
            • staryskate Re: MKS Ciechanów 16.08.05, 08:48
              no faktycznie tych stron to juz wystarczy ;) a co do wlepek to mozna by pomyslec
              tylko jakies fajne projekty powinny byc...
              • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:49
                vlepki moga byc.to jest groszowa sprawa
    • Gość: art Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:18
      W najnowszym numerze Extra Ciechanów jest skarb kibica MKS Ciechanów. Zapraszam
      do lektury!
      • Gość: NIEWIEDZACY Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:20
        O KTOREJ JEST JUTRO MECZ?DAJMY Z SIEBIE JESZCZE WIECEJ NIZ Z PLONSKIEM!
        ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA ZYLETE!DAJMY Z SIEBIE WSZYSTKO!POKAZMY SIE JAK Z
        NAJLEPSZEJ STRONY!DO JUTRA!MKS!
        • Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:22
          mecz o 17:00! Zapraszam wszystkich na żylete!
          • Gość: NIEWIEDZACY Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:25
            DZIEKI ADIS!DO JUTRA NA ZYLECIE!POZDRO DLA TYCH WSZYSTKICH CO DOPINGOWALI NA
            MECZU Z TECZA!
            • Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:08
              Mam nadzieje NIEWIEDZĄCY że podobingujesz razem z nami? Pozdro all
              • Gość: NIEWIEDZACY Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:33
                ADIS NO JASNA SPRAWA!
                • Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 09:43
                  No to zajebiście! dzisiaj o 17 szykuje sie zajebisty melanż na żyletce!
                  DO BOJU MKS!!!!!!
              • Gość: :( Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:03
                Ale wy dzieci z gimnazjum macie nasrane w baniach. Wspólczucie
    • Gość: hmm Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 11:26
      Dzis może troche wiecej szacunku dla sędziego!W tamtym meczu nie popelnił
      żadnego wiekszego bledu a wy mu slaliscie...Tak samo z tą policją dajcie sobie
      na spokój bo w rzeczywistosci jak by szturmowi pogonili was z palami to byscie
      wypieprzali predko
      • Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 12:27
        jeśli sędzai bedzie z nami i bedzie w porzo sedziwał to nie bedziemy cisnąć! a
        co do policji to ona jest wrogiem numer jeden każdego kibica i na nich trzreba
        cisnąć zawsze!
    • Gość: Anty - Policjant Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 16:04
      Zawsze wszedzie Policja je........b.......na bedzie. Przecież tam przyjmują
      takich, którzy gdzie indziej by sobie nie poradzili...
    • Gość: art Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:59
      MKS-Kasztelan 2:1(2:0) Bramki:2-Bralczyk, 33-Karaś z karnego.
      Następny mecz w sobotę o 17.00 w Płocku z Mazowszem Płock.
      • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:33
        zero dopingu...
        • Gość: MKS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 23:53
          zapraszam wszystkich na mój blog poswięcony naszej drużynie MKS CIECHANÓW:
          oto adres: www.mksciechanow.blog.onet.pl
    • Gość: art Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 15:07
      Nieudany debiut w MLJ zaliczyli juniorzy MKS. Przegrali 1:4 (1:3) z zespołem
      PKS Imielnica Płock. Bramkę dla ciechanowian zdobył Grzegorz Giszcz.
      • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 07:50
        najbardziej mnie cieszy,ze seniorzy wygrali w plocku z mazowszem!
        • Gość: MKS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:02
          w sobote o 17 w zurominie
          • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 12:13
            jest ktos chetny na wyjazd do zuromina?
            • Gość: ktos Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:39
              a co jedziesz??
              • Gość: fanatyk Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:43
                zapraszam na www.mksciechanow.blog.onet.pl Relacja z meczu Mazowsze Płock - MKS
                Ciechanów!
                • Gość: :P Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:26
                  Serdecznie zapraszam na nieoficjalną stronę klubu MKS ciechanów www.mks-
                  ciechanow.prv.pl.
                  • Gość: EMKAESIAK Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:05
                    A TO SIE POROBILO TERAZ TYCH STRONEK...ALE,TO DOBRZE!WYBIERA SIE KTOS DO
                    ZUROMINA?
                    • Gość: M-K-S Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:30
                      Z tego co wiem wybiera sie sporo osób do Żuromina. Tylko każdy musi sobie
                      załatwić sam transport. Musimy wygrać te spotkanie bo to nam należy sie
                      zasłużony awans. Jebac żuromin. IV Liga, IV Liga MKS!!!!
                      • Gość: :P Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:32
                        Serdecznie zapraszam na nieoficjalną stronę klubu www.mks-ciechanow.prv.pl!
                        jeżeli ktoś ma do zaoferowania jkoś pomoc przy twotzeniu stronki oto mój adres:
                        ola479@wp.pl
                        • Gość: EMKAESIAK Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:58
                          FAJNIE BYBYLO POJECHAC JAKOS GRUPKA.MECZ JEST W SOBOTE O 17.ZAPRASZAM
                          WSZYSTKICH CHETNYCH.POMOZMY NASZEJ DRUZYNIE W WYGRANIU TEGO MECZU GLOSNYM
                          DOPINGIEM!
                          • Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 11:58
                            Napeweno od nas ktoś będzie na 100%! więc nie bójcie się przyjeżdżać! Wszyscy
                            razem zasiądziemy w jednym miejscu i pojedziemy z dopingiem! a ja coraz
                            bardziej tej wkry nie lubie... oj nie lubie....
                            • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:04
                              dozobaczenia jutro w zurominie
                              • Gość: EMKAESIAK Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:42
                                ZUROMIN I TU SIE MYLISZ,BO NIE WIESZ JAKIE SA UKLADY NA LINNI MLAWA-CIECHANOW
                      • Gość: Żuromianin Wkra Żuromin to jest potęga. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:12
                        Nie przyjeżdzajcie bo i tak nie dojedziecie. Chłopaki z Mławy was nie
                        przepuszczą. Za rok w Żurominie IV liga, a Ciechanów znów nie awansuje. ha ha...
                        • staryskate Re: Wkra Żuromin to jest potęga. 26.08.05, 12:42
                          no to sie wykazales lol olewka
                          • Gość: kibic Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:44
                            dokladnie
                            • Gość: Paweł Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:27
                              MKS Ciechanów - Wkra żuromin 1:1, troche więcej na www.mks-ciechanow.neostrada.pl
                              • Gość: ADIS Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 11:30
                                Byłem na meczu i sędzia był taki hujowy że szok.... Sędziował dla Wkry i to
                                było widać w każdej minucie! Pozdro
                                • Gość: kibic Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 11:58
                                  jeb.... PZPN!!!
                                  • Gość: EMKAESIAK Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 13:01
                                    POZDRAWIAM KIBICOW MKS-u KTORZY BYLI OBECNI W ZUROMINIE
                                    • Gość: kibic Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 14:48
                                      Mam pytanie tyle już jest stron o MKS-ie, a może by tak wszyscy się zjednoczyli
                                      w jednym celu, np.w wymianie informacji.
                                      • Gość: :) Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:20
                                        Mam nadzieje że MKS w tym sezonie wejdzie do IV ligi!Zobaczcie jak Korona
                                        Ostrołęka gra,która była słabsza od nas.Są Teraz w IV lidze i dobrze graja po 5
                                        kolejkach 15 pkt!MKS za rok IV liga innej opcji brak
                                        • Gość: kibic Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:07
                                          do awansu jeszcze daleka droga,ale mysle,ze bedzie dobrze i bedzie sie lal
                                          szampan!
                                          • Gość: EMKAESIAK Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:08
                                            CO Z TYM REMONTEM NA STADIONIE??RUSZYLO COS??
                                            • Gość: Paweł Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:52
                                              Z tego co mi wiadomo to od czwartku ruszają roboty na naszym stadionie, najpierw
                                              bedzie nowa murawa!!
                                              • Gość: ADIS Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 22:21
                                                Słyszałem że to będzie sztuczna murawa. Jedni mówią że bedzie na głównym a inni
                                                że na bocznym. Jaka jest prawda???
                                                • Gość: EMKAESIAK Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:49
                                                  JA O SZTUCZNEJ NIC NIE SLYSZALEM.ZOBACZYMY...
                                                  • Gość: kibic Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:22
                                                    kto wie co sie dzieje ze skora???
    • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:01
      Wiecie o której mecz z Ursusem i czy w sobotę, czy niedziele?
      • Gość: Paweł Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:07
        Mecz z ursusem w sobotę!!
        Zapraszam na nowy adres nowej strony www.mks-ciechanow.pl
        ta sama strona inny adres, strona www.mks-ciechanow-neostrada.pl 10 sierpnia
        wygasnie, bedzie dostępna pod adresem www.mks-ciechanow.pl serdecznie
        zapraszam!!Od teraz aktualizacje tylko na www.mks-ciechanow.pl. Pozdrawiam Paweł!!
        • Gość: EMKAESIAK Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 11:01
          MKS GRAL WCZORAJ Z URSUSEM W WARSZAWIE.WYNIK 3-3
          • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 11:00
            za tydzien do makowa na mecz z orkanem.wybiera sie ktos?
            • Gość: whore Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 08:19
              ja sie wybieram!to znaczy ja jade napewno!
              • Gość: edi Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:52
                ja tez jade!
                • Gość: KIBOL Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:53
                  BEDE
                • Gość: Mks Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:54
                  Kocham MKS
    • Gość: ktoś Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 21:18
      Mam pytanie co znaczy na stronie www.mks-ciechanow.pl link na adres Tygodnika
      Ciechanowskiego? Czy strona mksu ma jakiś nieformalny układ o współpracy z TC?
      • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 10:53
        jutro jedziemy do makowa
      • Gość: Paweł Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:48
        Tygodnik Ciechanowski udostępnia mi zdjęcia z meczy na które ja nie moge jechać,
        konkretnie zdjęcia Bolesława Prusa!!
        • Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:43
          Czy wygrywasz czy nie ja i tak mocham Cię!!!
          • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 09:41
            w gabinie niestety porazka 1-4,ale czy wygrywasz,czy nie....
            • Gość: ha Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:48
              www.mks-ciechanow.prv.pl
              • Gość: EMKAESIAK Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:33
                KTO SIE WYBIERA DO WYSZKOWA?
                • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 09:56
                  BUG WYSZKOW-MKS CIECHANOW 3:5 (2:2).SZYMON,POLO,KARY,KARY,TOSIK
                  • Gość: Paweł Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 11:37
                    Na www.mks-ciechanow.pl fotki z meczu.
                    • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 11:01
                      dzis o 16 mecz w PP z kurpikem kadzidlo
                      • Gość: jony Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 11:02
                        kurpik-mks 0-7
                        • Gość: EMKAESIAK Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 11:25
                          A W SOBOTE DO WOŁOMINA
                          • Gość: mks Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 08:49
                            w wolominie niestety,ale sie nie udalo(2-4).teraz w sobote do raciaza
                            • Gość: maro Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:21
                              ja jade do raciaza.mecz o 14
                              • Gość: Paweł Re: MKS Ciechanów IP: *.6.14.vie.surfer.at 09.10.05, 12:21
                                Zapraszam do galerii na www.mks-ciechanow.pl , są już fotki z meczu z Błękitnymi
                                Raciąż!!!
                                • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 16:06
                                  jutro o 13 mecz w zielonkach
                                  • Gość: EMKAESIAK Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:32
                                    NIESTETY PRZEGRALISMY 2:3
                                    • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 10:56
                                      mecz w makowie zakonczyl sie naszym zwyciestwem 2-1
                                      • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:21
                                        a teraz do lomianek...daleko nie jest,droga tez porzadna...wybiera sie ktos?
                                        • Gość: ADIS Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 14:27
                                          teraz ten ostatni mecz z legionowem trzeba wygrac!
                                          • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 20:55
                                            i wygrany 10-1
                                            • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 16:54
                                              szkoda,ze ten watek powoli zanika.mamy teraz 2 dobre strony o naszym
                                              klubie,jest chat itd.,ale nie zapominajmy,ze wszystko glownie zaczelo sie od
                                              tego watku.szkoda,zeby zaginal.pozdrawiam wszystkich kibicow MKS-u!
    • Gość: kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 07:44
      Będzie Dobrze!
      • Gość: m Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 14:52
        ktos tu na początku tego watku wspominał o kolesiu który robi dobre projekty
        flag. Niech ktoś zapoda do niego jakis kontakt. gg czy e-mail.
        • Gość: kolo Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 19:24
          jutro o11ej sparing z liderem 6ligi krysztalem Glinojeck na stadionie 18marca
          pierwszy mecz z tecza w Plonsku
          • Gość: Kibic Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 12:32
            MKS wygrał z Kryształem Glinojeck w meczu sparingowym 5 : 2
            • Gość: EMKAESIAK Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:16
              ABY TAKIE ZWYCIESTWA BYLY I W LIDZE
              • Gość: adaś Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 21:45
                ja byłem na meczu i powiem szczerze ze chłopaki bardzo ładnie grali. jak by taką forme prezentowali na wiosne byłoby naprawde super =)
                • Gość: jasiu Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 15:34
                  chwali sie
              • Gość: Kibic Mks-u Re: MKS Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:50
                A jutro o której grają z tym Krasnym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka