Gość: aha IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.05, 21:16 Która kosmetyczka w Ciechanowie jest najlepsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agata Re: Kosmetyczki w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:54 Pani B. Malanowska. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaloszek2 Re: Kosmetyczki w Ciechanowie 19.02.05, 22:46 ja osobiście polecam Agnieszkę z SALONU LAURENT moje koleżanki jeszcze nigdy nie narzekały na Age, a i wszystkie Fryzjerki z Laurenta polecam jak chcecie być równo i profesjonalnie obcięci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Kosmetyczki w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:24 Pani Malanowska - dobra tylko dla stałych klientek, a resztę traktuje na odpieprzonego :( poza tym brak wielu dodatkowych zabiegów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Kosmetyczki w Ciechanowie IP: 212.160.172.* 02.03.05, 17:30 zdecydowanie Krysia Brym na Konwerskiego! Kapitalna a do tego super KOBIETA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andyz Re: Kosmetyczki w Ciechanowie IP: 5.5R* / *.defence.gov.au 07.03.05, 02:47 gdzie jest konwerskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Kosmetyczki w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 10:22 Pani Anna Kowalska - na basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Kosmetyczki w Ciechanowie IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.05, 15:28 Byłam. Zdecydowanie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agneske Malanowska 15.03.05, 11:32 tez polecam, a to ze tylko dla stalych klientow to nie prawda,.... bywam u niej wcale nie regularnie, ale zawsze znajdzie czas i nigdy mnie nie 'odwali' aby tylko.... mimo ze nie zawsze mam czas, to jak jestem w Ciechanowie zawsze do niej wpadam na zabiegi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIANNI NA BANI NAJLEPSZA JEST EWA LEYKO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 16:00 PROFESJONALISTKA,a przy tym kojący dotyk,depilacja tylko u Niej,robi najlepsze brwi,dokładnie oczyszcz skórę ,nic nie trzeba po Niej poprawiać ,jest miła i ładna,dba o Swoje klijentki.Piękny salon,w dobrym punkcie.Cena bardzo przystępnai super kosmetyki,Pani Ewa słucha co się do Niej mówi,bo inne słuchają a i tak robią swoje.PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: NAJLEPSZA JEST EWA LEYKO IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 26.03.05, 20:04 Sylwia w Visage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonya Re: NAJLEPSZA JEST EWA LEYKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 22:39 w VISAGE? bieda ze sprzętem ! praktycznie żadnego profesjonalnego sprzetu kosmetycznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: NAJLEPSZA JEST EWA LEYKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 00:22 Ty sie kochanie chyba wcale nie znasz:) Pani Ewa jest bardzo dobra kosmetyczka. Goscilam juz na wielu fotelach i musze przyznac ze u niej czuje sie najlepiej! A co do sprzetu to robi tatuaze profesjonalna maszynka co chyba w ciechanowie jest rzadkoscia! Odpowiedz Link Zgłoś