Dodaj do ulubionych

Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latkowie

IP: *.zigzag.pl 22.02.05, 15:02
Mam do was pytanie w jaki sposób spędzacie wolny czas. Jakie są atrakcje gdzie
warto wpaść co watro zobaczyć lub gdzie pojechać. Gdzie można potrenować
jakieś sporty oczywiście amatorsko. Czy życie kulturalne w Ciechanowie nie
istnieje w sobotę w kinie było na seansie dosłownie 8 osób a na godzine 15
były raptem 4. Jeśli młodzi ludzie tego miasta nie rozruszają to za 10 lat
będzie to miasto stetryczałych emerytów. Pokażcie sie niem mam świadomość że
ktoś młody jeszcze w tym mieście żyje. Jeszcze jedno pytanie kiedy są jakieś
zajęcia gdzie można zagrać w brydża. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: bzyk Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.crowley.pl 22.02.05, 17:12
      Z moich obserwacji wynika, że większość niestety pije lub bzyka panienki, albo
      jedno i drugie. No i oczywiście pali trawkę.
      • Gość: MICHA Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.chello.pl 22.02.05, 22:56
        Czy to miasto az tak bardzo zeszło na psy. To ze pija i bzykają panienki to wiem
        z doświadczenia ale chyba istnieją jeszcze jakieś inne normalne osoby
        • Gość: Niebo Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:21
          No własnie normalne osoby spędzają czas tak jak napisał Bzyku. No chyba że nie
          mają panienki. Zastanawiam się tylko co robią ci ktoorych nie stać na lolki i
          alk? Rany, przeciez to się pochlastać szarym mydłem mozna... Uzywki to takie
          syntetyczne szczęście. Oczywiście nadmiar nie jest wskazany w zadnym kierunku.
          • Gość: Niebo Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:25
            ...dodam tylko że to nie z wolnego wyboru ale z braku innych mozliwości. Nie ma
            tu nic atrakcyjnego marazm, szarość, nijakość.
            • Gość: hielenka trójajska Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:36
              To zorganizuj coś o Pani nasza ,orędowniczko nasza ,pocieszycielko nasza .
    • Gość: tutejszy Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 23.02.05, 09:08
      A ja codziennie uczęszczam do Kościoła uczestnicząc w Eucharystii.
    • Gość: jęteligiętka Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:38
      Ja 12 godzin na dobę czytam książki ,a przed pójściem do łóżka ,w ramach
      rozrywki ,bawię się moją zabawką Dildo .
      • Gość: bzyk Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.crowley.pl 23.02.05, 14:33
        Wystarcza Ci na baterie?
    • Gość: MICHA Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.zigzag.pl 23.02.05, 12:06
      No nieźle kościół i książki. Jedno mnie nie bawi a na drugie nie mam kasy. Chyba
      powinni w Ciechanowie zbudoać jakieś centrum handlowe może to by jakoś zmusiło
      ludzi do wychodzenia na miasto. Dlaczego tak cieżko znaleść na mieście kobietę z
      wózkiem. Nie wiem co jest przyczyną takiego marazmu moze mi ktoś pomoże na to
      pytanie odpowiedzieć. Pozdrawiam tych co sie nie daja i starają się coś w tym
      mieście zrobić dobrego.
      • Gość: Sportsman Sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:58
        Ja to bym od sportu zaczął. Przydałoby się stworzyć jakieś amatorskie kluby i
        rozkręcić to gówn... kilka dyscyplin sportowych, żeby zachęcić ludzi z "miasta"
        do pokazywania się. Może w przyszłości Ciechanów wybił by się w Polsce w
        jakiejś dyscyplinie, a my moglibyśmy spotykać się na wspólnych imprezach i
        podziwiać prawdziwe umiejętności sportowe. Emocje "łączą" ludzi.
      • Gość: bzyk Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.crowley.pl 23.02.05, 17:29
        Skoro nic Ci nie odpowiada to wymyśl coś praktycznego, opatentuj i koś kaskę.
        Np. superfunkcjonalny otwieracz do wszystkiego.
        W Ciechanowie znajdziesz spoko producenta, albo sam założysz firmemkę
        korzystając z funduszy unijnych. Zwalczysz kawałek bezrobocia, no i
        dasz przykład fermentu umysłowego nakierowanego na postęp techniczny, co się
        przyczyni do zmiany wizerunku naszej zapyziałej dziury.
        • Gość: szajse Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:59
          Masz rację bzyk . Jedni tylko narzekają ,a inni zmieniają Ciechanów . Naprawdę
          znam wielu przedsiębiorczych ludzi z Ciechanowa ,bez których to miasto było by
          smutniejsze . To dzięki ludziom wszystko może się zmienic ,a jak będzie coraz
          więcej takich maruderów to nic się nie zmieni .
    • Gość: Klynton Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:55
      Wszyscy tylko piszą "co by tu jeszcze spieprzyc panowie" ,a sami coś dobrego
      zrobiliście ?? Nie pisz co Ciechanów może zrobic dla ciebie ,ale co ty możesz
      zrobic dla Ciechanowa hiehiehie .
      • Gość: bzyk Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.crowley.pl 23.02.05, 15:23
        To powiedział po raz pierwszy Kennedy, panie "Klynton"
        • Gość: Klynton Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:24
          A gdzie napisałem ,że Clinton powiedział to po raz pierwszy ?? Aha już
          rozumiem ,wynioskowałeś to po moim niku łudząco podobnym do Clintona z
          Ameryki ,ale się mylisz ,bo jam ci jest Klynton z Ciechanowa hiehiehie .
    • Gość: emy Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:42
      siem! Twoje pytanie przykuwa uwage, ale ciezko na nie odpowiedziec!!! w sumie
      przylaczam sie do wypowiedzi Bzyka!! serio ja robie wszystko co mozna w tej
      dziurze!!! odwiedzam nase wspaniale kluby hhehehehe ale tam tylko mozna sie
      niezle posmiac i gwarantuje bez trawy----mnostwo dzieciakow ktorzy nie wiedza
      co maja zrobic ze soba!!! nie mam miejsca w ty padole zeby posluchac dobrej
      muzy w towrzystwie rowiesnikow!! szczerze mowiac szczeoly nie przykuwaja mojej
      uwagi i zawsze bawie sie dobrze,ale litosci to miasto wyzute jest zycia!!!
      • Gość: globtroter Problem w tym ,że Polska to jedna wielka dziura ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 07:40
      • Gość: MICHA Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.zigzag.pl 25.02.05, 14:22
        Chyba problemem jest to że za mało osób robi wszystko co może. Wielu się po
        prostu nie chce inni sie przyzwyczaili ze juz nic sie nie da zrobić. Ale
        wystarczy jedna sensowna inicjatywa i moze to jakoś ruszy. Sport to bardzo dobry
        pomysł ale chyba raczej dla młodszych. Ale moze warto i tego spróbować. Pozdrawiam
    • Gość: kura domowa kokoko Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:48
      Myslicie ,że tylko w Ciechanowie nie ma co robic ?? Jezdzice tylko do Los
      Angeles czy Berlina ?? Cala Polska to jedna wielka dziura pelna ubranych w
      dresy debili sluchajacych hiphopu . Nawet Sopot , Zakopane czy Mikolajki sa
      dziurami latem i zima . Taka jest Polska ,jedna wielka dziura zalana leniami i
      marudami .
    • Gość: 30- latek Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:13
      A może zrobić ranking co przydało by zrobić w ciechanowie żeby 20-30 latkowie
      mieli gdzie spędzać wolny czas np.lokal w kturym byłaby odpowiednia muzyka i
      odpowiedni klimat znam kogos kto byłby tym zainteresowany jakby podsunąć mu
      pewne sugestie mogło by sie to udać a wiem że gościu ma troch o tym poięcia.
    • Gość: Ciabablo Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 22:35
      Ja myślę, że wszyscy przyzwyczailiśmy się do narzekania...biadolenia jak to w
      Ciechanowie nic sie nie dzieje. Zastanawia mnie tylko dlaczego tak mało osób
      chodzi do kina ( a czasami nawet leci coś ciekawego ;) ) albo Grupa Mozarta musi
      odwołać występ, bo sprzedano za mało biletów itp. Zadziwia mnie również fakt, że
      tak mało osób jest na basenie...a co jak co, ale basen mamy fajny i tani.
    • Gość: bzyk Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 03:46
      Grają jeszcze w brydża i końca nie widać.
      • Gość: Niebo Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:00
        Ja się moosze pochwalić ze klub survivalowy ktory zakładałem jakieś 5-7 lat
        temu działa do dziś. Co prawda nie moja to zasługa tylko paru funfli ktorzy
        pociagneli to dalej, ale przynajmiej nazwa została moja. Pozdrooka dla
        miłosników survivalu i wedrówek - czszegoolnie saluto dla dzieciaków z
        Ciechanowskiego Klubu Survivalu Militarnego KRUK przy LOK. Jak widzicie da sie
        coś zrobić w tym mieście.
    • Gość: Mamemu Re: Jak w Ciechanowie spędzają czas 20 - 30 latko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 02:00
      A czy może się wypowiedzieć na ten temat ktoś powyżej 30 roku życia? Jeśli
      chodzi o sporty, to można tu na prawdę wiele. Ja jeżdżę konno i pływam. Znam
      kilku takich z mojego przedziału wiekowego (30 - 40), którzy grają w kosza,
      nogę lub jeżdzą na rowerach po okolicy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka