Dodaj do ulubionych

"CIECHANOWSKA POLICJA DZIECIOM"

IP: 80.249.4.* 04.06.05, 17:31
"CIECHANOWSKA POLICJA DZIECIOM"

5 CZERWCA 2005R

PLAC PRZY ZAMKU KSIĄŻĄT MAZOWIECKICH W CIECHANOWIE

14:00 Rozpoczęcie imprezy

14:00-16:20 Loty śmigłowcem

14:20 Występ orkiestry dętej z Sochocina

14:30 Oficjalne rozpoczęcie imprezy

15:00 Występ orkiestry dętej

15:20-16:00 Konkursy dla dzieci

16:00 Występ zespołu disco polo "Zodiak"

16:30-16:45 Prezentacja policyjna: odbijanie zakładnika/ przerwa w lotach/

16:45 Występ zespołu disco polo "Poker"

17:05-17:30 Przyjazd motocykli /ścigacze i inne/

17:30-18:00 Konkursy dla dzieci

18:00-18:30 Występ zespołu disco polo "Zodiak"

18:30-18:45 Powietrzny balet / paramotolotnie/

19:00 Sztuczne ognie/ "wersja dzienna"/

19:00-19:20 Konkursy dla dzieci

19:20-20:00 Występ zespołu disco polo "Poker"

20:00-20:05 Zakończenie imprezy
Ponadto w programie znajdą się przejażdżki bryczką, przejażdżki
czterokołowcem, zainteresowani mogą skosztować kiełbasek, karkówki z grila
itp.

Serdecznie zapraszam wszystkie dzieci z
rodzicami,życząc niezapomnianych wrażeń

Rzecznik Prasowy
Ciechanowskiej Komendy Policji

kom. mgr Leszek Goździewski

Obserwuj wątek
    • paprik221 Re: "CIECHANOWSKA POLICJA DZIECIOM" 04.06.05, 17:41
      ale czemu disco polo Panie komisarzu ?! dbajmy o uszy swoje i innych.....
    • Gość: onken Re: "CIECHANOWSKA POLICJA DZIECIOM" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:15
      Panie komisarzu magistrze z resztą... poziom Pańskiego wykształcenia jest w
      dzisiejszych czasach tak powszechny że aż chyba nie ma potrzeby chwalenia się
      tym swoim MGR - no chyba że chodzi o magazyniera a nie magistra to
      przepraszam...

Skromoności troche
      • Gość: uio Re: "CIECHANOWSKA POLICJA DZIECIOM" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 10:33
        Komisarzowi chodziło pewnie o nadanie temu pismu pewnej rangi oficjalnej, żeby
        nikt nie pomyślał, że pisał to taki dupek jak ty onken
    • Gość: xxxx Re: "CIECHANOWSKA POLICJA DZIECIOM" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:42
      Dlaczego zamiast podziękować za szczegółowy program
      imprezy musicie koniecznie czegoś się dopatrzeć - wyśmiać, krytykować,itp.
      Ja DZIĘKUJĘ - wiem kiedy i na jaką imprezę wybrać się z dzieckiem.
      • Gość: peggie Re: "CIECHANOWSKA POLICJA DZIECIOM" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 22:56
        Popieram! Ciechanowska policja w końcu sie wykazuje! Doceńmy to!
      • Gość: iiihaaa Re: "CIECHANOWSKA POLICJA DZIECIOM" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 10:19
        Bo wypowiedziały się dawni strażnicy komuny i cenzorzy . Im wszystko nie
        pasowało lub mają to we krwi po dziadkach i ojcach . (dot. paprik i onken )
    • Gość: slawek Re: "CIECHANOWSKA POLICJA DZIECIOM" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 11:31
      to fajnie że policja sie stara zbliżyć do ludzi . Zastanawiam sie tylko czy
      pokaz: "odbijanie zakładnika" to napewno to coo nasze dzieci powinny oglądać. A
      może tak żeby uatrakcyjnić zabawę zrobić jeszcze : pod celą czyli areszt od
      kuchni, rozpedzanie demonstrantow itp
      • Gość: pezechodzień Re: "CIECHANOWSKA POLICJA DZIECIOM" IP: 80.249.4.* 05.06.05, 11:48
        Szanowny Panie! jeśli jesteś osobą dorosłą i masz własne dzieci ? sam
        zadecydujesz czy powinny zobaczyć działania Policji. Ja twierdzę że każdy ma
        prawo wyboru i nie decyduj za wszystkich Pozdrawiam
        • Gość: byk Re: "CIECHANOWSKA POLICJA DZIECIOM" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:10
          Szanowny panie komisarzu,ale to była lipaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
          • Gość: myśl'iwy Re: "CIECHANOWSKA POLICJA DZIECIOM" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:16
            Dawno nie zaglądałem na "forum". Ale nic straconego - zawistnicty,
            pseudokrytycy i niedowartościowane własną qasi osobowością mają się dobrze.
            Znikam więc znowu i nie zaglądam. Pozdrawiam normalnych.
            • Gość: yoo Re: "CIECHANOWSKA POLICJA DZIECIOM" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:21
              Tak, tylko ty nie jesteś zawistny, nie krytykujesz, i nie masz kompleksów -
              wlaśnie po twoim poście można poznac ze forum naprawde schodzi na psy - jak
              ktoś już nie ma co krytykowac to krytykuje krytykujących, ale żenada
              <zygi>
              • Gość: dzieci Re: "CIECHANOWSKA POLICJA DZIECIOM" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:14
                dziekujemy Wam gumisie :]
              • Gość: myśl'iwy Re: "CIECHANOWSKA POLICJA DZIECIOM" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:09
                Zaglądam dzisiaj przypadkiem i widzę, że się nie pomyliłem. Yoo - gdzie ty
                człowieku w mojej wypowiedzi widzisz zawiść. Ja myślę, że krytykanctwo
                uprawiane na tym forum przez niektórych przekracza wszelkie granice
                przyzwoitości. Tak jakby pioło się to towarzystwo "przywalaniem" każdemu kto
                się nawinie.
                Ty też tego co piszę nie zrozumiesz, bo jasteś widocznie z tych, no tych
                KRYTYKANTÓW.
                POZDRAWIAM NORMALNYCH.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka