Gość: tikki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 27.06.05, 21:50 jakie są wyniki matur w Ciechanowie? W której szkole najwięcej oblało? Która wypadła najlepiej? Czy poznamy takie dane??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkk Re: Wyniki matur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:16 Napewno będą w TC, a są baaardzo interesujące. Kuratorium napewno opracuje analizę, ale to wymaga czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tikki Re: Wyniki matur IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 27.06.05, 22:35 w jakim sensie interesujące? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wyniki matur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:41 Jak zwykle najlepsze wyniki w Ciechanowie ma Krasiniak, 0,9 (3 uczniów) tylko nie zdało matmy. I co wy na to? Mogę się chlubić tym, że tę szkołę skończyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruczek Re: Wyniki matur IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 16:07 w dwójce podobno aż 20 osób oblało... I co? ściągali a jednak oblalai... Odpowiedz Link Zgłoś
migliora Re: Wyniki matur 28.06.05, 21:26 i co z tego? a w trojce czy jedynce (sorry ale niepamietam) prawi3 30% podobno nie zdalo! wiec juz nie gadaj ze w dwojce najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Wyniki matur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:29 od kiedy mości panna 2LO do LO3 i 4 porównuje? Przecież to ponoć najlepsza szkoła:-)Porównuj jak zawsze narzekałaś do Krasiniaka, bo jednak LO! najlepsze w powiecie, niestety, panienko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Wyniki matur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:33 Patrzę na to trochę z dystansem. Maturę już mam dość dawno za sobą. Ale ta nasza matura to byłw fikcja. Ściąganie, czasu było tyle, że część zrobiła wszystko w połowę czasu, potem puszczali ściągi. A ta matura daje już jakiś obraz o uczniach, ale i o szkołach. Myślę, że jeszcze parę lat matura się dotrze i będzie to jedyny egzamin na studia. Naturalną śmiercią umrą Licea, które nie uczyły a jedynie wydawały świadectwa maturalne. Brawo dla tego kto to wymyślił i wprowadził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Wyniki matur IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 29.06.05, 00:32 I wyniki mamy niezłe! Moja klasa na przykład wyraźnie ponad średnią mazowiecką z większości przedmiotów. Jak łatwo było rzucać oszczerstwa przeciwko Krasiniakowi. Teraz fakty mówią same za siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 00:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edmund Re: Wyniki matur IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 29.06.05, 00:48 A może się spotkamy i powiesz mi to w oczy profesorku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magister Re: Wyniki matur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 00:59 Ja tam nie kończyłem żaden Krasiniak tylko III LO a i tak mam skończone studia prawnicze, dobrze płatną prace itp. Chociaż moi starzy mają skończony ten Krasiniak to i tak uważam go za wielkie gó... Jeśli chodzi o tegoroczne matury to wiadomo było, że muszą dużo ludzi oblać bo przecież nie dla wszystkich miejsca by starczyło na studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr II Re: Wyniki matur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 08:38 Jak na prawnika cienko piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Wyniki matur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 08:47 ty normalny jestes? czy to tylko zludzenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annapurna13 Re: Wyniki matur IP: *.interia.pl 29.06.05, 10:14 Ja też skończyłam "renomowany" Krasiniak, ale do egzaminów na studia musiałam sama kuć, bo polowy materiału nie zdążyliśmy zrobić... A tę "renomę" krasiniaka widać najlepiej, jak się porówna z innymi. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Wyniki matur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 10:39 No włąsnie matura coś porównała i wypadło to zdecydowanie na korzyść Krasiniaka. Trzeba wiedzieć, o czym się mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowiak Re: Wyniki matur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:58 Nie podniecajcie się tak tymi wynikami. Bo słyszałem od kuzyna, który studiuje na UW, że i tak żeby dostać się na jego uczelnie bedziecie musieli zdawać dodatkowe egzaminy. A przecież Nowa Matura miała temu służyć żebyście ich nie zdawali. Szkoda mi maturzystów z tego roku bo prostu zrobili z was króliki doświadczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Wyniki matur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:33 jeśli usunięto post Emu, to i ten powyżej, podpisany Magister powienien chyba zniknąć, nie uważacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annapurna13 Re: Wyniki matur IP: *.interia.pl 29.06.05, 10:59 Mówiąc porównać z innymi miałam na myśli nie Ciechanowskie licea,bo z tych krasiniak owszem najlepszy jest, ale ciut dalej to juz cienizna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Wyniki matur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:25 Spójrz na stronę oke i wtedy podaj fakty. Krasiniak ma wyższe średnie od średnich mazowieckich ze wszystkich przedmiotów. Wyniki z innymi lceami porównywalne. Nie powtarzaj więc nieprawdziwych danych. 'Cienizna' jak to nazywasz to? Adres: www.oke.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Wyniki matur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:50 No tak, cienizna, czternaste miejsce w województwie w rankingu Perspektyw. Ile liceów jest za Krasiniakiem. Pewnie grubo ponad setka, bo nie wiem, ile jest w ogóle liceów w województwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ beznadziejni jestescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:26 teraz sie utwierdziłem w przekonaniu, ze w krasiniaku liczy sie tylko ranking!! Zdaliście, dobra - ale co to kogo obchodzi? Może nie każdy jest zdolny albo ma rodziców lekarzy i dlatego są też inne szkoły, a komentarze z cylku `inne szkoly to gów*** ` czy coś takiego potwierdza, że procenty na świadectwie macie, ale i siano w głowie !!! Zaszczute i zakompleksione chamstwo a nie krasiniak!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reb Re: beznadziejni jestescie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:37 jeśli umiesz, człowieku czytać, to zwróć uwagę, że mianem gó... Krasiniak określił absolwent innej szkoły. Czytam uważnie posty i nie zauważyłem, żeby ktoś obrażał jeszcze innych. Ty jesteś niechlubnym wyjątkiem. Cóż, leczenie kompleksów na forum? To już przerabialiśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: beznadziejni jestescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:46 Nie no, był taki post Emu, przegiął, nie można bluzgać bez sensu. Przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażeni. Nie wszyscy w krachu myślą jak Emu. Ale rankingi to są fakty. Z faktami się nie dyskutuje. Albo któraś szkoła jest najlepsza, albo nie. Jasne, ze może to kogoś nie obchodzić, bo na przykład wybrał los średniowykwalifikowanej pomocy murarskiej. Jego wybór. Bądź szcęśliwy! Ale mój wybór to był Krasiniak i cieszę się, że szkoła ta potwierdza swą pozycję. Ja tobie nie przeszkadzam, możesz się cieszyć z czego chcesz, dlaczego Ty tak ostro reagujesz, kiedy ja się cieszę z sukcesów mojej szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emu Re: beznadziejni jestescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:37 Co ty cżłowieku możesz wiedzieć? pewnie byłeś tym, który najgłośniej szczekał obrzucając krasiniak błotem - to teraz patrz i płacz nieuku... Ranking mówi prawdę o naszej szkole! O waszych szkołach z resztą też mówi prawde i pokazuje jacy jesteście beznadziejni i tempi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: beznadziejni jestescie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:44 jak dla mnie Emu to cienki prowokator... "tempy":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozjemca Ludzie troche pokory na tym forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:58 Chciałbym zwrócić się do administratora z pytaniem ? Czy te forum ma służyć w obrzucaniu siebie błotem. Ludzie nie ważne jaką kto skończył szkołe. Ważne jak sobie bedzie radził w dorosłym życiu. Spójrzcie czy najlepiej ustawieni ludzie w naszym mieście kończyli jakieś renomowane uczelnie. Przecież wiekszość z nich to przekreciarze, kombinatorzy itp rzeczy. Krasiniak może i jest najlepszą szkołą średnią w naszym mieście ale czy to pozwala obrażać jej absolwentów innych którzy jej nie kończyli. Wychodzi na to, że kto nie kończył tej szkoły w naszym mieście jest zwykłym gównem. Tak wynika z postów jakiegoś tam Emu i tym podobnym mu ludziom. Chciałbym się spotkać z tym człowiekiem, ale on pewnie nie wychodzi z domu tylko twardziela udaje na forum. Na koniec przesyłam grące pozdrowienia dla wszystkich tegorocznych maturzystów...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Ludzie troche pokory na tym forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:01 Masz rację, chciałbym także, żeby mnie nie obrażano, tylko dlatego, że chodzę do Krasiniaka. A na tym forum to ulubione zajęcie kilku frustratów. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś