Gość: MIESZKANIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 11:31 KIM ON JEST WASZYM ZDANIEM??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:36 mam nadzieje, że chodzi o inteligentnych reprezentantów naszego miasta... (wiadomo o co chodzi <lol>) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIESZKANIEC Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:38 NIE TYLKO!O TAKICH CO W CZYMS ZASLYNELI,CO SA ZNANI. Odpowiedz Link Zgłoś
the_sowisko Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... 03.07.05, 12:45 jak usłyszę jeszcze słowo o wiadomej blondynie to chyba padnę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 22:39 haha :D DODA!! Sowisko :* DODA ELEKTRODA!! dzizyz nie wiem śmiac się czy płakac jak słysze o tej dziewczynie... Odpowiedz Link Zgłoś
the_sowisko Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... 04.07.05, 19:57 też nie wiem... w sumie jest śmieszna, wręcz groteskowa, ale czasem aż smutno na nią patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 04.07.05, 10:50 Ireneusz Paliński - mistrz olimpijski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilo Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:44 Jerzy Bralczyk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:31 Wojtek Gęsicki Odpowiedz Link Zgłoś
nataszsza Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... 04.07.05, 21:48 Potwierdzam Wojtek Gęsicki jest wspaniały.To co zrobił dla Ciechanowa stawia go w pierwszym szeregu najsłynniejszych mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
the_sowisko Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... 04.07.05, 21:55 ooo! Wojtuś jest spoko :) bardzo lubię chłopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:01 i napisał ciekawy artykuł. ciechanow.net.pl/index.php?to=strony&page=237 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.speed.planet.nl 08.07.05, 11:54 Ireneusz Palinski? Moze byl kiedys slynny... ale teraz zrobil sie z niego stary zul niestety... Wojtek Gesicki moze i jest slynny ale gdzie? Bo chyba tylko w Ciechanowie, no i moze w okolicach. Zapomnieliscie z Zbigniewie Siemiatkowskim? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 14:04 Właśnie co do Wojtka to bym dyskutował. Nieuważam zeby byłnajsłynniejszym ciechanowianinem, ale chyba jest duuuuużo bardziej znany i doceniany poza Ciechanowem niz w samym mieście. Byłam ostatnio na bardzo ciekawym spotkaniu w gronie osób zajmujacych się poezją spiewaną i kiedy powiedziałam że jestem z ciechanowa wszyscy od razu kojarzyli własnie z Wojtkiem. Byłam zaskoczona tym ze jest On tak rozpoznawalna postacią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????????? Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 07:18 a moze jego(jej)wcale niema? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:26 A może Rzepliński? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 15:39 Waldemar Wardziński - najwybitniejszy Prezydent tego miasta - rozbił korupcję i układy lokalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:43 IRENEUSZ PALIŃSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akip Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:53 a mi sie wydaje ze to ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:55 Kadrowiec ciechanowski. Kokosiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:58 chodzi ci o ludomira? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.legionowo.net / 80.51.10.* 24.08.05, 22:41 zgadzam się co do Wojtka Gęsickiego, czasem nie potrafimy docenic tego co mamy. Dlaczego? może przez zwyczajna zawiśc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:49 nikt nie wspomniał o absolwencie Krasiniaka, Tomaszu Nałęczu Odpowiedz Link Zgłoś
lukjab12 Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... 27.08.05, 15:04 A co sądzicie i Ireneuszu Wrzesińskim. Przecież ile ON zrobił dla Ciechanowa. Czekam. Na reakcję na tą propozycje. On jest chyba jednym z najlepszych księży w Ciechanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 21:39 Następny dewot z ciechanowa a może kadrowiec ciechanowski Kokosiński to wszystko "czarna mafia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #cz Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 18:19 Zeszmacił się nieco. Odpowiedz Link Zgłoś