Dodaj do ulubionych

NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 11:31
KIM ON JEST WASZYM ZDANIEM???
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:36
      mam nadzieje, że chodzi o inteligentnych reprezentantów naszego miasta...
      (wiadomo o co chodzi <lol>)
      • Gość: MIESZKANIEC Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:38
        NIE TYLKO!O TAKICH CO W CZYMS ZASLYNELI,CO SA ZNANI.
        • the_sowisko Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... 03.07.05, 12:45
          jak usłyszę jeszcze słowo o wiadomej blondynie to chyba padnę
          • Gość: haha Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 22:39
            haha :D DODA!! Sowisko :* DODA ELEKTRODA!! dzizyz nie wiem śmiac się czy płakac
            jak słysze o tej dziewczynie...
            • the_sowisko Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... 04.07.05, 19:57
              też nie wiem... w sumie jest śmieszna, wręcz groteskowa, ale czasem aż smutno na
              nią patrzeć
    • Gość: olin Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 04.07.05, 10:50
      Ireneusz Paliński - mistrz olimpijski
      • Gość: lilo Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:44
        Jerzy Bralczyk!
    • Gość: ktosik Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:31
      Wojtek Gęsicki
      • nataszsza Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... 04.07.05, 21:48
        Potwierdzam Wojtek Gęsicki jest wspaniały.To co zrobił dla Ciechanowa stawia go
        w pierwszym szeregu najsłynniejszych mieszkańców.
      • the_sowisko Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... 04.07.05, 21:55
        ooo! Wojtuś jest spoko :) bardzo lubię chłopa
        • Gość: ziomal Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:01
          i napisał ciekawy artykuł. ciechanow.net.pl/index.php?to=strony&page=237
          • Gość: Lidka Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.speed.planet.nl 08.07.05, 11:54
            Ireneusz Palinski? Moze byl kiedys slynny... ale teraz zrobil sie z niego stary
            zul niestety... Wojtek Gesicki moze i jest slynny ale gdzie? Bo chyba tylko w
            Ciechanowie, no i moze w okolicach. Zapomnieliscie z Zbigniewie
            Siemiatkowskim? :)
            • Gość: Blanka Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 14:04
              Właśnie co do Wojtka to bym dyskutował. Nieuważam zeby byłnajsłynniejszym
              ciechanowianinem, ale chyba jest duuuuużo bardziej znany i doceniany poza
              Ciechanowem niz w samym mieście. Byłam ostatnio na bardzo ciekawym spotkaniu w
              gronie osób zajmujacych się poezją spiewaną i kiedy powiedziałam że jestem z
              ciechanowa wszyscy od razu kojarzyli własnie z Wojtkiem. Byłam zaskoczona tym
              ze jest On tak rozpoznawalna postacią
              • Gość: ????????????? Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 07:18
                a moze jego(jej)wcale niema?
                • Gość: Ania Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:26
                  A może Rzepliński?
    • Gość: Jonek Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 15:39
      Waldemar Wardziński - najwybitniejszy Prezydent tego miasta - rozbił korupcję i
      układy lokalne.
      • Gość: obiektywny Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:43
        IRENEUSZ PALIŃSKI
        • Gość: akip Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:53
          a mi sie wydaje ze to ja
    • Gość: olo Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:55
      Kadrowiec ciechanowski. Kokosiński
      • Gość: milka Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:58
        chodzi ci o ludomira?
        • Gość: ko Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.legionowo.net / 80.51.10.* 24.08.05, 22:41
          zgadzam się co do Wojtka Gęsickiego, czasem nie potrafimy docenic tego co mamy.
          Dlaczego? może przez zwyczajna zawiśc.
          • Gość: hmm Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:49
            nikt nie wspomniał o absolwencie Krasiniaka, Tomaszu Nałęczu
            • lukjab12 Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... 27.08.05, 15:04
              A co sądzicie i Ireneuszu Wrzesińskim. Przecież ile ON zrobił dla Ciechanowa.
              Czekam. Na reakcję na tą propozycje. On jest chyba jednym z najlepszych księży w
              Ciechanowie.
              • Gość: ula Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 21:39
                Następny dewot z ciechanowa a może kadrowiec ciechanowski Kokosiński to
                wszystko "czarna mafia".
            • Gość: #cz Re: NAJSŁYNNIEJSZY CIECHANOWIANIN... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 18:19
              Zeszmacił się nieco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka