Gość: mała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:49 Poszukuję Bolończyka, moze być szczeniak, albo dorosły. Najchętniej od osoby, która chce oddać pieska w dobre ręce lub za niewygórowaną cenę. Nie musi posiadać rodowodu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mala Re: Poszukuję pieska rasy Bolończyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:14 Naprawdę nikt nie słyszal o takim psie? Bardzo mi na tym zależy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koala Re: Poszukuję pieska rasy Bolończyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 09:09 Myślę, że ja moge pomóc. Proszę o info jak się mogę z Tobą skontaktować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Poszukuję pieska rasy Bolończyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:03 Pisz na adres: ania.janicka@wp.pl. Dzieki za góry za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Poszukuję pieska rasy Bolończyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 08:20 Koala, proszę, odezwij się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Poszukuję pieska rasy Bolończyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:56 No to może ktoś wie jak za niewygórowaną kwotę zdobyć małego yorka? Prosze o wiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
mooszla Re: Poszukuję pieska rasy Bolończyk 08.08.05, 21:15 allegro.pl/show_item.php?item=59893451 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekny Re: Poszukuję pieska rasy Bolończyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 12:59 Chyba znam tą pania, która poszukuje pieska. Warta jest grzechu! Panowie znajdżcie jej tego pieska a nie będżiecie żałować! Odpowiedz Link Zgłoś