Gość: Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:00 Wreszcie jakiś jasno określony postulat PiS-u. Wreszcie wiadomo do kogo im blisko, a do kogo daleko. Balcerowicz musi odejść,Balcerowicz....itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca Re: Balcerowicz musi odjeść,Balcerowicz musi odej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:11 Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozum Re: Balcerowicz musi odjeść,Balcerowicz musi odej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:17 Balcerowicz musi odejśc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca II Re: Balcerowicz musi odjeść,Balcerowicz musi odej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 07:01 Nareszcie wszystko jasne PiS coraz bliżej Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldemar Re: Balcerowicz musi odjeść,Balcerowicz musi odej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 07:19 zgadza się!!! nawet wczoraj Lepper gadał że poprze Kaczora w II turze!!! A może zamiast z PO PiS stworzy koalicyjkę z partią Adrewa-wtedy może znowu ten burak zostałby Marszałkiem?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Komorowski też musi odejść, Komorowski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 11:21 To będzie kolejne zgodne hasło Panów Leppera i Kaczyńskiego. Nowa koalicja rośnie w siłę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRÓŻKA Re: Balcerowicz musi odjeść,Balcerowicz musi odej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 11:46 Ja = co Ty wypisujesz biedaku, czytasz?słuchasz? tylko co i kogo. Mdli człowieka jak czyta idiotyzny na poziomie?????????????kto z Leperem chce koalicji chyba Tymiński .Niektórzy już zapomieli o swoim idolu? Ty też popierałeś STANA? Kto zfundował narodowi obecne igrzyska i przepychanki? Siedzą sobie przy suto zastawionym stole , śmieją się i ogłdają przepychanki i jak naród za łby się łapie. I o to chodziło!!!!!!!!Te rozmowy o tym świadczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Balcerowicz musi odjeść,Balcerowicz musi odej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 12:09 Cóż, o tym, że Balcerowicz musi odejść dowiedziałem się słuchając wczoraj Pana Kaczyńskiego. To odpowiedź na pytanie kogo słucham :) Kto chce z Lepperem koalicji - ten, który twierdzi,że chce wygrać wybory dzięki jego zwolennikom, ten którego partyjni koledzy występują w tym samym maryjnym radiu co Lepper,zgodnie atakując ohydnych liberałów, i ten, który zaczyna powtarzać te same co Lepper komunały, tylko,że trochę innym językiem :)Nie za trudno to napisałem,żeby się Wróżka domyślił(a) ? :) Kto zafundował obecne igrzyska i przepychanki ? Demokracja, która się jednemu Panu, co chce rządzić dekretami, chyba nie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybroca Trzeba Polskę zlepperować ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 12:17 Wspólnymi siłami dokona tego PiS i Samoobrona :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Trzeba Polskę zlepperować ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 12:42 Dziś w sejmie PO i SLD zgodnie głosowali razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rulez Re: Trzeba Polskę zlepperować ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 12:52 Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRÓŻKA Re: Balcerowicz musi odjeść,Balcerowicz musi odej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 13:20 Ja = oglądaj TV i zobacz jak fajnie się układają. PO=SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Balcerowicz musi odjeść,Balcerowicz musi odej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 14:00 Z tego co przed chwilą przeczytałem to słaba z Ciebie Wróżka :) Sojusz PiS i Samoobrony przeszedł chrzest bojowy - posiedzenie Sejmu, głosami posłów z tych dwóch ugrupowań zostało przerwane. Pan Kaczński i Pan Lepper powinni wyjść z Sejmu trzymając się pod ramionka, są nawet tego samego wzrostu, więc przyjdzie im to łatwo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Liberum veto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 16:11 Przerywanie obrad Sejmu w imię partykularnych interesów. Przez jednych nazywane złotą źrenicą wolności szlacheckiej przez innych warcholstwem. Dzisiaj mieliśmy małą powtórkę z historii,która jak widać,uczy, ale nie wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRÓŻKA Re: Balcerowicz musi odjeść,Balcerowicz musi odej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 18:10 z tego wynika, że każdy pilnuje swoich interesów.Polityka to marne zajęcie i nic nie można zrobić obojętnie kto by to nie był.U jednych i drugich chowają się pofarbowane zbiegi.Rzecz w tym jak dalego pozwolą im się wypuszczać na łowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepek Re: Balcerowicz musi odjeść,Balcerowicz musi odej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 23:55 i lepper osiągnął cel dzięki microbrathers Odpowiedz Link Zgłoś