Gość: karol IP: *.zep.com.pl 16.11.05, 14:31 Padł mi stary samochód, gdzie go tanio naprawić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 19:47 Zadzwon pod nr 888447601 Lukasz, on napewno pomoze niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: warsztat samochodowy IP: 82.139.178.* 16.11.05, 23:18 a ja nie polecam lukasza tego pijaka,nie zna sie na niczym poza polonezami, tylko pije na komisie poza tym na nowszych samochodach sie nie zna,wiem jak mojemu kolzce robil opla,sazkoda gadac,wynioslo go 2-3 razy tyle po poprawkach tego pijaczyny.odradzam tego kolesia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:20 na starszych samochodach Łukasz zna się doskonale - również serdecznie polecam - sam skożystałem i jedyne czym byłem zaskoczony to ceną - okazała się naprawde niska :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: warsztat samochodowy IP: 82.139.178.* 16.11.05, 23:24 na prawde niska bo pewnie chodzilo o 0,5-0,7litra gorzalki:))) noge daje uciac za to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:29 no to powienieneś iść i poprosić o ucięcie nogi w takim razie bo to była cena w PLN. Jaka nie będę pisał bo takiemu czemuś jakim jesteś Ty to i tak by pewnie nic nie pomogło :)). Ja go prywatnie nie znam więc nie wiem czy pije czy nie - jego sprawa. Polecił mi go kolega, dałem się namówić i się nie zawiodłem i tyle chciałem powiedzieć, a że ty masz jakieś obiekcje co do tego to już twój problem (z resztą myślę, że problemów masz troche więcej, a większość ze sobą ;-) pozdrawiam Cię serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: warsztat samochodowy IP: 82.139.178.* 16.11.05, 23:35 no ja go znam osobiscie wiec mi tu nie sciemniaj, a problemy likwiduj w sobie zakompleksiona c..o! bez pozdrowien dla ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:41 ojejej! zdenerwowało się dziecko. No nic - nie będę ci dzieciaku psuł nocki bo już ci i tak chyba adrenalinka skoczyła więc mimo wszystko życze miłych snów. A wracając do tematu - polecam tego Łukasza bo w gruncie rzeczy chodzi o to czy potrafi naprawić samochód, a nie będę tutaj dawał powodów do leczenia swoich kompleksów. Pozdrowionka i spokoju dla qwertego, a dla właściciela autka przyjemnej jazdy po naprawie :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: warsztat samochodowy IP: 82.139.178.* 16.11.05, 23:55 ta zdenerwowalo,ide spac jutro jak czystemu pokaze jakie rzeczy o nim wypisujesz to sie chyba caly dzien bedzie smial z ciebie ze o nim masz takie dobre zdanie,ale to b.dobrze. tyle../ Odpowiedz Link Zgłoś