Dodaj do ulubionych

warsztat samochodowy

IP: *.zep.com.pl 16.11.05, 14:31
Padł mi stary samochód, gdzie go tanio naprawić
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 19:47
      Zadzwon pod nr 888447601 Lukasz, on napewno pomoze niedrogo.
      • guciu83 Re: warsztat samochodowy 16.11.05, 20:52
        również polecam Łukasza!
        • Gość: qwerty Re: warsztat samochodowy IP: 82.139.178.* 16.11.05, 23:18
          a ja nie polecam lukasza tego pijaka,nie zna sie na niczym poza polonezami,
          tylko pije na komisie poza tym na nowszych samochodach sie nie zna,wiem jak
          mojemu kolzce robil opla,sazkoda gadac,wynioslo go 2-3 razy tyle po poprawkach
          tego pijaczyny.odradzam tego kolesia..
          • Gość: olo Re: warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:20
            na starszych samochodach Łukasz zna się doskonale - również serdecznie polecam -
            sam skożystałem i jedyne czym byłem zaskoczony to ceną - okazała się naprawde
            niska :)))
            • Gość: qwerty Re: warsztat samochodowy IP: 82.139.178.* 16.11.05, 23:24
              na prawde niska bo pewnie chodzilo o 0,5-0,7litra gorzalki:)))
              noge daje uciac za to!
              • Gość: olo Re: warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:29
                no to powienieneś iść i poprosić o ucięcie nogi w takim razie bo to była cena w
                PLN.
                Jaka nie będę pisał bo takiemu czemuś jakim jesteś Ty to i tak by pewnie nic
                nie pomogło :)).

Ja go prywatnie nie znam więc nie wiem czy pije czy nie - jego sprawa.
                Polecił mi go kolega, dałem się namówić i się nie zawiodłem i tyle chciałem
                powiedzieć, a że ty masz jakieś obiekcje co do tego to już twój problem (z
                resztą myślę, że problemów masz troche więcej, a większość ze sobą ;-)

pozdrawiam Cię serdecznie
                • Gość: qwerty Re: warsztat samochodowy IP: 82.139.178.* 16.11.05, 23:35
                  no ja go znam osobiscie wiec mi tu nie sciemniaj, a problemy likwiduj w sobie
                  zakompleksiona c..o!
                  bez pozdrowien dla ciebie!
                  • Gość: olo Re: warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:41
                    ojejej! zdenerwowało się dziecko.
                    No nic - nie będę ci dzieciaku psuł nocki bo już ci i tak chyba adrenalinka
                    skoczyła więc mimo wszystko życze miłych snów.

A wracając do tematu - polecam tego Łukasza bo w gruncie rzeczy chodzi o to czy
                    potrafi naprawić samochód, a nie będę tutaj dawał powodów do leczenia swoich
                    kompleksów.

Pozdrowionka i spokoju dla qwertego, a dla właściciela autka przyjemnej jazdy
                    po naprawie :).
                    • Gość: qwerty Re: warsztat samochodowy IP: 82.139.178.* 16.11.05, 23:55
                      ta zdenerwowalo,ide spac jutro jak czystemu pokaze jakie rzeczy o nim
                      wypisujesz to sie chyba caly dzien bedzie smial z ciebie ze o nim masz takie
                      dobre zdanie,ale to b.dobrze.

tyle../

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka