25.03.06, 18:12
rany jak się cieszę - jednak okazało się że Owsiak jest be. Nie wpuszczą go
do szkół z programem pierwszej pomocy - super - przecież on wnosi złe poglądy
które demoralizują młodzież. I ma jeszcze kolczyk w uchu - toż to szok. Panie.
Obserwuj wątek
    • dyrsto Re: WOŚP 25.03.06, 18:37
      ja tam "swoje" dzieci pozwolę "demoralizować"... ;)
      • dyrsto Re: WOŚP 25.03.06, 18:38
        wszystkie nauczycielki z klas I - III i z oddziału przedszkolnego ze szkoły
        społecznej zgłosiły się na kurs pierwszej pomocy! :)
        • flyguy71 Re: WOŚP 25.03.06, 18:43
          usta-usta wśród nieletnich ? rany krzysia co to będzie? toż to szok panie
          szok....
        • mlody2001 Re: WOŚP 25.03.06, 18:45
          Mam jedno pytanie, czy sprzęt przeznaczany dla szpitali od WOŚP też jest "be".
          Czytając te rewelacje nie mogłem wyjść z podziwu dla głupoty tego co wpadł na
          taki genialny pomysł. Zakładając, że gdzieś w wypadku poszkodowany uzyska pomoc
          a pomagającym będzie osoba związana o Owsiakiem, co wtedy zrobić? Władza
          zakazała czy pozwoliła? Przyjąć pomoc czy nie? Polska polityka sięga dna
          głupoty, przykre ale niestety prawdziwe...
          • flyguy71 Re: WOŚP 25.03.06, 19:06
            chrześcianamy bądzmy :)ale do końca nie wolno - trzeba być PISsarem albo
            POpielniczką lub Lepiej Piepszyć Rodzinę o Samogwałcie nie wspomnę
            • flyguy71 Re: WOŚP 25.03.06, 19:08
              a i Sam Lepiej Dam
      • belfer44 Re: WOŚP 25.03.06, 23:43
        Pani może pozwolić na takie "demoralizowanie". My w publicznych szkolach to
        musimy tak grac jak nam panowie z ratusza i ze starostwa zagrają. A grają
        beznadziejnie, zwłaszcza ci ze starostwa!
    • jedenasty11 Re: WOŚP 26.03.06, 10:12
      Podobnie jak Wy jestem zatym co robi WOŚP. Ale nie wdawajmy się w dyskusje
      wywoływane przez tego.....
      • wosp_ciechanow Re: WOŚP 26.03.06, 21:37
        W Ciechanowie terminu szkoleń jeszcze nie ma ale zgłosiły się wszystkie szkoły
        poza jedną. Jutro jestem zaproszony na radę pedagogiczną żeby wyjaśnić wszystkim
        o co chodzi i mam nadzieję że wejdą w to. Zgłosiło się tez bardzo dużo szkół z
        okolicznych gmin. Myślę, że na początku kwietnia uda nam się poznać termin
        szkolenia. Jeśli ktoś jest zainteresowany informacjami o programie "Ratujemy i
        uczymy ratować" to odsyłam do www.wosp.org.pl/uczymyratowac
      • flyguy71 Re: WOŚP 26.03.06, 21:53
        widzisz jak jesteś prosty? jak dwie jedynki... musisz się jeszcze poduczyć -
        nie zrozumiałeś - prowokuję co nie znaczy że tak myśle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka