Dodaj do ulubionych

Forum: Ceremonia Pogrzebowa

15.06.06, 20:54
przybijamy gwoździki do trumienki. Kiedyś było fajne teraz jest nuuuuuuudne i
chyba umarło. Gwoździk nr 1;-(
Obserwuj wątek
    • karamboll Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 16.06.06, 13:22
      Dziękujemy Guciowi - Wielkiemu cenzorowi ciechanowskiego Furum. Mniej Go Boże w
      Opiece. Amen.
    • 06-400c Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 16.06.06, 13:37
      Oho. Trolle odkryły sposób na logowanie :-/.
      A może to nie trolle tylko panowie z PSL-u? To by było jeszcze gorsze!

• grabarz_cmentarny Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 16.06.06, 17:56
        Buuuaaaahaaahaaa. Nie opowiadaj dowcipów na stypie bo nie wypada. Co z tą
        polityką w twoich wypowiedziach? Idź na jakieś forum dla garniturów peeselów
        eseldów platformów pisów i elpeerów a nie tu pierdzi*isz farmazony. Forum padło
        i to jest fakt.
        • kozzz Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 17.06.06, 12:17
          Przecież tu w każdy wątek wtargną Ci z syfem jakim jest polityka.
          Dorzucam swoje kwiatki do wieńca...
          • magik1985 Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 18.06.06, 20:17
            polecam na politykę forum romanum...

Albo...

Zapisz się do jakiejś partii. Raz dwa Ci przejdzie chęć dyskutowania na tematy
            polityczne.

Ale jak wiadomo, na piłce nożnej i polityce znają się wszyscy...

Pozdro.
    • kim_don_jin Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 19.06.06, 12:46
      teraz macie na forum tylko pierdoły, głupich politykierów w stylu 06-400,
      dramayczny spadek liczby wpisów i czepianie się błędów ortograficznych. O to
      chodziło?
      dobrze ze pisanie o tym przemądrzałym guciu już się skończyło.
    • anula_a Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 20.06.06, 20:02
      grabarz_cmantarny - wpisów na forum Ciechanów - szt 2

kom_don_jin - wpisów na forum Ciechanów - szt 1

• onken Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 20.06.06, 20:09
        bo to chłopak z PSL-u :).
        Co wpis to nowy login: ale to nie wina tego chłoptasia. Za mały rozumek żeby
        hasło zapamiętać ;-).
    • grabarz_cmentarny Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 20.06.06, 22:04
      anula, onken, 06-400 czyli ten sam. człowieku. ty jesteś z psl-u i nabijasz im
      popularność swoimi wpisami. a ja piszę o forum, o tym że upadło. i gdzieś mam
      twój psl. a może jesteś z po, pisu samoobrony czy innego badziewia. wszyscy
      jesteście tacy sami. baw sie dalej w polityke żonglując dziesiątkami loginów
      • anula_a oświadczenie 21.06.06, 13:54
        grabarz_cmentarny napisał:

> anula, onken, 06-400 czyli ten sam. człowieku. ty jesteś z psl-u i nabijasz
        im
        > popularność swoimi wpisami. a ja piszę o forum, o tym że upadło. i gdzieś mam
        > twój psl. a może jesteś z po, pisu samoobrony czy innego badziewia. wszyscy
        > jesteście tacy sami. baw sie dalej w polityke żonglując dziesiątkami loginów

oświadczam, że nie interesują mnie żadne partie, ani też polityka,

a osoby, które pojawiły się na forum, tylko po to, aby wbić gwoździk do trumny
        forum zachęcam do rozkręcenia tego forum,
        może wam się uda ?
        i radzę wam pozbyć tej... żółci, to to do niczego dobrego nie prowadzi, a też o
        was dobrze nie świadczy,

• grabarz_cmentarny Re: oświadczenie 23.06.06, 00:10
          a co z osobami, które pojawiają się w danym wątku, tylko po to żeby wyliczać
          liczby wypowiedzi innych osób? oj, to o nich dobrze nie świadczy. a już na
          pewno do niczego konstruktywnego nie prowadzi.a teraz moje oświadczenie dla
          towarzystwa oświadczeń: oświadczam, że nie interesują mnie żadne partie, ani
          też polityka. pisałem tylko że forum stało się nudne jak wpisy Pana
          podpisującego się na czerwono (pozazdrościł pani od polskiego?).
          • guciu83 Re: oświadczenie 23.06.06, 02:43
            Jak narazie dyskutujesz sam ze sobą. Robisz to świadomie czy nie?
    • janeczka_z_blokow Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 20.06.06, 22:24
      Macie i mój gwoździk. Janeczka - wpisów szt. 0 (:-DDDD). Anuli, 06-400,
      onkenowi i innym peeselowcom życzę powodzenia w wyborach samorządowych.
      Janeczka z Bloków.
    • ryszard_z_klanu Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 20.06.06, 22:49
      Jak ktos kiedys powiedział:
      "Drzewa umierają stojąc" to Forum umiera leżąc!
      Daje papiaka od siebie...
      • mlody2001 Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 20.06.06, 23:42
        Ani onken, ani 06-400 nie są z psl-u i nigdy nie będą. Ja jestem i też dokładam
        wieniec dla tego forum. To moje posty były notorycznie kasowane. Więc składam
        wyrazy współczucia.
        • guciu83 Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 21.06.06, 00:11
          Troche pomogę.
          Anula, onken i 06-400c nie są tą samą osobą (przynajmniej nie korzystają z tego
          samego kompa).
          Natomiast grabarz_cmentarny, kim_don_jin, janeczka_z_bloków i wiele, wiele
          innych nicków, które pojawiały się w innych wątkach - nie wiem czy są z PSL-u
          ale używa(ją) jednego kompa.

pzdr
          • grabarz_cmentarny Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 21.06.06, 05:14
            nie grzesz! nie mam nic wspólnego z tym kimem. natomiast onken i 06-400 każdego
            kto ma uwagi pod adresem forum lub gucia oskarżają o członkowstw w psl. taka
            głupota/fobia może się statystycznie przytrafić tylko raz na 50 tysięcy w takim
            małym miasteczku.
            to że ktoś korzysta z kilku loginów i kompów nie znaczy że nie jest ta samą
            osobą skoro pisze te same brednie.gwoli ścisłości w przeciwieństwie do
            aktywisty i działacza politycznego 06-400-onkena mam gdzieś te wasze partie z
            psl na czele. a forum padło taka jest prawda i żadna partia nie ma z tym nic
            wspólnego tylko niekompetencja tego pana co się na czerwono podpisuje i jego
            kolesi (lub kolejnych wcieleń ale już na czarno). "trochę pomagaj" dalej. ale
            sobie i forum.
            • narhir Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 23.06.06, 00:52
              nie ma co plakac ;) ani bic.. jakies idiotyczne gwozdzie.. to tylko w wieksze
              bagno by wprowadzilo to forum.. trzeba je jakos ozywic ;d moze jakas stronke
              zrobic pod to forum ?:) i tyle ?:P
              • kozzz Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 23.06.06, 00:52
                Ja Ci powiem co tzreba zrobić... ZNIEŚĆ LOGOWANIE!!!
                • guciu83 Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 23.06.06, 02:45
                  Kozzz... sprawa do przegadania.
                  Podaj jakieś argumenty - jeżeli będzie więcej osób za Twoją wersją to sprawa
                  jest jak najbardziej do załatwienia.

pzdr
                  • kozzz Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 23.06.06, 14:07
                    Ok. Po pierwsze masakrycznie spadła ilość pisanych postów, przez co forum
                    "umiera" i staje się nudne. Brak w nim życia. Po wprowadzeniu logowania nadal są
                    w postach bluzgi, wyzywanie się wzajemne, trollowanie itp. posty, które nadają
                    się do skasowania, czyli mało się zmieniło. Jednynie ta liczba kasowanych postów
                    zmalała, ale tak samo jak wszystkich. Kolejną sprawą jest to, że żadkością są
                    normalne codzienne tematy. Na każdym wątku czai się polityka, którą nie każdy
                    musi się interesować. Jak sam widzisz, ludzie zakładają kilka kont i piszą
                    pojedyncze posty z jednego komputera. To bez sensu. Forum powinno opierać się na
                    dyskusji, a do tego potrzebni są ludzie. Logowanie zmniejsza liczbę piszących na
                    tym forum, bo nie chce im się zakładać kont. Ktoś może siedzieć w kafejce
                    internetowej, szukać jakiś informacji z kręgu Ciechanowa, wejdzie na nasze
                    forum, mogłby dodać szybko coś od siebie, ale nie zrobi tego, bo będzie mu
                    szkoda czasu. Ogólnie chodzi o to, że forum "umiera". Nawet już mamy ceremonię
                    pogrzebową. Zniesienie logowania podniesie liczbę postów i tematów, stanie się
                    ciekawsze, będzie w nim się więcej działo, dowiemy się nowych rzeczy, poznamy
                    opinię stu ludzi, a nie dla przykładu dziesięciu. Chciałbym, żeby inni
                    forumowicze się wypowiedzieli, podając argumenty. Pozdrawiam.
                    • guciu83 Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 23.06.06, 22:49
                      Kilka obiekcji obale.
                      W/g statystyk ilość postów wcale aż tak masakrycznie nie spadła.
                      Sporo trolli odeszło... niestety nie wszystkie - co widać w tym wątku.
                      Pozostaje mieć nadzieję, że ich liczba nie wzrośnie po zniesieniu logowania.

Kozzz- dzięki za Twoje argumenty.
                      Fajnie było by przeczytać opinnie pozostałych osób.
          • phk1 Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 15.07.06, 21:07
            [phk1-pod rozwage wielu forumowiczow,na temat yayatoure,co pisal gucio
            wczesniej,gdyby uszlo uwadze wielu]

> Troche pomogę.
            > Anula, onken i 06-400c nie są tą samą osobą (przynajmniej nie korzystają z tego
            >
            > samego kompa).
            > Natomiast grabarz_cmentarny, kim_don_jin, janeczka_z_bloków i wiele, wiele
            > innych nicków, które pojawiały się w innych wątkach - nie wiem czy są z PSL-u
            > ale używa(ją) jednego kompa.
            >
            > pzdr
            • yayatoure Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 16.07.06, 22:24
              uważam że błazen nie powinien czynić nikomu zarzutów z powodu poczucia humoru.
              phk1/onken zdemaskował swoją nieporadność w wątku o ciechanowskich lekarzach
              (polecam dla śmiechu) odpisując jako phk1 na zarzuty postawione onkenowi. Warto
              poczytać!
    • karamboll Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 23.06.06, 14:29
      W pełni zgadzam się z przedmówcą "kozzz". To prawda, która nie dociera do
      moderatora-cenzora ukrywajcego się pod pseudonimem guciu...
      Mały "hitlerek" dorwał się do władzy i skutki opłakane widać.... Forum
      ciechanowskie zdycha poprostu dzięki "tfoorczej" działalności domorosłego
      moderatora-cenzora. Pozdrawiam malkontentów;)
      • kozzz Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 23.06.06, 14:36
        Sam "od tak" logowania nie wprowadził, lecz na prośbę forumowiczów, którzy o
        dziwo już tu nawet nie zaglądają. Pozdrawiam
    • karamboll Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 23.06.06, 15:16
      Dzieki "kozzz" za odzew. A jeśli jest tak, jak twierdzisz..., to brak mi słów
      na tego moderatora-cenzora. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu.
      W takim razie, jeśli nic nie stoi na przeszkodzie, to po jaka cholerę jest
      potrzebne te logowanie? Może w ten sposób moderator-cenzor upaja się
      swoja "władzą"? Pewnie tak, co widać od samego początku kiedy nastał niejaki
      guciu... i od rozpoczecia obowiazku logowania. Ale w sumie ciężko jest wymagać
      zdrowego rozsądku od jakiegoś zakompleksionego domorosłego cenzorka, który na
      tym forum ma jedyną szansę się w jakiś tam sposób dowartościować.
      Po raz kolejny pozdrawiam malkontentów;)
      • grabarz_cmentarny Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 23.06.06, 21:31
        mnie jest obojętne czy loguję się czy nie. nicków u mnie może być "milijony".
        ale zauważcie jedną ważną sprawę. kiedy nie było logowania, przy każdym nicku
        wyświetlał się fragment IP. każdy mógł sam oceniać kto jest kto. trudniej było
        być anonimowym. obecnie pan ubierający się czasami na czerwono, a czasami na
        czarno, dawkuje forumowiczom info: ten a ten korzysta z tego samego IP a ten i
        ten nie. tylko kto zweryfikuje jego prawdomówność? logowanie służy utrudnieniu
        dostępu do tej informacji (IP), ułatwia mu manipulację i ułatwia używanie wielu
        nicków bo on też ma ich "milijony". ciekawe na czyje zlecenie tak się dzieje?
        pewnie pslu panie 06-400 :DDD? albo jakiejś innej bzdurnej partii typu po pis
        czy samoobrona czy też lewica?
        pewne jest jedno- forum ciechanowskie umarło. a jej niewyrośnięty opiekun wdał
        się w politykierstwo.
        • mlody2001 Re: Forum: Ceremonia Pogrzebowa 24.06.06, 00:06
          Święte słowa. To fakt brak IP bardzo dużo wyjaśnia i rzuca cień na pewne osoby.
          Przypomnę, że to ja polemizowałem, jeżeli można to tak określić z onkenem,
          epox-em, itp. To w tych postach wychodziło na jaw kłamstwo i chamstwo. IP
          pokazywało w pwłni prawdę, dzisiaj tego nie ma.
          Guciu co Ty na to?
          Czy to jest argument za zniesieniem logowania?
          Uważam, że jak ktoś będzie używał kilku nick'ów to i tak możesz gościa
          napiętnować publicznie, nieprawdaż?
    • anula_a logowanie 24.06.06, 09:55
      rzeczywiście, jaki wpływ na treść wypowiedzi ma proces logowania?
      jak ktoś będzie chciał robić za trolla na forum to i tak to zrobi nieazależnie
      od tego czy będzie zalogowany czy nie,
      ważniejsze jest chyba to, aby unikać chamstwa, pieniactwa i obrażania innych na
      tym forum
    • karamboll Wolność słowa na Forum... 19.07.06, 10:07
      RAPORT

O film, panie ministrze,
      Obrazili się wachmistrze;
      O wiersz, panie generale,
      Obrazili się kaprale;
      O artykuł w tygodniku -
      Ordynansi, panie pułkowniku;
      O piosenkę, panie majorze,
      Żony sierżantów w Samborze;
      W radio była audycja: