Dodaj do ulubionych

zarząd powiatu

IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 08:15
Kto wie coś na temat co się dzieje w zarządzie powiatu ciechanowskiego?
Obserwuj wątek
    • wilczur1 gorzała,gorzała,gorzała 02.02.03, 14:23
    • Gość: Kajetan Re: zarząd powiatu IP: *.localdomain / 213.77.7.* 05.02.03, 19:06
      Gość portalu: bazyl napisał(a):

> Kto wie coś na temat co się dzieje w zarządzie powiatu ciechanowskiego?
      Wlczur 1 - psino, napij się w końcu tej gorzały i napisz coś sensownego
    • Gość: Kubuś [...] IP: 172.28.6.* 06.02.03, 11:59
      Treść postu jest niedostępna.
      • Gość: Zrr [...] IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 14:54
      • Gość: POL Re: zarząd powiatu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 18:44
        Znam Cie Piotrze,
        W trakcie pracy w TC zawsze sprawiales wrazenie czlowieka nader uczciwego i
        dbajacego o dobro ogolu...
        Okazales sie jednak zwyklym sprzedawczykiem...
        Za ile srebrnikow dales d...?
        • Gość: Szcz Re: zarząd powiatu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 18:46
          Cala ta partia taka jest
          Szeski dal dupy za stanowisko szefa kuratorium
    • wilczur1 Re: zarząd powiatu 07.02.03, 09:44
      Siwanowicz to jedyny uczciwy i niepijący członek zarządu
      • Gość: toti Re: zarząd powiatu IP: 172.28.6.* 07.02.03, 10:35
        Nie znam człowieka, mówię o Siwanowiczu.
        Jeśli nie pije to dobrze ale w uczciwość mogę wątpić jeśli dopuszcza sie targów politycznych dla korzyści własnych,
        żony i członków UP
        • Gość: jou [...] IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 13:31
          • Gość: ciechanowianin [...] IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 14:44
    • Gość: rak Re: zarząd powiatu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 20:28
      przesyłam pozdrowienia dla członków Zarządu. Panowie tak trzymać!
    • Gość: rak Re: zarząd powiatu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 20:30
      Panowie tak trzymać !
    • Gość: mkmk Re: zarząd powiatu IP: 172.28.6.* 12.02.03, 10:07
      Jakie tak trzymać?
      Czy mowa o pijackich wybrykach pana puternickiego i innych.

Ludzie, każdy wie że temat o pijaństwie działaczy SLD na Forum internetowym Gazety zainicjowali działacze SLD
      przeciw swoim kolegom przed wyborami do koła miejskiego.

Sami sobie takie świnie podkładają.
      • Gość: mkmk Re: zarząd powiatu IP: 172.28.6.* 14.02.03, 13:54
        Przepraszam bardzo
        Miałem na myśli nie Pana Puternickiego a Pana Petrykowskiego bo onim na ów forum była mowa
        • Gość: M. Re: zarząd powiatu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 14:07
          Gość portalu: mkmk napisał(a):

> Przepraszam bardzo
          > Miałem na myśli nie Pana Puternickiego a Pana Petrykowskiego bo onim na ów
          foru
          > m była mowa

Troszeczke za pozno na to sprostowanie Panie Radny.
          Ciekawy jest tez moment jego opublikowania - w godzine po pewnej prowokacji
          intelektualnej w wiadomym srodowisku jednej z ciechanowskich partii
          politycznych...
          Pospekulujmy:
          1. Zalozmy ze do prokuratury wplywa w poniedzialek doniesie o szkalowaniu
          dobrego imienia wicestarosty.
          2. Prokuratura wszczyna dochodzenie - starosta jest bowiem urzednikiem
          samorzadowym.
          3. TP S.A. udostepnia dane uzytkownika IP, z ktorego dokonano wpisu.
          4. Byc moze z powodu malej szkodliwosci spolecznej czynu umarza postepowanie.
          5. Dane szkalujacego sa udostepniane jednak mediom i szerokiej opinii
          publicznej.
          6. Zalozmy, ze okazuje sie ze jest to jeden z ciechanowskich radnych a wpisow
          dkonywano z jego domu, sklepu lub siedziby partii...
          7. Czy nie szkoda tak swietnie zapowiadajacej sie kariery zmarnowac glupimi
          wpisami w internecie?

Moze wiec, oczywiscie czysto hipotetycznie - radny zajmie sie praca w Radzie
          (trzeba przyznac, ze jest w tym dobry) a nie szarzowaniem na Forum. Oczywiscie
          w sprawie glupot i szkalowania. Rzetelna dyskusja o problemach miasta jest
          zawsze wskazana. A moze nawet ten radny wzniesie sie ponad durne podzialy
          polityczne i pogada z pewnymi dzialaczami z innych partii o tym co mozna by
          wspolnie dla miasta zrobic. Idzie tez kampania przedreferendalna...
          Mysle, ze obie strony chetnie zakonczylyby juz ten potok swinistw i chamstwa na
          Forum, ktory wymknal sie juz spod kontroli tylko nikt nie chce pierwszy
          wyciagnac reki... Moze wiec lepiej to zrobic - i o wszystkim zapomniec... Chyba
          warto - robienie sobie przez 4 lata na zlosc nikomu nie sluzy...
          Jezeli radny sie zdecyduje to mysle, ze bedzie wiedzial jak zlapac kontakt...
          Pozdrawiam
          M.
          • Gość: zdegustowany Re: zarząd powiatu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 17:11
            Drogi Panie M., ja również jestem zdegustowany tym co dzieje sie na lamach
            forum, myślę że zostało ono stworzone do rzeczowej dyskusji, twórczej i
            merytorycznej; wymiany poglądów i argumentów, udostępnienia nowej, nowoczesnej,
            ogólnodostępnej formy szerokiego kontaktu. A ku mojemu zdziwieniu przerodziło
            się w wyścig oszczerstw, chamstwa, arogancji i przepraszam - czystej głupoty.
            Po stylu w jakim Pan pisze domyslam się, że jest ponad tym. Stąd też dziwi mnie
            fakt uczestniczenia Pana również w pomówieniach sugerujących, że któryś z
            radnych miejskich uczestniczy w tej farsie. Jeżeli jest Pan pewien swoich racji
            proszę nie ukrywać się za parawanem i wprost zwrócić się do owej osoby celem
            zadośćuczynienia. Myślę, że Pana stać na takie zachowanie i ma Pan również
            historyczną szansę przerwania łańcuszka niepotrzebnych nikomu zachowań.
            Pozdrawiam .
    • Gość: i Re: zarząd powiatu IP: 172.28.6.* 14.02.03, 14:00
      sdfsf
    • Gość: xy68 Re: zarząd powiatu IP: 172.28.6.* 17.02.03, 08:52
      W woli wyjaśnienia.
      Ja, to nie żaden radny
      Jeśli chodzi o moją pomyłkę nazwisk to była to czysta pomyłka, bo z kontekstu wynika jasno, że chodziło o osoby z
      pamiętnego forum o " pijaństwie".
      Moje wpisy są odpowiedzią na zaczepki dotyczących równie porządnych ludzi.
      Ale już to nie jest ważne.
      Wiele jest prawdy w tym co napisałem i nie mam się czego wstydzić.
      O pewnych rzeczach dowiedziałem od członka SLD w stanie mocno wskazującym na spożycie, ale każdemu wolno
      po pracy. Mówił jeszcze wiele różnych ciekawych rzeczy i mam na to świadków.
      Ale widzę tu kilka rozsądnych spostrzeżeń więc narazie przestanę i poczekam na rozwój sytuacji.
      I nie dlatego że ktoś znajdzie mnie po numerku.
      Mogę pisać z kawiarenek internetowych z całej Polski.
      Myślę, że wszyscy wyciągniemy odpowiednie wnioski
      • Gość: Marek Re: zarząd powiatu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 18:55
        To super, ze Koledzy sobie pewne sprawy powyjasniali.
        moze teraz wspolnie pomyslmy jak wykorzystac to Forum do dyskusji o
        autentycznych a nie wydumanych problemach miasta.
        Piszmy, wiec co nas boli. Moze inni forumowicze beda mieli pomysl jak dany
        problem miejski rozwiazac.
        Pozdrawiam
        Marek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka