Gość: bazyl IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 08:15 Kto wie coś na temat co się dzieje w zarządzie powiatu ciechanowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kajetan Re: zarząd powiatu IP: *.localdomain / 213.77.7.* 05.02.03, 19:06 Gość portalu: bazyl napisał(a): > Kto wie coś na temat co się dzieje w zarządzie powiatu ciechanowskiego? Wlczur 1 - psino, napij się w końcu tej gorzały i napisz coś sensownego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zrr [...] IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 14:54 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POL Re: zarząd powiatu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 18:44 Znam Cie Piotrze, W trakcie pracy w TC zawsze sprawiales wrazenie czlowieka nader uczciwego i dbajacego o dobro ogolu... Okazales sie jednak zwyklym sprzedawczykiem... Za ile srebrnikow dales d...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szcz Re: zarząd powiatu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 18:46 Cala ta partia taka jest Szeski dal dupy za stanowisko szefa kuratorium Odpowiedz Link Zgłoś
wilczur1 Re: zarząd powiatu 07.02.03, 09:44 Siwanowicz to jedyny uczciwy i niepijący członek zarządu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toti Re: zarząd powiatu IP: 172.28.6.* 07.02.03, 10:35 Nie znam człowieka, mówię o Siwanowiczu. Jeśli nie pije to dobrze ale w uczciwość mogę wątpić jeśli dopuszcza sie targów politycznych dla korzyści własnych, żony i członków UP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jou [...] IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 13:31 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin [...] IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 14:44 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: zarząd powiatu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 20:28 przesyłam pozdrowienia dla członków Zarządu. Panowie tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: zarząd powiatu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 20:30 Panowie tak trzymać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkmk Re: zarząd powiatu IP: 172.28.6.* 12.02.03, 10:07 Jakie tak trzymać? Czy mowa o pijackich wybrykach pana puternickiego i innych. Ludzie, każdy wie że temat o pijaństwie działaczy SLD na Forum internetowym Gazety zainicjowali działacze SLD przeciw swoim kolegom przed wyborami do koła miejskiego. Sami sobie takie świnie podkładają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkmk Re: zarząd powiatu IP: 172.28.6.* 14.02.03, 13:54 Przepraszam bardzo Miałem na myśli nie Pana Puternickiego a Pana Petrykowskiego bo onim na ów forum była mowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: zarząd powiatu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 14:07 Gość portalu: mkmk napisał(a): > Przepraszam bardzo > Miałem na myśli nie Pana Puternickiego a Pana Petrykowskiego bo onim na ów foru > m była mowa Troszeczke za pozno na to sprostowanie Panie Radny. Ciekawy jest tez moment jego opublikowania - w godzine po pewnej prowokacji intelektualnej w wiadomym srodowisku jednej z ciechanowskich partii politycznych... Pospekulujmy: 1. Zalozmy ze do prokuratury wplywa w poniedzialek doniesie o szkalowaniu dobrego imienia wicestarosty. 2. Prokuratura wszczyna dochodzenie - starosta jest bowiem urzednikiem samorzadowym. 3. TP S.A. udostepnia dane uzytkownika IP, z ktorego dokonano wpisu. 4. Byc moze z powodu malej szkodliwosci spolecznej czynu umarza postepowanie. 5. Dane szkalujacego sa udostepniane jednak mediom i szerokiej opinii publicznej. 6. Zalozmy, ze okazuje sie ze jest to jeden z ciechanowskich radnych a wpisow dkonywano z jego domu, sklepu lub siedziby partii... 7. Czy nie szkoda tak swietnie zapowiadajacej sie kariery zmarnowac glupimi wpisami w internecie? Moze wiec, oczywiscie czysto hipotetycznie - radny zajmie sie praca w Radzie (trzeba przyznac, ze jest w tym dobry) a nie szarzowaniem na Forum. Oczywiscie w sprawie glupot i szkalowania. Rzetelna dyskusja o problemach miasta jest zawsze wskazana. A moze nawet ten radny wzniesie sie ponad durne podzialy polityczne i pogada z pewnymi dzialaczami z innych partii o tym co mozna by wspolnie dla miasta zrobic. Idzie tez kampania przedreferendalna... Mysle, ze obie strony chetnie zakonczylyby juz ten potok swinistw i chamstwa na Forum, ktory wymknal sie juz spod kontroli tylko nikt nie chce pierwszy wyciagnac reki... Moze wiec lepiej to zrobic - i o wszystkim zapomniec... Chyba warto - robienie sobie przez 4 lata na zlosc nikomu nie sluzy... Jezeli radny sie zdecyduje to mysle, ze bedzie wiedzial jak zlapac kontakt... Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: zarząd powiatu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 17:11 Drogi Panie M., ja również jestem zdegustowany tym co dzieje sie na lamach forum, myślę że zostało ono stworzone do rzeczowej dyskusji, twórczej i merytorycznej; wymiany poglądów i argumentów, udostępnienia nowej, nowoczesnej, ogólnodostępnej formy szerokiego kontaktu. A ku mojemu zdziwieniu przerodziło się w wyścig oszczerstw, chamstwa, arogancji i przepraszam - czystej głupoty. Po stylu w jakim Pan pisze domyslam się, że jest ponad tym. Stąd też dziwi mnie fakt uczestniczenia Pana również w pomówieniach sugerujących, że któryś z radnych miejskich uczestniczy w tej farsie. Jeżeli jest Pan pewien swoich racji proszę nie ukrywać się za parawanem i wprost zwrócić się do owej osoby celem zadośćuczynienia. Myślę, że Pana stać na takie zachowanie i ma Pan również historyczną szansę przerwania łańcuszka niepotrzebnych nikomu zachowań. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy68 Re: zarząd powiatu IP: 172.28.6.* 17.02.03, 08:52 W woli wyjaśnienia. Ja, to nie żaden radny Jeśli chodzi o moją pomyłkę nazwisk to była to czysta pomyłka, bo z kontekstu wynika jasno, że chodziło o osoby z pamiętnego forum o " pijaństwie". Moje wpisy są odpowiedzią na zaczepki dotyczących równie porządnych ludzi. Ale już to nie jest ważne. Wiele jest prawdy w tym co napisałem i nie mam się czego wstydzić. O pewnych rzeczach dowiedziałem od członka SLD w stanie mocno wskazującym na spożycie, ale każdemu wolno po pracy. Mówił jeszcze wiele różnych ciekawych rzeczy i mam na to świadków. Ale widzę tu kilka rozsądnych spostrzeżeń więc narazie przestanę i poczekam na rozwój sytuacji. I nie dlatego że ktoś znajdzie mnie po numerku. Mogę pisać z kawiarenek internetowych z całej Polski. Myślę, że wszyscy wyciągniemy odpowiednie wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: zarząd powiatu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 18:55 To super, ze Koledzy sobie pewne sprawy powyjasniali. moze teraz wspolnie pomyslmy jak wykorzystac to Forum do dyskusji o autentycznych a nie wydumanych problemach miasta. Piszmy, wiec co nas boli. Moze inni forumowicze beda mieli pomysl jak dany problem miejski rozwiazac. Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś