Dodaj do ulubionych

adaś z Płońska

04.09.06, 20:01
[phk1-37961] No to mamy horror-news na całą Polskę z naszych bliskich
stron,młody dwudziestolatek z dziewczyną oboje z PłOńSKA nagrywali sadystyczne
filmiki o torturowaniu i uśmiercaniu chomików i rozpowszechniali to w
internecie.Ciekawe jakiej opcji politycznej był zwolennikiem? zwolennikiem
pełnej wolności do bólu bez zachamowań? wychowankiem wychowania bezstresowego
dzieci? był młody i zdolny i inteligentny z normalnego domu ? jakie ma plany
życiowe? a może zrobił coś jeszcze równie szokującego?
Obserwuj wątek
    • ciechanowiaczek Re: adaś z Płońska 04.09.06, 20:09
      Chętnie bym potorturował tych sadystów . Świat to bagno i nie mam zamiaru na
      siłę pchać w nie moich dzieci ,czyli wogóle nie będę miał dzieci .
      • phk1 Re: adaś z Płońska 04.09.06, 20:27
        [phk1-37966] no fakt,ze dzieci to sporo kosztują czasmi w sensie materialnym i
        psychycznym ,ale to przestroga dla rodziców co się z nimi stało ,że niby już
        dorosli,odchowani a jednak...? raczej skazałbym ich na prace w schronisku dla
        zwierząt i obserwował ich oboje,kazał robić filmy bez kaptura i rozpowszechniać
        ich nowy sposób na życie.ciechanowiaczek napisał:

> Chętnie bym potorturował tych sadystów . Świat to bagno i nie mam zamiaru na
        > siłę pchać w nie moich dzieci ,czyli wogóle nie będę miał dzieci .
      • moherowyberecik1 Re: adaś z Płońska 04.09.06, 23:20
        Rezygnacja z dzieci to dopiero prawdziwa klęska. Najczęściej ludzie zdają sobie
        z tego sprawę gdy jest już za późno. Dzieci to jedyny skuteczny sposób na
        nieśmiertelność i wieczną młodość, odtrutka na egoizm.

- " Świat to bagno " - zgadzam się, tym większym wyzwaniem jest mieć i wychować
        dzieci.
        W dżungli można przetrwać a nawet nieżle prosperować, trzeba tylko znać Prawo
        Dżungli. W normalnym życiu obowiązuje Prawo Naturalne, wystaczy je poznać i się
        do niego stosować.
        Bądź męszczyzną. Powodzenia.
    • phk1 Re: adaś z Płońska 06.09.06, 19:05
      [phk1] wczoraj w wybiórczej pisali,że jacyś rasiści napadający już nie na
      kolorowych ,ale pracowitych,katolików z Polski w protestanckiej częsci Irlandii
      lub Anglii w ramach resocjalizacji maja do nas przyjechac w ramach wycieczki.i
      to jest dobry kierunek prostowania charakterów młodziezy.A dziś o młodzieży z
      gangów amerykanskich miast też wart skopiowania pomysł i u nas zanim nie będzie
      za póżno.Nietypowe wg pewnych utartych standartów liberałów będą chyba dość
      skuteczniejsze na dłużsszą metę
      • ciech001 Dzieci? 08.09.06, 10:05
        Nie tyle je mieć, co pracować nad ich stworzeniem ...
        • andzi_gr liczba 666 08.09.06, 20:58
          Z wykształcenia jestem pedagogiem profilaktyki społecznej i resocjalizacji i
          wiem , że ten 20-letni chlopak i jego 17-letnia dziewczyna powinni być poddani
          leczeniu psychiatrycznemu bowiem takie zachowania niestety nie pozwalają na
          powtórną socjalizację. To można tylko leczyć by osłabić instynkty mordercy i
          sadysty. Dla mnie oni oboje są jak psychopatyczni Niemcy z czasów II wojny
          światowej- stosowali tortury dla eksperymentów i własnej przyjemności. Czasem
          bardziej mi żal zwierząt cierpiących przez ludzi niż ludzi , którzy cierpią z
          powodu innych "bliźnich". Szkoda słów na tego chłopaka...serce się kraja...
          • flyguy71 Re: liczba 666 08.09.06, 21:18
            Pani pedagog: szybka diagnoza. Gratuluję. Prymuska na roku? Lepsza jesteś niż
            psycholog :-) Ja tu widzę zakompleksionego kolesia pokroju puchatka co w necie
            chciał zaistnieć, bo w realu to go wszyscy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka