Dodaj do ulubionych

Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury

09.09.06, 19:32
Pojawiło się nowe forum

Oto link do niego:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42707
Moderowane będzie przez phk1.

Życze szybkiego rozwoju forum na którym nie będzie żadnej "cenzury".

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 10.09.06, 17:56
      puchatek jest 'wniebowzięty'i na pewno nie będzie nikomu nic kasował bo mu to
      zwisa w przeciwieństwie do Gucia 'nie twoja sprawa'-pamiętasz? ,może tylko
      prostować wypowiedż i prosić o umiar jeśli już.A tak to wyszło ci Gucio,że to
      jest ono moje i ja tam mam udział,kody,dostępu,wiem kto i skąd pisze,nawet z
      nikim nie uzgadniałem tego forum ,chwilowo mam nawet mao czasu by odpisywac
      innym ...moja idea jest inna niech każdy pisze,ale bez
      moderatora,logowania,nicków,a potem i sprawdzania,że jakiś beznadziejny
      człowieczek pisze pod różnymi nickami,a potem szczekanie jeden drugiemu,że ty
      piszesz Gucio i inni ,że on ma pięć-dziesięć nicków a on ci ,że to nieprawda.Bez
      tego wszystkiego wtedy więcej osób zabiera głos.Kto chce niech pisze swój nick
      jeśli jest uczciwy i ma swoje poglądy wobec innych na każdym forum i niewstydzi
      się tego,każdy musi dorosnąć i do swoich poglądów i tego co pisze i mówi.
      ps.zmienił się mlody G.GRASS,zmienił się i młody J.KURON w poglądach z latami,to
      tylko ci ostatni o których najgłośniej ostatnio
      • guciu83 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 10.09.06, 18:03
        Prostować czyjąś wypowiedź byś chciał?
        To dopiero cenzorski zapęd :)
        • phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 10.09.06, 18:26
          phk1- MARCIN ty nie kombinuj jak mnie namierzyć,takimi tekstami.Może jaśniej
          napisz,bo wystarczająco jasno sformuowałem swój pogląd na temat
          moderatora,wybiórczej,ograniczania wypowiedzi i sądów... to jeszcze chodzi?
          Zazdrość ,wymień jak chcesz ile róznych forum wypowiedzi jest na terenie
          Ciechanowa oprócz wybiórczej?
          • guciu83 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 10.09.06, 18:34
            Przecież masz swoje forum.
            Tutaj są takie zasady jakie są i albo je akceptujesz albo nie. Przecież nikt
            nie każe ci wypowiadać się na tym forum.

Jest forum na stronie o arch.ciechanow.pl
            jest forum na stronie UM
            jest forum na stronie Czasu Ciechanowa
            są fora na stronach wielu ciechanowskich szkół
            i pewnie jeszcze wiele, wiele innych.....
            • phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 10.09.06, 19:27
              [phk1] Gucio,gucio? i spodziewałem się przekrętu i chały ,co to za forum jak tam
              też logowanie jest ,jeden z moich punktów już został złamany.Więc co dalej
              proponujesz GUCIO- TEZ MANIPULOWNAY ! MODERATORKU z WYBIORCZEJ?
              • guciu83 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 11.09.06, 03:00
                W takiem razie proponuje ci zmiene portalu bo na portalu gazeta.pl nie ma
                możliwości wpisów na forum prywatnym bez logowania.

W takim razie żegnam i czekam na zaproszenie na Twoim forum gdzie nie bezie
                logowania, cenzury idt.
                • phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 13.09.06, 20:36
                  [phk1] GUCIO nie mam czsu na swoje osobiste forum.Nie jestem ani
                  Marcinkiewicz,Wierzejski,Czarnecki.... aby moje nazwisko przyciągało tłumy,nawet
                  na forum Ciechanowa.Dałeś wielką plamę i ściemę z tym forum dla mnie.Możesz
                  stracić honorową posadę cenzorka po innej gazetce z tego terenu.A są jeszcze na
                  wybiórczej fora bez logowania? więc możesz ? to napisz jakie miasta są,a inne
                  nie mogą być bez logowania?
                  i pod federa zagadki fotograficzne mnie ustaw, bo chłopaki stracą chęć na
                  wycieczki krajoznawczo-poznawcze jak na drugiej pozycji ich umieściłes.Za 2-3
                  tyg możesz to w normalnej kolejności zostawić jak mozesz by cie nie uraziło,że
                  cos ci mowie.GUCIO Zbyt osobiście się zaangażowałeś w to forum przeciwko
                  mnie,żeby mnie wykopać.Jedni ci przyklasną drudzi zganią. guciu83 napisał:

> W takiem razie proponuje ci zmiene portalu bo na portalu gazeta.pl nie ma
                  > możliwości wpisów na forum prywatnym bez logowania.
                  >
                  > W takim razie żegnam i czekam na zaproszenie na Twoim forum gdzie nie bezie
                  > logowania, cenzury idt.
                  • addhoc Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 14.09.06, 17:55
                    Boże widzisz i nie grzmisz? Hej phk1 inteligencie od siedmiu boleści daj sobie na luz i ogranicz ten bełkot bo aż oczy bolą! Dla takich kretynów powinny być przymusowe roboty w syberyjskim kołchozie! Ty tak ciemny jestes czy nie rozumiesz co się do Ciebie pisze człowieku?
                    • phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 14.09.06, 19:49
                      [phk1] nawet jakbym był aborygenem z australijskich ziem,indianinem z dorzecza
                      amazonki,ukrytym przez pół wieku japońskim żołnierzem wojsk cesarza nza wyspach
                      oceani to twój styl nie przystoi przyzwoitemu człowiekowi! Jak jesteś inteligent
                      taki to powal mnie siłą argumentów a nie chamszczyzna >addhoc napisał:

> Boże widzisz i nie grzmisz? Hej phk1 inteligencie od siedmiu boleści daj sobie
                      > na luz i ogranicz ten bełkot bo aż oczy bolą! Dla takich kretynów powinny być p
                      > rzymusowe roboty w syberyjskim kołchozie! Ty tak ciemny jestes czy nie rozumies
                      > z co się do Ciebie pisze człowieku?
                      • moherowyberecik1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 14.09.06, 23:36
                        Puchatek trzymaj się!
                        Chamstwo, jakiego doświadczasz, bierze się z rozpaczliwego braku argumentów u
                        twoich adwersarzy.
                        Na Ciebie Gazeta musi wynająć nowych, bieglejszych w czytaniu i pisaniu.
                        • addhoc Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 15.09.06, 00:55
                          Ty prostych słow nie rozumiesz więc jak do Ciebie dotrzeć? Mój poziom wypowiedzi jest adekwatny do poziomu inteligencji którą prezentujesz w swoich postach!
                          "Nie dyskutuj z debilem bo najpierw zniży cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem"
                          • phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 16.09.06, 07:45
                            [phk1-38134] addhocowi ,przeczytałem twoje 54 posty pracowniku policji,ale nie
                            służysz im zbyt intelektualnie pomocą,raczej tworzysz zły wizerunek o nich,o ile
                            jeśli jesteś ich tubą na tym forum.najbardziej znasz się na światłach
                            drogowych,kolizjach,pracy
                            policji,mandatach,dokumentowaniu,przekretach,bójkach...,obrażasz nie tylko mnie
                            ,ale tutaj każdego następnego coraz mocniej,więc przyszłosc masz
                            świetlano-intelektualną.czy oglądasz programy w których ludzie naokrągło by się
                            wyzywali? nie zauważyłem,żebyś wyjątkowo błyszczał w tematach,gdzie ani jednego
                            słowa nie napisałem.maxima jest mi znana od dawna,ale ona nie zbliża do
                            wspólnego stanowiska.napisał:

> Ty prostych słow nie rozumiesz więc jak do Ciebie dotrzeć? Mój poziom wypowiedz
                            > i jest adekwatny do poziomu inteligencji którą prezentujesz w swoich postach!
                            > "Nie dyskutuj z debilem bo najpierw zniży cie do swojego poziomu a potem pokona
                            > doswiadczeniem"
                            • addhoc Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 16.09.06, 12:47
                              Jesteś błaznem, totalnym błaznem który sam zakłada tematy a później sobie sam na nie odpowiada! Nigdy więcej nie wypowiadaj się na mój temat i skończ z tą policją bo masz straszną manię przesladowczą! Over & out!
                              • phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 18.09.06, 20:39
                                [puchatek] phk1 do addhoca no ale addhoc napisz i dam ci spokoj jestem
                                POLICJANTEM i jestem z tego dumny.
                                A ty znowu KOMENDY wydajesz mi-stop,don't speak never,get out,...
                                co to jednostka specjalna? akademia WESTPOINT?AKADEMIA POLICYJNA 3?
                                PS a na jakie to tematy sam sobie odpowiadam błażnie-inaczej?
                                ,addhoc napisał: Jesteś błaznem, totalnym błaznem który sam zakłada tematy a
                                później sobie sam n
                                > a nie odpowiada! Nigdy więcej nie wypowiadaj się na mój temat i skończ z tą pol
                                > icją bo masz straszną manię przesladowczą! Over & out!
                                • ciech001 Q..wa bez cenzury!? 20.09.06, 11:10
                                  O co Wam chodzi, przecież nikt nie blokuje klawiatury! Piszcie o swoich
                                  poglądach, bierzcie za nie odpowiedzialność i czekajcie na ewntualne
                                  procesy ... Przecież ścieżkę dostępu zawsze można odtworzyć, a w kawiarenkach
                                  są kamery - patrz proces jednego z "oszczerczych" radnych ...
    • phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 21.09.06, 19:08
      [puchatek] A to tez dziś inny wyrok sld kontra pis,że sld to partia zbrodnicza,a
      jednak uniewinnienie J.KACZYNSKIEGO
    • phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 22.09.06, 21:32
      [PHK1] widzisz CIECHU001 ,że nawet taki wyraz ci podrasował GUCIO,ale QRWA czy
      tknie? czy system zadziała? sprubować warto
    • phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 27.10.06, 22:55
      [phk1] no to skandalik mały ,GUCIO skasował mi post więc postaram sie odtworzyć
      co napisałem,ale to już nie tak,nie było tam słowa uważanego za wulgarne.teraz
      pózno już jest jutro odpiszę.
      MOżE GUCIO CENZORKU MAłOLACIE ten mój post wrzucisz mi na mój dawno
      nieodwidzany post.dla mnie to szok i przykrość co zrobiłeś ,więc czekam ,co ci
      się tam tak niepodobało w tym co pisałem?konsultowałeś to z kimś,czy własnym
      oglądem POLSKI?
      • guciu83 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 28.10.06, 00:03
        Własnym oglądem Polski podjąłem decyzję o wycięciu Twojego postu :D.

Mam nadzieję, że szybko otrząśniesz sie z szoku i że te traumatyczne przeżycie
        nie pozostawi po sobie śladu w Twojej psychice ;-).

Mi też jest przykro kiedy zamiast normalnie sobie rozmawiać na forum
        krzyczysz... i to na złość magikowi ;-p.

Trzymaj sie :)
        • phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 28.10.06, 07:04
          [phk1] nie ściemniaj mi tylko zmien literki na małe i pokaż co pisałem,nie martw
          się o magika i o mnie,szkoda ze nie reagujesz gdy wielu uzywa chamszczyzny
          ,obudziłes sie z tym kasowaniem,jakiś plan masz do wykonania ?
          guciu83 napisał:

> Własnym oglądem Polski podjąłem decyzję o wycięciu Twojego postu :D.
          >
          > Mam nadzieję, że szybko otrząśniesz sie z szoku i że te traumatyczne przeżycie
          > nie pozostawi po sobie śladu w Twojej psychice ;-).
          >
          > Mi też jest przykro kiedy zamiast normalnie sobie rozmawiać na forum
          > krzyczysz... i to na złość magikowi ;-p.
          >
          > Trzymaj sie :)
          • guciu83 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 28.10.06, 11:00
            Pisałem Ci to już wiele razy (i znając Twoją zdolnośc przyswajania wiedzy na
            temat funkcjonowania forum pewnie będę Ci to pisał jeszcze wielokrotnie). Nie
            mam możliwości technicznych aby edytować posty użytkowników forum.
            • phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 28.10.06, 12:01
              [PHK1] no to doprecyzuję myśl byś mnie zrozumiał,z czego się biorą tak debilne
              błędy,sam się do swojego błędu w podwójnej ramce jak na talerzu ci podałem,nie
              odniosłeś się jeszcze,a to ośmiesza w wielu przypadkach piszącego
              guciu83 napisał:

> Pisałem Ci to już wiele razy (i znając Twoją zdolnośc przyswajania wiedzy na
              > temat funkcjonowania forum pewnie będę Ci to pisał jeszcze wielokrotnie). Nie
              > mam możliwości technicznych aby edytować posty użytkowników forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka