guciu83 09.09.06, 19:32 Pojawiło się nowe forum Oto link do niego: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42707 Moderowane będzie przez phk1. Życze szybkiego rozwoju forum na którym nie będzie żadnej "cenzury". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 10.09.06, 17:56 puchatek jest 'wniebowzięty'i na pewno nie będzie nikomu nic kasował bo mu to zwisa w przeciwieństwie do Gucia 'nie twoja sprawa'-pamiętasz? ,może tylko prostować wypowiedż i prosić o umiar jeśli już.A tak to wyszło ci Gucio,że to jest ono moje i ja tam mam udział,kody,dostępu,wiem kto i skąd pisze,nawet z nikim nie uzgadniałem tego forum ,chwilowo mam nawet mao czasu by odpisywac innym ...moja idea jest inna niech każdy pisze,ale bez moderatora,logowania,nicków,a potem i sprawdzania,że jakiś beznadziejny człowieczek pisze pod różnymi nickami,a potem szczekanie jeden drugiemu,że ty piszesz Gucio i inni ,że on ma pięć-dziesięć nicków a on ci ,że to nieprawda.Bez tego wszystkiego wtedy więcej osób zabiera głos.Kto chce niech pisze swój nick jeśli jest uczciwy i ma swoje poglądy wobec innych na każdym forum i niewstydzi się tego,każdy musi dorosnąć i do swoich poglądów i tego co pisze i mówi. ps.zmienił się mlody G.GRASS,zmienił się i młody J.KURON w poglądach z latami,to tylko ci ostatni o których najgłośniej ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 10.09.06, 18:03 Prostować czyjąś wypowiedź byś chciał? To dopiero cenzorski zapęd :) Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 10.09.06, 18:26 phk1- MARCIN ty nie kombinuj jak mnie namierzyć,takimi tekstami.Może jaśniej napisz,bo wystarczająco jasno sformuowałem swój pogląd na temat moderatora,wybiórczej,ograniczania wypowiedzi i sądów... to jeszcze chodzi? Zazdrość ,wymień jak chcesz ile róznych forum wypowiedzi jest na terenie Ciechanowa oprócz wybiórczej? Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 10.09.06, 18:34 Przecież masz swoje forum. Tutaj są takie zasady jakie są i albo je akceptujesz albo nie. Przecież nikt nie każe ci wypowiadać się na tym forum. Jest forum na stronie o arch.ciechanow.pl jest forum na stronie UM jest forum na stronie Czasu Ciechanowa są fora na stronach wielu ciechanowskich szkół i pewnie jeszcze wiele, wiele innych..... Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 10.09.06, 19:27 [phk1] Gucio,gucio? i spodziewałem się przekrętu i chały ,co to za forum jak tam też logowanie jest ,jeden z moich punktów już został złamany.Więc co dalej proponujesz GUCIO- TEZ MANIPULOWNAY ! MODERATORKU z WYBIORCZEJ? Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 11.09.06, 03:00 W takiem razie proponuje ci zmiene portalu bo na portalu gazeta.pl nie ma możliwości wpisów na forum prywatnym bez logowania. W takim razie żegnam i czekam na zaproszenie na Twoim forum gdzie nie bezie logowania, cenzury idt. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 13.09.06, 20:36 [phk1] GUCIO nie mam czsu na swoje osobiste forum.Nie jestem ani Marcinkiewicz,Wierzejski,Czarnecki.... aby moje nazwisko przyciągało tłumy,nawet na forum Ciechanowa.Dałeś wielką plamę i ściemę z tym forum dla mnie.Możesz stracić honorową posadę cenzorka po innej gazetce z tego terenu.A są jeszcze na wybiórczej fora bez logowania? więc możesz ? to napisz jakie miasta są,a inne nie mogą być bez logowania? i pod federa zagadki fotograficzne mnie ustaw, bo chłopaki stracą chęć na wycieczki krajoznawczo-poznawcze jak na drugiej pozycji ich umieściłes.Za 2-3 tyg możesz to w normalnej kolejności zostawić jak mozesz by cie nie uraziło,że cos ci mowie.GUCIO Zbyt osobiście się zaangażowałeś w to forum przeciwko mnie,żeby mnie wykopać.Jedni ci przyklasną drudzi zganią. guciu83 napisał: > W takiem razie proponuje ci zmiene portalu bo na portalu gazeta.pl nie ma > możliwości wpisów na forum prywatnym bez logowania. > > W takim razie żegnam i czekam na zaproszenie na Twoim forum gdzie nie bezie > logowania, cenzury idt. Odpowiedz Link Zgłoś
addhoc Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 14.09.06, 17:55 Boże widzisz i nie grzmisz? Hej phk1 inteligencie od siedmiu boleści daj sobie na luz i ogranicz ten bełkot bo aż oczy bolą! Dla takich kretynów powinny być przymusowe roboty w syberyjskim kołchozie! Ty tak ciemny jestes czy nie rozumiesz co się do Ciebie pisze człowieku? Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 14.09.06, 19:49 [phk1] nawet jakbym był aborygenem z australijskich ziem,indianinem z dorzecza amazonki,ukrytym przez pół wieku japońskim żołnierzem wojsk cesarza nza wyspach oceani to twój styl nie przystoi przyzwoitemu człowiekowi! Jak jesteś inteligent taki to powal mnie siłą argumentów a nie chamszczyzna >addhoc napisał: > Boże widzisz i nie grzmisz? Hej phk1 inteligencie od siedmiu boleści daj sobie > na luz i ogranicz ten bełkot bo aż oczy bolą! Dla takich kretynów powinny być p > rzymusowe roboty w syberyjskim kołchozie! Ty tak ciemny jestes czy nie rozumies > z co się do Ciebie pisze człowieku? Odpowiedz Link Zgłoś
moherowyberecik1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 14.09.06, 23:36 Puchatek trzymaj się! Chamstwo, jakiego doświadczasz, bierze się z rozpaczliwego braku argumentów u twoich adwersarzy. Na Ciebie Gazeta musi wynająć nowych, bieglejszych w czytaniu i pisaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
addhoc Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 15.09.06, 00:55 Ty prostych słow nie rozumiesz więc jak do Ciebie dotrzeć? Mój poziom wypowiedzi jest adekwatny do poziomu inteligencji którą prezentujesz w swoich postach! "Nie dyskutuj z debilem bo najpierw zniży cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem" Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 16.09.06, 07:45 [phk1-38134] addhocowi ,przeczytałem twoje 54 posty pracowniku policji,ale nie służysz im zbyt intelektualnie pomocą,raczej tworzysz zły wizerunek o nich,o ile jeśli jesteś ich tubą na tym forum.najbardziej znasz się na światłach drogowych,kolizjach,pracy policji,mandatach,dokumentowaniu,przekretach,bójkach...,obrażasz nie tylko mnie ,ale tutaj każdego następnego coraz mocniej,więc przyszłosc masz świetlano-intelektualną.czy oglądasz programy w których ludzie naokrągło by się wyzywali? nie zauważyłem,żebyś wyjątkowo błyszczał w tematach,gdzie ani jednego słowa nie napisałem.maxima jest mi znana od dawna,ale ona nie zbliża do wspólnego stanowiska.napisał: > Ty prostych słow nie rozumiesz więc jak do Ciebie dotrzeć? Mój poziom wypowiedz > i jest adekwatny do poziomu inteligencji którą prezentujesz w swoich postach! > "Nie dyskutuj z debilem bo najpierw zniży cie do swojego poziomu a potem pokona > doswiadczeniem" Odpowiedz Link Zgłoś
addhoc Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 16.09.06, 12:47 Jesteś błaznem, totalnym błaznem który sam zakłada tematy a później sobie sam na nie odpowiada! Nigdy więcej nie wypowiadaj się na mój temat i skończ z tą policją bo masz straszną manię przesladowczą! Over & out! Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 18.09.06, 20:39 [puchatek] phk1 do addhoca no ale addhoc napisz i dam ci spokoj jestem POLICJANTEM i jestem z tego dumny. A ty znowu KOMENDY wydajesz mi-stop,don't speak never,get out,... co to jednostka specjalna? akademia WESTPOINT?AKADEMIA POLICYJNA 3? PS a na jakie to tematy sam sobie odpowiadam błażnie-inaczej? ,addhoc napisał: Jesteś błaznem, totalnym błaznem który sam zakłada tematy a później sobie sam n > a nie odpowiada! Nigdy więcej nie wypowiadaj się na mój temat i skończ z tą pol > icją bo masz straszną manię przesladowczą! Over & out! Odpowiedz Link Zgłoś
ciech001 Q..wa bez cenzury!? 20.09.06, 11:10 O co Wam chodzi, przecież nikt nie blokuje klawiatury! Piszcie o swoich poglądach, bierzcie za nie odpowiedzialność i czekajcie na ewntualne procesy ... Przecież ścieżkę dostępu zawsze można odtworzyć, a w kawiarenkach są kamery - patrz proces jednego z "oszczerczych" radnych ... Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 21.09.06, 19:08 [puchatek] A to tez dziś inny wyrok sld kontra pis,że sld to partia zbrodnicza,a jednak uniewinnienie J.KACZYNSKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 22.09.06, 21:32 [PHK1] widzisz CIECHU001 ,że nawet taki wyraz ci podrasował GUCIO,ale QRWA czy tknie? czy system zadziała? sprubować warto Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 27.10.06, 22:55 [phk1] no to skandalik mały ,GUCIO skasował mi post więc postaram sie odtworzyć co napisałem,ale to już nie tak,nie było tam słowa uważanego za wulgarne.teraz pózno już jest jutro odpiszę. MOżE GUCIO CENZORKU MAłOLACIE ten mój post wrzucisz mi na mój dawno nieodwidzany post.dla mnie to szok i przykrość co zrobiłeś ,więc czekam ,co ci się tam tak niepodobało w tym co pisałem?konsultowałeś to z kimś,czy własnym oglądem POLSKI? Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 28.10.06, 00:03 Własnym oglądem Polski podjąłem decyzję o wycięciu Twojego postu :D. Mam nadzieję, że szybko otrząśniesz sie z szoku i że te traumatyczne przeżycie nie pozostawi po sobie śladu w Twojej psychice ;-). Mi też jest przykro kiedy zamiast normalnie sobie rozmawiać na forum krzyczysz... i to na złość magikowi ;-p. Trzymaj sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 28.10.06, 07:04 [phk1] nie ściemniaj mi tylko zmien literki na małe i pokaż co pisałem,nie martw się o magika i o mnie,szkoda ze nie reagujesz gdy wielu uzywa chamszczyzny ,obudziłes sie z tym kasowaniem,jakiś plan masz do wykonania ? guciu83 napisał: > Własnym oglądem Polski podjąłem decyzję o wycięciu Twojego postu :D. > > Mam nadzieję, że szybko otrząśniesz sie z szoku i że te traumatyczne przeżycie > nie pozostawi po sobie śladu w Twojej psychice ;-). > > Mi też jest przykro kiedy zamiast normalnie sobie rozmawiać na forum > krzyczysz... i to na złość magikowi ;-p. > > Trzymaj sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 28.10.06, 11:00 Pisałem Ci to już wiele razy (i znając Twoją zdolnośc przyswajania wiedzy na temat funkcjonowania forum pewnie będę Ci to pisał jeszcze wielokrotnie). Nie mam możliwości technicznych aby edytować posty użytkowników forum. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nowe Forum: Ciechanów bez cenzury 28.10.06, 12:01 [PHK1] no to doprecyzuję myśl byś mnie zrozumiał,z czego się biorą tak debilne błędy,sam się do swojego błędu w podwójnej ramce jak na talerzu ci podałem,nie odniosłeś się jeszcze,a to ośmiesza w wielu przypadkach piszącego guciu83 napisał: > Pisałem Ci to już wiele razy (i znając Twoją zdolnośc przyswajania wiedzy na > temat funkcjonowania forum pewnie będę Ci to pisał jeszcze wielokrotnie). Nie > mam możliwości technicznych aby edytować posty użytkowników forum. Odpowiedz Link Zgłoś