Dodaj do ulubionych

PO CO GłOSOWAć?

23.11.06, 19:33
Ja głosowałam w I turze wyborów i sfałszowano wynik, bo ta osoba na którą
głosowałam dostała ZERO głosów. A nie tylko ja głosowałam na nią, ale kilka
innych osób. Co się stało z tymi głosami? Po co głosować jeśli mój głos jest
przepisywany na kogoś innego? To taka demokracja? Toż to samowolka!
Obserwuj wątek
    • nie.gej Re: PO CO GłOSOWAć? 23.11.06, 20:00
      Zgłosiłaś to gdzieś czy jedyne na co Cie stać to oskarżanie na forum?
      Jestem przekonany, że kłamiesz.
      • phk1 Re: PO CO GłOSOWAć? 23.11.06, 21:43
        [PHK1] mój ulubiony oczytany intelektualista ,adwersarz NIE.GEJ zapewne nie
        czyta tak jak puchatek dokładnie i wielu czytelników ostatniego wydania
        TYG.CIECH ,że historyczna postac BENEDYKT PSZCZółKOWSKI/senator/ nie dostał ANI
        JEDNEGO głosu w jednej z komisji w Raciązu,chociaż jest wybranym głosami innych
        komisji obwodowych radnym do sejmiku mazowieckiego.Sam mam przekonanie że jakbyś
        był w komisji z kumplem i miał taką możliwość to byś fałszował jak ta lala.Ale
        oczywiście puchatek może sie mylić ale pan PSZCZóLKOWSKI ma inna siłe przebicia
        a dodam wątek PIASECKIEJ w dps-krubin
        • prezerwator2 Re: PO CO GłOSOWAć? 24.11.06, 16:37
          karolinakw2 - Nie wiem jak z tym głosowaniem, ale jedno wiem na pewno- jesteś beznadziejnie głupia. Gdyby mi się wydarzyło coś takiego to nie dałbym żyć wszystkim którzy mogli sfałszować wynik aż wszystko by się wyjaśniło.

Jacy wyborcy takie wyniki. Weź się nad sobą zastanów kobieto.
    • karolinakw2 Re: PO CO GłOSOWAć? 24.11.06, 20:42
      Uuuuu ale mi ostro ktoś pojechał. Sam jesteś ciemniak. Napisałam tylko, ze wynik
      był ZERO, ale nic nie wspomniałam o tym ze nic z tym nie robiłam. Wiec kolego
      nie ubliżaj mi swoimi wyzwiskami. Twoja wypowiedź jest chamska i nie na temat. A
      jeśli jesteś taki mało bystry to wejdź na Forum o wyborach i jest tam rozpoczęty
      mój wątek na ten sam temat, ale nikt nie raczył nawet odpisać , bo podejrzewam
      że nie wiedzą co.
    • karolinakw2 Re: PO CO GłOSOWAć? 24.11.06, 20:47
      Acha i zapomniałam dodać... jak coś więcej osiągnę w tej sprawie tzn wyjaśnienia
      co się stało z tymi głosami to na pewno napiszę na Forum. Być może pewne osoby
      mi pomogą w tym. Więc Ci którzy mi ubliżają niech często na Forum zaglądają.
      • guciu83 Re: PO CO GłOSOWAć? 01.12.06, 01:26
        Pewnie o tym wiesz ale od przybydku głowa nie boli.
        Chciał bym abyś pamietała, że jeżeli wiesz o przestępstwie (czym niewątpiwie
        jest sytuacja, którą opisujesz) i nie zgłaszasz tego do organów ścigania
        jednocześnie stajesz się "przestępcą".... oczywiście czekamy na info z
        daleszego rozwoju sprawy na ten temat, aczkolwiek licze, że nie jest to jedyna
        rzecz którą zrobiłaś w celu wyjaśniena tej sytuacji.

Pozdrawiam
        Marcin
        • phk1 Re: PO CO GłOSOWAć? 01.12.06, 09:51
          [phk1-gucio] każdy z nas jest i był i będzie swiadkiem tak wielu zdarzeń o
          charakterze przestępczym,że papieru by zabrakło na świecie GUCIO.Aparat
          sprawiedliwosci uśmiał by się z nas na śmierć.Patrz mój post o naszym
          prokuraturze rejonowym Tomaszu na temat sprawy z CC Marka Szyperskiego.A jak
          masz wczorajszy
          DZIENNIK to znajdz sprawę prof.WOLNIEWICZA ,gdzie z ofiary,świadka staje sie
          przestępcą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka