heineken_pis 29.01.07, 18:23 Cóś nie widzę żadnego radosnego postu na okoliczność złamania ręki przez Premiera. POlitycznie POprawni przegapili news'a ? Nie do wiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moshe_ciechanover Re: Cóś nie widzę 29.01.07, 20:39 Dobę temu nadmienił o tym żałosnym fakcie niejaki phk1. Faktycznie że "cóś nie widzisz". Odpowiedz Link Zgłoś
moshe_ciechanover Re: Cóś nie widzę 29.01.07, 22:16 • Re: Kaczyński phk1 28.01.07, 23:05 + odpowiedz [phk1-pussy] ale news KACZYńSKI ZłAMAł i to lewa łapkę,ALE który z nich? A I CZY TO WAZNE? Tylko nie myl mnie z nim! Bo wiesz, my w Skandynawii nie lubimy deb... no.. nie lubimy debetów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Cóś nie widzę 29.01.07, 22:53 [PHK1] wy spaliscie a ja już wiedziałem wczoraj, że panu PREMIEROWI jakowaś krzywda się stała z powodu HANI GW, ten stress z tą BABą-:)),KAżDEGO Supermena połozyłby na łopatki,a przedtem trzeba się lewą ręke oprzeć na glebie-:))) Zaden platformers nawet te najkulturalniejsze jak dawa blizniaki TUSK I ROKITA nawet nie powiedzieli dobrego słowa panu Premierowi na uTUSKIWANIE na ból, a przecież i Pan Prezydent BLIZNIAK czuje bół złamanej LEWEJ ręki blizniaka brata-:))) Odpowiedz Link Zgłoś