Dodaj do ulubionych

Majątek naszych radnych!!!!!!!

22.02.07, 16:09
Czy czytaliscie moze w extra ciechanów oswiadczenia majątkowe naszych
ciechanowskich radnych. ja czytałem i powiem ze ubawiłem sie za wszystkie
czasy. oni prawie wszyscy mieszkają w domach lub mieszkaniach w stanie
surowym(deklaracja wartości)a ich działki to chyba znajdują sie w pobliżu
terenów radioaktywnych- tanie jak barszcz.
moze kilka przykładów dla tych co nie czytali:
radny/a Agnieszka B.mieszkanie 80m2-100tys
Andrzej C. dom 190m2 180 tys. działka bud.484m2-18tys.
Ewa K. mieszkanie 50m2-55tys.
Tomasz K. mieszkanie 62m2-70tys.
Andzrej R. mieszkanie 89m2-50tys.
Zenon S. dom110m2-105tys.
Barbara P. dom 145m2-150tys.
Itd.
Nie staram sie rozliczac nikogo z majątku ale ludzi piszcie realne wartoście
a nie wyrwane z kosmosu lub z przed 5 lub wiecej lat.Dzis mieszkanie w
ciechanowie kosztuje od min. 2 tys za metr kw.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • www.microsoft.com Re: Majątek naszych radnych!!!!!!! 22.02.07, 19:46
      Chętnie kupię nawet dziś te domy i mieszkania po deklarowanych wartościach, a
      nawet drożej. Na kredyt. Tylko po to by jutro sprzedać je po cenach rynkowych i
      zrobić interes życia. Kto z radnych sprzeda???
      • 1954a4 Re: Majątek naszych radnych!!!!!!! 24.02.07, 15:18
        Ekstra Ciechanów sie myli w BIP jest oświadczenie np. Andrzeja C że ma dom o
        pow 130 m anie jak oni podają o pow 190 m czy ten błąd jest omyłką czy czy
        celowy.Nie wiem jak zareaguje na to Pan C.bo to jest wprowadzanie w błąd
        wyborców.
    • 1946s Re: Majątek naszych radnych!!!!!!! 23.02.07, 14:36
      Z tych oświadczeń wyszło, że najlepiej uposażony jest radny ORS, czyli
      socjalista, a nie jakiś liberał. Tak to jakoś u nas jest pomieszane i wyborcom
      to wcale nie preszkadza.
      • phk1 Re: Majątek socjalistów 23.02.07, 20:33
        [phk1] jak ktoś tam coś kuma w temacie majątek posłów,radnych w skali kraju
        to najbogatsi i tak są ci po PZPR-SLD-PSL te ich
        odczyty,odczyty,odczyty,artykuły w prasie,ekspertyzy,wyjazdy zagraniczne,dorobek
        życia,koncesje,znajomosci,prywatyzacje no i poprawność polityczna tym razem mi
        zWiSIa -:))
        • 1954a4 Re: Majątek socjalistów 24.02.07, 15:27
          Dlaczego Ekstra Ciechanów pisze nieprawdę sprawdzałem w BIP np dom radnego
          Andrzeja C.ma 130 m a niw 190 m jak piszą dlaczego wprowadzają wyborców w błąd !
          A może u innych też o co chodzi ?
          • angusciechanow Re: Majątek socjalistów 24.02.07, 16:27
            Zaciekawiles mnie i sprawdzilem w BIP powierzchnie domu radnego C. jak dla mnie
            jest tam 190. Prosilem tez kolege by sprawdzil nic mu nie sugerujac i jak dla
            niego tez bylo 190. Dopiero po blizszym przyjrzeniu sie rodza sie watpliwosci
            czy nie jest to "3". Ale nadal pewnosci nie mam. Sprawdzcie sami. A na
            przyszlosc niech radny C. wyrazniej pisze to uniknie nieporozumien
        • phk1 Re: Majątek 10.03.07, 16:54
          [phk1] a mnie tam zaciekawił majątek naszej bo jakże ona już nie ich tylko nasza
          IMTERNAUTóW - HENIA ROMANOW,tyle kasy na konto płynie,a ona realnie
          najbiedniejsza z radnych powiatowych,a jej pozycja nie odzwierciela się w
          bogactwie jak innych.Wysoka konsumpcja,może życie ponad stan?
          Powiem ,że biedna ta nasza HENIA.
          Jako redaktor EXTRA inaczej bym taki majuntek radnych pokazał jeszcze w wersji
          porównawczej,nieduża tabelka,z korytarzami poziomymi i pionowymi,obraz byłby
          czytelniejszy.
          • eustachy07 Re: Majątek 10.03.07, 21:24
            Czemu się tak dziwisz,przecież całą swoja kasę wyłożyła,aby ratować "swój
            szpital".To dzięki jej pomnożonych pieniądzach ta jednostka tak dobrze
            prosperuje,nie dzięki personelowi,oni tylko biorą pensję,taaakkkkąaąą dużą,aż
            gęsia skórka wyskakuje na rękach,od nadmiaru gotówki.A co do innych radnych,tak
            dobrze radzą w naszym mieście,że i to można dobrze,zaradnie zachować dla
            siebie.Tabelkę to oni mogą tobie zrobić ,jak będziesz za dużo pisał
            PObracie.Trzymam kciuki za twój styl i odwagę.
            • phk1 Re: Majątek 10.03.07, 21:34
              [phk1-eust] odpisałes w stylu phk1,uśmiałem się nieżle.
              Myslisz,ze jak mnie i IP zlustruja to zabiorą komputer i nick?
              I odbiorą legitymację 'dziennikarska ' na wiarygodnosć?
              Na komórce będę pisał,a gazety jakaś fundacja PucHatKowa przysyłać bedzie,bo w
              internecie nasze lokalne media tylko ciut ciut dają poczytać.
              PAPIER GóRą NADAL,no i niech nam zyje gazeta grujkowana jaka ona tam by nie była.
            • phk1 Re: Majątek 11.03.07, 18:52
              [phk1-eust] odpisałes w stylu phk1,uśmiałem się nieżle.
              Myslisz,ze jak mnie i IP zlustruja to zabiorą komputer i nick?
              I odbiorą legitymację 'dziennikarska ' na wiarygodnosć?
              Na komórce będę pisał,a gazety jakaś fundacja PucHatKowa przysyłać bedzie,bo w
              internecie nasze lokalne media tylko ciut ciut dają poczytać.
              PAPIER GóRą NADAL,no i niech nam zyje gazeta drukowana jaka ona tam by nie była.
              Post ten był usunięty więc i ja mam problemy-:)
              • phk1 Re: PIC na wodę fotomontaz -:) 11.03.07, 20:56
                [phk1] Gucio możesz jeden skasować post mi skasowac poprzedni,az nie chce mi sie
                wierzyc ze jest a jakoby go nie było poprzednio,a do meritum,
                te oswiadczenia majatkowe jak teraz czytam w EXTRA dodatkowo naszej pary vice
                prezydentów to mnie smiech ogarnia,bo zarabki GłADYSZ przez cztery lata około
                500tyś i bidula taka bidna w tym oświadczeniu.
                Oświadczenia to pic i fotomontaz,normalnie zdrowy człowiek bez nałogów hazardu i
                wydawania na łapówki przy transplantacji jakiegos narządu to w takim Ciechanowie
                musiałby byc KRóLEM żYCIA ze skandalami na pierwszej stronie gazet.
    • phk1 Re: Majątek 21.03.07, 18:04
      [phk1] jest i oswiadzczenie prezydenta WW w EXTRA,ale co sie bedę czpiał podam
      STENOGRAM moze inni jak OLEKSY coś sypną
      "Oleksy: ja nikomu nie zazdroszczę
      Ich sprawa, ja nikomu nie zazdroszczę. Tylko, że gdyby ktoś się zawziął, to
      apartament u Krauzego (w Miasteczku Wilanów, projekcie Prokomu Investments) to
      jest minimum 4,5 mln zł. Przecież to jest 400 metrów, tam chodzi po 11 tys. za
      metr, to policz sobie, ile to kosztuje, ten 400-metrowy apartament. Dom w
      Kazimierzu (Dolnym) nie umiem tego wycenić, ale na pewno jest to droga sprawa. I
      to nie jest wszystko. Jak zderzysz jego wynagrodzenia prezydenckie, a nawet Joli
      dochody, no to co z tego, że ona ma 100 tys. za ten program w telewizji ["Lekcja
      stylu" w TVN Style], by się wstydziła tam występować. (…) Teraz on [Kwaśniewski]
      ma dołączyć jeszcze na kolejne 10 tysięcy, ale nie uzbiera, jeżeli nie wiem jak
      się naharował, to nie uzbiera tyle ile potrzebuje na wylegitymizowanie tego.
      Jedyną karą boską za ewentualne tego typu nieuczciwości jest niemożność
      wylegitymizowania tych pieniędzy".
      Józef Oleksy o nieruchomościach zakupionych przez Aleksandra Kwaśniewskiego i
      jego żonę po tym, jak odszedł on z Pałacu Prezydenckiego (za serwisem wprost.pl).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka