Dodaj do ulubionych

Zamkną wiadukt na rok!!!

14.03.07, 18:49
Słyszeliście coś o dalszym remoncie krajowej 60-ki?
Podobno kolejny etap to ciechanowski wiadukt który ma być zamknięty prawie na
rok. Mieszkańcom osiedla Zachód współczuję szczerze. No i tym, którzy
mieszkają przy objazdach, którymi puszczą "ruskie tiry".
Obserwuj wątek
    • phk1 Re: Zamkną wiadukt na rok!!! 14.03.07, 19:52
      [phk1] A czemu akurat mieszkańcy osiedla Zachód?
      Moze raczej ci z Aleksandrówki bo tamtędy tiry muszą jechac?
      Wtedy centrum miasta odetchnie,był już czas remontu mostu ma 17stycznia i
      Mazowiecka,Mleczarska zablokawane przy zamkniętym przejeżdzie kolejowym.
      • www.microsoft.com Re: Zamkną wiadukt na rok!!! 15.03.07, 21:13
        O czym przecież napisałem panie analfabet.
        • phk1 Re: Zamkną wiadukt na rok!!! 15.03.07, 21:39
          [phk1] zamiast obrażać mnie to napisz lub odpisz z kulturką tylko małe www.
          "O czym przecież napisałem panie analfabet".
          • www.microsoft.com Re: Zamkną wiadukt na rok!!! 18.03.07, 21:42
            po prostu czytaj teksty które komentujesz
    • woophy Re: Zamkną wiadukt na rok!!! 14.03.07, 21:21
      Skąd masz takie informacje?
    • woophy Re: Zamkną wiadukt na rok!!! 16.03.07, 10:38
      W dzisiejszym Czasie Ciechanowa jest wzmianka o tym że zamkną ale tylko jeden pas ruchu.
    • phk1 Re: Zamkną wiadukt na rok!!! 18.03.07, 21:57
      [PHK1-MICRO] wiesz,najpierw wydawało mi się ,że jesteś nowy z tym nickiem.
      Pisałeś o cenzurce i kasowaniu i wydawało mi sie ,że jesteś w porządku gość.
      W końcu wyskoczyłeś z wymiotami o moim pisaniu,więc skoro nic Ci nie zrobiłem na
      tym forum to musi byc to Twój kolejny nick.Nick z którym tam kiedys pisałem.
      Lubisz opcje eseldowska,miałeś za złe Guciowi jego opcję,a w koncu to czepiasz
      juz się nie wiadomo czego bo ci sie mija niepodoba też.
      Co maja WSPóLNEGO LUDZIE Z OSIEDLA ZACHóD do remontu wiaduktu?
      Po co mnie nazywasz analfabet i dokopujesz w kolejnym poście?
      Skoro zadajesz sciemniające pytanie kto cos wie,w dniu w którym podjeto decyzję
      to albo jestes z ratusza lub gazety lokalnej.
      Smakulskiego Ci do rozgrywek politycznych nie mieszam,były cztery wpisy wiec
      zainteresowałem sie tym wątkiem z archiwum i Twoim ulubionym słowem PODŁE, a to
      twoje zadanie,ale niekoniecznie Twoja racja.
      -
      Małeconieco-:) i czasciechanowa.pl/forum/index.php
      • woophy Re: Co mają mieszkańcy Śmiecina do wiaduktu 18.03.07, 23:53
        Np. mają taki związek, że część z nich codziennie przez niego przejeżdża z/do pracy, szkoły itp.
        • phk1 Re: Co mają mieszkańcy Zachodu do wiaduktu 19.03.07, 07:15
          [phk1-whoopy] naciagane-;) ale niech tam Ci będzie.
          Dla przypomnienia Widna,Smiecińska,Tysiąclecia też dróżki nie dla dorożki-:)
          • biedsla Re: Co mają mieszkańcy Zachodu do wiaduktu 19.03.07, 10:16
            Tak, tylko żeby dostać się do centrum inną drogą niż wiadukt, to trzeba pokonać
            jakiś przejazd kolejowy - wiem z własnego doświadczenia, że postój przed
            zamkniętym przejazdem trwa czasami około 10 minut.
            Chyba nigdy nie jechałeś na Śmiecin przez przejazd przy ul. Sienkiewicza. Już
            teraz przy zamkniętym przejeździe korek oczekujących samochodów wydłuża się tak,
            że sięga skrzyżowania (tego z ul. Spółdzielczą - ze światłami), a nawet kończy
            się na Sienkiewicza na wysokości drukarni. W tej sytuacji nawet samochody jadące
            prosto ulicą Sienkiewicza nie mogą przejechać, bo jest ona zatarasowana.
            Tak bywa już teraz, a co będzie jeśli wiadukt będzie zamknięty? Nie trzeba mieć
            dużej wyobraźni, żeby to przewidzieć.
            A stwierdzenie PUCHATKA, co mają mieszkańcy osiedla Zachód do wiaduktu świadczy
            nie tylko o jego braku wyobraźni, ale i o braku znajomości topografii Ciechanowa.
            • woophy Re: Co mają mieszkańcy Zachodu do wiaduktu 19.03.07, 11:08
              Podobno do 2013 ma powstać tunel pod tym przejazdem. Poczekamy zobaczymy ;)
    • phk1 Re: Zamkną wiadukt na rok!!! 19.03.07, 12:18
      [phk1] "Mieszkańcom osiedla Zachód współczuję szczerze."
      gdyby było napisane dodatkowo i całej dzielnicy przemysłowej,osiedlu na
      Płockiej,Smiecinowi,Smiecinkowi lub wszystkim mieszkającym za torami.
      To faktycznie jest taki remont uciązliwy dla wszystkich i szczerze kazdy traci
      czas na dojazdach,dlatego Zachód nie jest tu wyjątkiem.
      • www.microsoft.com Re: Zamkną wiadukt na rok!!! 19.03.07, 21:27
        Uważam że za mało dokładnie myślisz. Powinieneś polecieć ulicami. Zacznij od
        Obozowej, Partyzantów, Granicznej i tak aż do..... końca. A może jeszcze numery
        domów bo dlaczego jakaś ulica lub dom mają być pominięte w tej wyliczance? :-
        ))))))))))
        • phk1 Re: Zamkną wiadukt na rok!!! 19.03.07, 22:15
          [phk1-micro] uszczelnij swoje okienka,bo wirusy Ci pliki mieszają,uszczelnij
          swoje myśli,bo nie tylko do mnie piszesz-:)
      • Gość: phk1 Re: i PO wiadukcie mknąć można IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 11:27
        [phk1] wiadukt piekny i przejezdny ,ulica Płocka piękna od Orlenu.

Ale ktoś miał pecha bo duzą plamę widziałem i szkło rozsypane jak strażacy zbierali.
        Ciekawe jaka przyczyna tej stłuczki czy czegoś grozniejszego ?

bruum-31.01.07,13:09 o ogłoszenie Puchatka "Królem Off Topów"-KOT
        marekzalewski0-23.02.07, 23:08 Oj phk1, demencja w stanie rozkładu
        szyperski.marek-16.05.07,08:34 Czepiasz się :)
        guciu83-22.05.07, 20:00 Kolejny dowód na to,że jesteś nienormalny phk1.
        magik1985-17.08.07,10:29 zwyczajnie nie mam czasu
        odpisywać na Twoje zaczepki wariacie :),
        naczelna zaraza PHK1
        mycha 27.08.07, 16:09 Pozdrawiam wszystki za i przeciw:)
        addhoc 29.08.07, 00:14
        Słuchaj phk1 jesteś dla mnie kretynem i człowiekiem ograniczonym umysłowo
        • phk1 Re: i PO wiadukcie mknąć można 06.09.07, 17:53
          [PHK1] kłopoty komunikacyjne w Ciechanowie starały sie objaśnić lokalne media i oto skrót wiadomości.

Czas Ciechanowa
          rzecznik L.Gożdziewski w wersji soft atchoka." funkcjonariusze drogówki byli zawsze tam,gdzie była taka potrzeba.
          Przecież nie postawimy policjanta przy każdym kierowcy wjeżdzającym na skrzyżowanie"
          Ale tu już redaktorzy nie chcieli byc niegrzeczni by Leszek.G. objaśnił ostatnie zdanie.
          Radny Andrzej Czyżewski powinien podeprzeć sie zdaniem praktycznie całej rady miasta ,a to miałoby inny wydzwiek medialny.

Extra
          Sprawa wycieku wycieku parafiny po tygodniu cisza,chłopcy przeglądaja taśmy.Po stłuczce " Była też policja ,która nic nie zrobiła ,tłumacząc,że mają tylko dwa patrole na cały powiat"

Czas Ciechanowa
          Panie Marku ja też myślałem ,że to moje pisanie i op... od atchoka za ten brak drogówki,ale gdzie tam.Ja nie mam prywatnego telefonu do szefa ciechanowskiej policji,a tu taka niespodzianka wystarczył tylko jeden telefon szefa Tomka Grembowicza.
          I tak działa ciechanowski lokalny układ szefów dużych firm ;-)

bruum.....31.01.07, 13:09 o ogłoszenie Puchatka "Królem Off Topów"
          marekzalewski0 23.02.07, 23:08 Oj phk1, demencja w stanie rozkładu
          szyperski.marek...16.05.07,08:34 Czepiasz się :)
          • szyperski.marek Re: i PO wiadukcie mknąć można 07.09.07, 08:16
            Nie, on z nim rozmawiał przed rozpoczęciem ostatniej sesji Rady
            Miasta. Osobiście...

pzdr
            • Gość: phk1 Re: i tak układ działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 09:58
              [phk1] panie Marku ,moja wyobrażnia tylko podpowiadała mi telefon w trakcie stania w korku,by nasz przewodniczący nie spóznił sie na radę.
              Czasami obu nas społeczństwo nie rozumie tak jakbysmy chcieli pisząc co piszemy;-)

wieć cytat z CC
              "jadąc na sesje utkwiłem w poteżnym korku,poprosiłem więc komendanta ...."

bruum-31.01.07,13:09 o ogłoszenie Puchatka "Królem Off Topów"-KOT
              marekzalewski0-23.02.07, 23:08 Oj phk1, demencja w stanie rozkładu
              szyperski.marek-16.05.07,08:34 Czepiasz się :)
              guciu83-22.05.07, 20:00 Kolejny dowód na to,że jesteś nienormalny phk1.
              magik1985-17.08.07,10:29 zwyczajnie nie mam czasu
              odpisywać na Twoje zaczepki wariacie :),
              naczelna zaraza PHK1
              mycha 27.08.07, 16:09 Pozdrawiam wszystki za i przeciw:)
              addhoc 29.08.07, 00:14
              Słuchaj phk1 jesteś dla mnie kretynem i człowiekiem ograniczonym umysłowo
              666szatanek666 29.04.07, 21:43
              Sie przejedź debilu choć raz to zrozumiesz
    • phk1 Re: wykiwali nas-;) 19.03.07, 19:01
      [phk1]
      1/nie na rok ,ale na dużo krócej tak na 6-8 mcy
      2/nie zamkną wiaduktu tylko puszczą jednym pasem
      3/prosic bedą TIRY by raczyli skręcic w Mazowiecką
      4/może to tylko propagandowy tekst w dzisiejszej wybiórczej naszych urzedników
      5/okaże się co z tego posmakujemy -:)
      małeconieco-:) i czasciechanowa.pl/forum/index.php
      • phk1 Re: wykiwaja nas 25.03.07, 22:34
        [phk1] mija kilka dni remontu,w mediach dziwne sondy uliczne i wywiady co kto
        mysli i sie domyśla na zadany temat,a i Józio Borkowski powinien pogonić
        towarzycho z warszawki by prace trwały non stop tak z 16godzin?, bo jeśli
        wiadukt albo bez robotników juz o 14.30 i juz po pracy to dziękujemy Panu
        Kierownikowi ,tu kultury i taktu i bon tonu nie potrzeba tylko za mordy wykonawców.
        Inni też widzą co i ja widze jak z filmu REJS - "nudy panie,nudy nic sie nie dzieje"
        Taka ilość remontów może sparalizowac miasto.Juz widze ze zle rozegrano te
        remonty.Zapewne kazdy plac rozgrzebią i postawia po 2-3 robotników do pierwszych
        opadów sniegu.Dzis wiadukt bez robotników za to za swiatłami cos rozgrzebuja juz
        • tsa5 Re: wykiwaja nas 26.03.07, 19:00
          dobrze by było gdyby chciało się komuś zsynchronizować tą prowizoryczną
          sygnalizację świetlną z już istniejącą na skrzyżowaniu.
          • phk1 Re: nowe Marku Zalewski 05.04.07, 12:50
            [phk1] a mnie tam cieszy nowy chodniczek na ulicy Płockiej ,nareszcie lustrują i
            beton komunistyczny,ciekawe co zrobią z tymi płytkami czy do muzeum czy
            pozwalają na dalsze uzytkowanie tej masy betonu-:)?
            Mam powód by pochwalic Ratusz za takie lustrowanie na poczatek co prawda nie
            siebie,ale to wstep tylko.
            Cieszy mnie i dyskusja o zamku i Marek Zalewski który musi sam ze swoimi
            poglądami walczyc jak czytam go.Niby człowiek władzy,ale też nadaje na nich
            tylko nie swoich z tego miasta.
            Pochwalam ilość pracowników i wydłuzony czas ich pracy co dobrze rokuje na tempo
            zakończenia robót drogowych.
            Ja jako artysta proponowałbym na takim chodniczku co jakis czas zarys zamku
            w kolorze czerwonym ,ale to moje takie gdybanie by ten zamek z okien aut był
            widoczny i intrygował przyjezdnych
            • woophy Re: nowe Marku Zalewski 05.04.07, 13:22
              Nie chwal pochopnie Ratusza, który z remontem nie wiele ma wspólnego. Przecież to droga krajowa i to w GDDKiA a nie w Ratuszu zapadła decyzja o jej remoncie. Inna sprawa że W.W. będzie mógł ten remont zaisać na swoje konto ;)
              • phk1 Re: nowe Marku Zalewski 05.04.07, 14:13
                [phk1] a ich człowiek z układu pan Borkowski? juz sie udzielał medialnie w tym
                temacie
                • addhoc Re: nowe Marku Zalewski 05.04.07, 23:04
                  PeHaK 1 sez:
                  "Ja jako artysta proponowałbym..."
                  No ładnie! Chyba wiem skąd u Ciebie te samouwielbienie! A oto twój kolega po fachu:
                  youtube.com/watch?v=ZHKa6meBf1k
                  • phk1 Re: nowe Marku Zalewski 06.04.07, 07:08
                    [phk1-add] niezły filmik,acz dość długi i masz o mnie takie wyobrazenie-:)?
                    "Ja jako artysta proponowałbym..." to zdanie pisałem w sensie,gdybym miał wpływ
                    na podejmowane decyzje nawet jako szary niePOradny i był z tego Stowarzyszenia
                    Różowych Krasnali.
                    Coś takiego bym zaproponował,takie chodniki to dzis tez "Aleje Gwiazd" w wielu
                    miastach,a i chodnik tez może byc małym dziełem sztuki więc
                    Niech Zyje Sztuka uzytkowa deptana-:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka