2calories 02.04.07, 12:50 05-05-2007 Ciechanów Plac przy ul.17 stycznia, godz.19:00 www.myslovitz.pl/koncerty.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandrowkarz Re: myslovitz - koncert! 05.04.07, 16:49 Dlaczego w Ciechanowie są organizowane koncerty zespołów bądź solistów/tek, którzy się już wypalili? Robert Janowski, Kayah, a teraz Myslovitz... Brawo dla organizatorów! Odpowiedz Link Zgłoś
tsa5 Re: myslovitz - koncert! 05.04.07, 17:29 spokojnie, Doda też ma być tyle że później...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrowkarz Re: myslovitz - koncert! 05.04.07, 17:37 Przynajmniej by było na co popatrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_88 Re: myslovitz - koncert! 05.04.07, 18:15 ja tam bardzo sie ciesze z koncertu Myslovitz, na pewno bede :) Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: myslovitz - koncert! 07.04.07, 20:02 [phk1] PucHateK dawno juz zlustrował ten plac jeśli to ten plac przed pływalnia na 17stycznia,a teraz ma okazje napisać o awangardowej twórczości dotyczacej tego parkingu. Zreszta sami tam jedzcie i zobaczcie na PTAKA-;) te zatoczki,trawniczki,miejscóweczki.Zimą trudno odsniezyć latem wiosna ,latem trawa jak wymięta i wyliniała, a po koncercie co bedzie? Phk1 nie zgadza sie z innym o wyblakłych gwiazdach,oby częsciej i za darmo było to co tydzień niech tu zjezdzaja z całego świata . Osobiscie jakis kąt w zamku bym im zafundował gratis w ramach noclegu w ramach wyróznienia ,w ramach promocji,w ramach niespodzianki,taki apartament wart wspomnienia po latach. Odpowiedz Link Zgłoś
11r11 Re: myslovitz - koncert! 08.04.07, 01:43 Puchatek! Przy całej sympatii Rojek jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: myslovitz - koncert! 28.04.07, 11:03 [PHK1] czy ja gdzieś napisałem o nim i o nich żle ? dla mnie to lokalni patrioci z miasta Mysłowice, chociaz nazwe ciut z niemiecka wzieli a potem tłumaczyli się , że znalezli to na metalowych drzwiczkach do pieca kaflowego. Ja tylko ten plac zlustrowałem jako mało praktyczny w wielu wypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś