Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 12:35 szukam instruktora który prowadzi jazdy doszkalajace. ale chodzi mi o kogos kto ma grande punto. jezeli znacie kogos takiego to prosze o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rodzyn Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 09:36 ZDZ ul. Płońska 57A tel. 0-23 672-75-86 lub 672-46-64 Jeździłam tam z trzema instruktorami i mają grande punto. Pozdrawiam Cię i życzę udanych jazd a potem szybkiego zdania egzaminu na prawko. Jak zaczniesz jeździć to napisz jak Ci idzie i z kim jeździsz.Jeszcze raz pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: 213.199.253.* 27.08.07, 19:54 Proponuje poszukać w internecie.. Może jakaś wyszukiwarka.. Dziwne, że smigasz w internecie a tak prostej rzeczy nie umiesz znaleść??? Dziwne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzyn Do pita: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 20:27 Gość portalu: pit napisał(a): > Dziwne, że smigasz w internecie a tak prostej rzeczy nie umiesz > znaleść??? Dziwne??? Skąd wiesz, może potrafi znaleźć, ale po prostu chciałaby dobrego instruktora poleconego przez kogoś. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniak Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.07, 20:28 ARkadiusz Filipowicz AS 660169840. Moja koleżanka u niego jeżdziła, ma Grande Punto. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 21:02 wlasnie do pana Filipowicza sie zgłosiłam. dzieki za informacje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
okular19 Re: Instruktorzy prawa jazdy 27.08.07, 21:41 A ja polecam PZMot, pana Poznańskiego. Uczył mnie i moich znajomych i wszyscy jesteśmy zadowoleni, nie zapominając o tym, że zdaliśmy egzamin za pierwszym podejściem. Polecam :) i życzę szerokiej drogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliena Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 22:50 ja tez sie uczyłam u pana Jasia Poznańskiego, fajny koleś i dobrze uczy polecam Odpowiedz Link Zgłoś
irekg1 Re: Instruktorzy prawa jazdy 27.08.07, 21:56 Witam.Czy ktoś z Was ma może namiar do instruktora jazdy, Marka Kołakowskiego? Byłbym wdzięczy za informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 15:54 zbyszek rutkowski zdalam u niego za pierwszym razem dusza czlowiek umie nauczyc i sama przyjemnosc polecam.na lawendowej na smiecinie ma to sie nazywa"orbiter" Odpowiedz Link Zgłoś
irekg1 Re: Instruktorzy prawa jazdy 28.08.07, 19:52 A mogłabyś podać mi numer telefonu do tego Pana? Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.07, 13:56 www.tommi.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opelcorsa Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 21.09.07, 16:07 Wszyscy instruktorzy powinni być mili i dobrze uczyć bo im za to płacą. Ja też polecam Pana Arka- jest ok i chyba niedrogi ale ja nie mogę wytrzymać ze śmiechu jak widzę a czasem słyszę niestety jego żonę. Co tydzień widzę ją jak grzebie w ciuchu a potem nakłada na siebie różne tandetne rzeczy i myśli że zabłyśnie-ALE REKLAMA dla nauki jazdy, 30letnia baba robiąca się na 15!. Pustak, nic dodać nic ująć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 19:31 Pan Arek fajny instruktor.a Aneta tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś
rasta_gosz Re: Instruktorzy prawa jazdy 23.09.07, 10:26 Pan Pietras :) Szaleństwo pełną gębą, jest wesoło i solidnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechan Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.zep.com.pl 22.01.08, 23:56 Gratuluję poczucia humoru. Pietras...dno i wodorosty. No chyba że masz zbyd dużo funduszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechan Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 00:01 Polecam PZMOT na Śląskiej. Stara dobra szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 14:05 a ja polecam nauke u pana Kolwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 14:10 A ja polecam Pana Klimkiewicza Stanisława Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 17:26 a ja polecam Jacka Pawlaka facet spoko nastrój extra podczas jazdy podszkoli poduczy podpowie. Ma bar na stacji PKP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikolaj Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 20:37 Magdo a co sadzisz o panu Krzysztofie Klimkiewiczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 06:57 Osobiście z nim nie jeździłam, ale kilka osób z mojej rodziny było na kursie u niego i pozdawali za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.multimo.gtsenergis.pl 23.01.08, 17:30 Mogę wam polecić pana Jarka Cichockiego zdałem u niego za pierwszym razem świetnie uczy i jest bardzo miły.Czas leci bardzo świetnie, wszystko Ci wytłumaczy bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 20:05 Ja polecam p. Poznańskiego z PZM, wszyscy moi bliscy uczyli się u niego i byli zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
fever18 Re: Instruktorzy prawa jazdy 24.01.08, 12:00 ja polecam marka kołakowskiego - z nim to obgadasz dupe ktora odwozisz, umowisz sie na wodeczke, kolege odwieziesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Emerytowani policjanci którzy donoszą na kierowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 14:41 Taki jeden zawiadomił policję, że źle zaparkowałem. No i zaliczyłem mandat. Podobno miała powiedzieć policji, że nie reagowałem na jego uwagę, że postawili tam niedawno znak zakazu parkowania. Nie dość, że donosiciel to jeszcze kłamca. Kierowcy ostrzegają się przed policją. Nie dotyczy to instruktorów. Ci donoszą. Popaprańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca zawodowy Re: Emerytowani policjanci którzy donoszą na kier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 16:17 Elvis ja nie jestem instruktorem ale jak zobaczę takiego poparańca jak Ty który nie przestrzega przepisów ruchu to też zadzwonię na policję. Dość już na naszch ulicach chamstwa, głupoty i brawury. w mieście powinny być jeszcze ze cztery miejsca z radarami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Emerytowani policjanci którzy donoszą na kier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 17:29 Nie przeczytałeś ormowcu mojego posta do końca. Ja nie jestem piratem drogowym. A swoją drogą napisz jak cham (przeczytaj teraz swojego posta) walczy z chamstwem. Postrzegam w tym jakiś dysonans poznawczy. Odpowiedz Link Zgłoś
hanibal.2 Re: Emerytowani policjanci którzy donoszą na kier 20.02.08, 14:18 Spoko koledzy nie tak ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 14:42 Polecam Leady mają Grande Punto tel:506021233 uczy Szefowa albo jej pracownik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna32 Re: Instruktorzy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 19:04 Bardzo serdecznie polecam p. Janusza Sadowskiego z PZMotu na ul.Śląskiej.Jest to bardzo miła i sympatyczna osoba,a przy tym bardzo spokojnie reagująca na poczynania młodych, dopiero co uczących się kierowców.Nigdy nie widziałam i nie słyszałam żeby ten pan się uniósł.Jest spokojny i zawsze wszystko dokładnie tłumaczy.Niestety nie znam nr.telefonu ale wiem ze szkoła miesci sie na Slaskiej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś