Gość: Gośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:55 Czy znani są już kandydaci na posłów z Ciechanowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ms18 Re: Wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 15:50 Zanim zdecydujemy się na nowych kandydatów, polecam ocenić 2 lata pracy dotychczasowej, dość licznej jak na Ciechanów, reprezentacji miasta i okolic: Robert Kołakowski: www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/157.htm 4 wypowiedzi, 0 interpelacji, 0 zapytań, 1 pytanie, 0 oświadczeń Mirosław Koźlakiewicz: www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/172.htm 13 wypowiedzi, 10 interpelacji, 4 zapytania, 0 pytań, 0 oświadczeń Aleksander Sopliński: www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/345.htm 93 wypowiedzi, 19 interpelacji, 5 zapytań, 0 pytań, 0 oświadczeń Lech Szymańczyk: www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/380.htm 98 wypowiedzi, 7 interpelacji, 1 zapytanie, 2 pytania, 0 oświadczeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PHK1 Re: Wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 16:22 [phk1] MS streść nam o czym w tym sejmie gadali posłani przez nas tam Ja wiem jaki ból głowy musi mieć poseł SOPLIŃSKI gdy o kasach fiskalnych Soplińskiego pisał do pani vicePremier Gilowskiej. POzdrawiam lud pracujacy PO co się męczyć zagłosujcie na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: Wybory IP: 213.199.253.* 20.09.07, 19:56 Już rozpocząłeś kampanię wyborczą? Komuna w mentalności zwycięży, jeśli zagłosujesz na Pisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gończy Mazowiecki Re: Wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 23:56 Dobry ten Kołakowski. 4 wypowiedzi w 2 lata. Czyli dwie wypowiedzi na rok. Po jednej na półrocze. Po pół na kwartał. Znaczy to że pan poseł miesięcznie wypowiadał się 0,16 raza. Masz rację phk "po co się męczyć, zagłosujcie na pis" - oni też się nie męczą :-D Odpowiedz Link Zgłoś
clint_eastwood Re: Wybory 21.09.07, 08:55 Mnie interesowałaby inna statystka, a mianowicie praca w komisjach sejmowych. Bo nie zawsze trzeba gadać plenarnie Odpowiedz Link Zgłoś
oskar.tkaczuk Re: Wybory 21.09.07, 09:31 a ja bym chciał przeprowadzić mały sondaż. Kogo z ciechanowian widzielibyście w sejmowych ławach? Mogą być zwykli ludzie, pracowici, nie darmozjady. Wpisujcie nazwiska osób które nigdy nie były posłami a nadawałyby się do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clint_eastwood Re: Wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 14:48 Stanisław Antośkiewicz Ewa Gładysz Józef Borkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re: Wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 15:20 [phk1] nie rozumiecie ,że Ewa Gładysz,Antoskiewicz w PO będzie do podnoszenia ręki. Nie rozumiecie, że Robert Kołakowski jest od podnoszenia ręki. Każda partia ma Wodza i kilku ważniaków ,a posłowie są jak CIEMNA MASA do głosowania. Ja sam będąc w partii wiodącej musiałbym swój kręgosłup moralny łamać bo też się nie zgadzam z Wodzem tym czy tamtym. Nie zagrzalobym długo miejsca u nikogo. Raz potraktowano by mnie jak zdrajcę Mężydło raz jak kapiszona Borusewicza raz jak dajacego dyla Rokitę czy mniej znany poseł PiS ze Sląska Każdy z posłów traci w oczach społeczństwa bo płaci za głupoty Wodzów. A wasi niezależni posłowie czy senatorowie niezależni,aż śmiać się chce z ich niezależności. Odpowiedz Link Zgłoś
oskar.tkaczuk Re: Wybory 21.09.07, 16:22 to po co się biorą za taką robotę? Nie lepiej zostać w samorządzie i robić swoje, zgodnie z predyspozycjami? A tak tylko "łamią sobie moralne kręgosłupy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 17:13 Zdecydowanie Stasiu Antośkiewicz do Sejmu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re: Wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 18:29 [phk1] Stasiek TAK ,ja jestem ZA. Ale jak on w tych garniturach bedzie chodził po SEJMIE ? Albo jaki on motor sobie kupi potem ? bruum-31.01.07,13:09 o ogłoszenie Puchatka "Królem Off Topów"-KOT marekzalewski0-23.02.07, 23:08 Oj phk1, demencja w stanie rozkładu szyperski.marek-16.05.07,08:34 Czepiasz się :) guciu83-22.05.07, 20:00 Kolejny dowód na to,że jesteś nienormalny phk1. magik1985-17.08.07,10:29 zwyczajnie nie mam czasu odpisywać na Twoje zaczepki wariacie :), naczelna zaraza PHK1 addhoc 29.08.07, 00:14 Słuchaj phk1 jesteś dla mnie kretynem i człowiekiem ograniczonym umysłowo 666szatanek666 29.04.07, 21:43 Sie przejedź debilu choć raz to zrozumiesz jwdbjewbfhrlh 12.09.07, 20:34 Pkh, nie rozważałeś wykupienia domeny www.debilek.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Wybory 21.09.07, 23:37 [phk1] dla najbogatszego człowieka swiata z 67mld dolarów tfurcy microsoftu "bruum 30.01.07, 10:42 Odpowiedz Zapewne jak większość ludzi roztrwonił bym całą sumę. Ludzie wygrywający takie pieniądze nie potrafią ich zagospodarować i bardzo szybko je "przejadają". Gdyby jednak udało mi się zachować zimną krew wybrałbym się w podróż moich marzeń. Nie powiem gdzie, powiem tyle że na pewno kajakiem lub canoe. Sporą część wpłaciłbym na konto i żył z odsetek. Część przeznaczyłbym na cele charytatywne. No i obowiązkowo kupiłbym sobie Harleya lub zamówił customa w Orange Country Choppers. Ot tyle :) Re: 254 mln. dolarów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11r11 Re: Wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 20:46 Jako przedstawiciel Kołtuńskiej Partii Sfrustrowanych Muzyków. Liczącej na poparcie ciemnego ,chamskiego ,prowincjonalnego elektoratu + kilku dup...lizów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11r11 Re: Wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 20:49 re: na ktosik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 21:27 Przepraszam, ale to nie ten sam "ktosik", który pojawił się w temacie - Jak Wam sie podobał Tercet Egzotyczny? Zbieg okoliczności. Proszę mi wierzyć. Odkryłem to teraz z pewnym zdumieniem, że jest nas dwóch. Piszący te slowa to ten z tematu Tercetu. Z tym tematem nie mam nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11r11 Re: Wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 19:20 Sorry, pewnie tamten ktosik to Antosik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inzynier_skrzypek To ty phk1? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 17:05 Tyle osób się pod ciebie podszywa. Tylko pozazdrościć powodzenia... Sądząc po tej agitce to ty. Niestety... A myślałem, że ci przeszło. Że festiwal kompromitacji PiS dał ci coś do myślenia. Pomyśl, człowiek, który 13 grudnia 1981 roku przesiedział pod mamusiną pierzyną nazywa ewentualną przegraną swojej partii, w której roi się od nawróconych po 1989 roku na antykomunizm komunistów (Jasiński, Kryże i inni), "nowym 13 grudnia". Nie wstyd ci tego, że namawiasz innych, by głosowali na kogoś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PHK1 Re: To ty phk1? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 17:51 [PHK1] troche osób pisze mi ze jest phk1 ale staram się zareagować z usmiechem. Inzynierku nie rozumiem kto niby ja mam być - jakim znanym ciechanowskim nazwiskiem? 13 grudnia ? 97,0% społeczeństwa przespalo tą noc bo prawie 2% poszlo na wojne ze swoimi braćmi ,może 1% społeczeństwa internowano.Samo bycie internowanym nie musi byc przepustka do afiszowania się przez cale zycie - odwagą,moralnością i bezkompromisowoscią itp,itd, do mnie przemawia interpretacja Braci Kaczyńskich do innych antyinterpretacja części wykształciuchów. A jak sobie wyobrazasz ,że w koalicji PO_LiD premier Kwasniewski to co bedzie robił? Ja wiem ,że rozpije się bieadaczek do końca i za flaszkę gotów sprzedać nas Polaczków jednym podpisem ;-) bruum-31.01.07,13:09 o ogłoszenie Puchatka "Królem Off Topów"-KOT marekzalewski0-23.02.07, 23:08 Oj phk1, demencja w stanie rozkładu szyperski.marek-16.05.07,08:34 Czepiasz się :) guciu83-22.05.07, 20:00 Kolejny dowód na to,że jesteś nienormalny phk1. magik1985-17.08.07,10:29 zwyczajnie nie mam czasu odpisywać na Twoje zaczepki wariacie :), naczelna zaraza PHK1 addhoc 29.08.07, 00:14 Słuchaj phk1 jesteś dla mnie kretynem i człowiekiem ograniczonym umysłowo 666szatanek666 29.04.07, 21:43 Sie przejedź debilu choć raz to zrozumiesz jwdbjewbfhrlh 12.09.07, 20:34 Pkh, nie rozważałeś wykupienia domeny www.debilek.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inzynier_skrzypek ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Myśl phk1, myśl.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 08:03 W takiej słabej formie to cię dawno nie czytałem. Należysz do bezmyślnej części elktoratu PiS. Sprytnym, aczkolwiek dla myślących, rozpoznawalnym ściemę, zabiegiem PiS, był komunikat, że w przypadku przegranej PiS premierem zostanie Kwaśniewski, a Tusk jest tylko jego pomocnikiem. Zabieg ma zapobiec debacie Kaczyński - Tusk ("rozmawia się z szefem, a nie z pomocnikiem") oraz wmówić bezmyślnym, że nie różnic między LiD a PO. Kaczyński jak ognia boi się spotkania z Tuskiem. Woli potykać się z Kwaśniewskim, który sam dostarcza haków na siebie. Pijaństwo, nieroztropny wywiad w niemieckiej prasie. Kaczyński lubi być w ofensywie. Z Tuskiem nie będzie. A co do 13 grudnia 1981 r... Może nawet i 99 % procent Polaków nie dotknęły tego dnia represje. Ale to nie znaczy, że Kaczyński może odwoływać się do tej daty tylko dlatego, że nie obejrzał tego dnia Teleranka. Pachnie to podszywaniem się pod cudzy życiorys. Z symapatią pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PHK1 Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Myśl phk1, myśl.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 14:35 [phk1] z podobna zyczliwoscią odniosę sie do Twoich przemysleń. Debata Tusk - Kaczyński odbędzie sie lub nie odbedzie jak mawiaja górale ,ale pogoda zawsze jest. Odbędzie się bo nie pora teraz na bezpośredni klincz jak wiesz za wczesnie jeszcze , a odbedzie sie w ostatnim dniu pod warunkiem ,że według Donaldu Tusku wygra Kaczyński z Kwasniewskim. Takiego macie sprytnego kaczora donalda w Tusku. Mniemam ,że Tusku wyłoni zwycięzcę. Kwasniewski żeby swój alkoholizm przykryć następnym tematem to rzucił hasło debaty z Kaczyńskim więc Jarek lubi mówić to se pogadają w najlepszym czasie antenowym i troche kasy wpadnie obu partią przed wyborami na bilbordy ,bo obie partie zagrozone likwidatorem ;-). O ile do tego czasu Olek podszkOLI się w problematyce innej niz wybór kieliszka z dziesięciu. Róznice owszem są miedzy LiD ,a PO,ale wspólny cel mają by gówna jakim jest komuna i postkomuna nie dotykać . Jedni wcale ,a drudzy ostrożnie z tym gównem. W białych rekawiczkach nie da się tego zrobic mimo wszystko Pozdrawiam wszystkie żony ,które zagłosuja na PiS wbrew mężom głosującym na PO ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inzynier_skrzypek Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Myśl phk1, myśl.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 15:21 Gość portalu: PHK1 napisał(a): > Pozdrawiam wszystkie żony ,które zagłosuja na PiS wbrew mężom głosującym na PO > ;-)))) A co z żonami (i kochankami), które wbrew mężom (i kochankom) głosującym na PiS chcą głosować na PO? Czy tu już się kończy twój feminizm i zaczyna moralność Kalego? Myślę, że takich przypadków będzie więcej, gdyż kobiety są lepiej wykształcone od mężczyzn, a jak wiadomo wykształciuchy głosują na PO. O mało atrakcyjnej powierzchowności liderów PiS nie będę się rozpisywać. Gosiewski nie przyciągnie do urn miłośniczek męskich wdzięków. A Sikorski owszem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Myśl phk1, myśl.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 16:41 [phk1] odpowiadamy inzynierom z PO Każda POtwora znajdzie swego amatora ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Myśl phk1, myśl.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 16:44 [phk1] odPOwiadamy inżynierom z PO Panie które zagłosują na Sikorskiego,który zamki w mieszkaniu by wymienił bo żona ma inne zdanie niż mąż,POwinny się zastanowić nad takim kandydatem ,a POza tym to już w PO nie ma przystojniaków ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Myśl phk1, myśl.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 08:02 Inżynier, a o czym niby Jarosław Kaczyński miałby rozmawiać z Tuskiem? On nie wygrał jeszcze żadnych wyborów dla PO. Gadać z przegranym? Przeraża mnie ogrom nienawiści podczas kampanii. nie chodzi tylko o nienawiść między politykami. Po wyborach, bez względu na wynik wstanie słońce, trzeba będzie iść do pracy, płacić rachunki, organizować sobie życie, chodzić do szkoły... Ciągle będzie Polska... I co , żyć nienawiścią... Ja głosuję na Prawo i Sprawiedliwość, bo ufam Kaczyńskim od 18 lat, ale to nie powód, by znienawidzić tych, którzy głosują na LiD, czy gardzić tymi, którzy głosują na Samoobronę... Takie wyniki jakie społeczeństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inzynier_skrzypek Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Myśl phk1, myśl.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 10:52 Gość portalu: ktosik napisał(a): > Inżynier, a o czym niby Jarosław Kaczyński miałby rozmawiać z Tuskiem? On nie w > ygrał jeszcze żadnych wyborów dla PO. Gadać z przegranym? > Przeraża mnie ogrom nienawiści podczas kampanii. nie chodzi tylko o nienawiść m > iędzy politykami. Po wyborach, bez względu na wynik wstanie słońce, trzeba będz > ie iść do pracy, płacić rachunki, organizować sobie życie, chodzić do szkoły... > Ciągle będzie Polska... I co , żyć nienawiścią... Ja głosuję na Prawo i Sprawi > edliwość, bo ufam Kaczyńskim od 18 lat, ale to nie powód, by znienawidzić tych, > którzy głosują na LiD, czy gardzić tymi, którzy głosują na Samoobronę... Takie > wyniki jakie społeczeństwo... Pomyliłeś ktosik adresata swojego postu. Nie zabieram tobie prawa do głosowania na PiS, pomimo tego, że nie podzielam twojego zaufania do Kaczyńskich. Pogarda dla politycznych przeciwników jest wpisana w program PiS. Przypomnij sobie epitety Kaczyńskiego na temat Samoobrony. Nie pamiętasz? Służę pomocą: "wycieraczka SLD", "partia założona przez SB", "warchoły". Mało? No to może o Rokicie: "polityczny zbrodniarz". A może o Wrzodaku: "Ruski agent". Wiem, że cię nie przekonałem, bo wyznawcom PiS towarzyszy bezkrytyczne uwielbienie dla partii. I jej wodza, bliskie kultowi jednostki. Twoje usprawiedliwienie ucieczki Kaczyńskiego przed Tuskiem wydaje mi się mało lotne. "Bo Tusk nie wygrał żadnych wyborów dla PO". przypominam, że Tusk jest przywódcą najsilniejszej partii opozycyjnej. Dlaczego Kaczyński nie chce się z nim potykać? Spójrz kilka postów wyżej. Ps. Zwróć uwagę, że ja w przeciwieństwie choćby do phk 1 nie prowadzę nachalnej pisowskiej agitacji. Głosować będę na PO, przy całym swoim krytycznym stosunku do tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Myśl phk1, myśl.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 19:18 [phk1] ale strzał z grubej rury u inzynierka,usmiałem się .... Ja pisałem nawet ,że widziałbym kogos innego niz Kaczyński i Tusk jako szefów partii, bo to starzy kumple co w piaskownicy się pokłocili o zabawki. A gdyby ktoś nie wierzył to polecam cztery wina w pałacu prezydenckim w debacie TUSK_KACZYNSKI. "Zwróć uwagę, że ja w przeciwieństwie choćby do phk 1 nie prowadzę nachalnej pisowskiej agitacji. Głosować będę na PO, przy całym swoim krytycznym stosunku do tej partii." Odpowiedz Link Zgłoś
ziobro_ziobro_siedem Re: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Myśl phk1, myśl.... 28.09.07, 07:54 To ja pod zmienionym nickiem. :) Taki sobie obrałem na czas kampanii wyborczej. Ziobro Ziobro Siedem czli James Bond. :) Ale nie o tym. Przeczytaj swoje posty w tym wątku. Co rusz piszesz, by głosować na PiS. Nie rozumiem teraz twojego oburzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mazow-iecki Re: Wybory 25.09.07, 22:39 Liga rządzi: solidarnapolska.pl/index.php?page=apel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jh Re: Wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 21:05 pl.youtube.com/watch?v=EnN8r8Eo6CE&feature=dir Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Wybory czy iść Nicmana wersja z CC 29.09.07, 14:56 [phk1] dał głos bardzo zły głos człowiek starszy i jak zauważam coraz więcej osób starszych zabierających głos począwszy od KUTZA po Edelmana,Gieremka,Michnika stwarza zagrożenie demokracji swoimi wypowiedziami. Panie Waldku Pan sie nie boi i pójdzie na wybory. Panie Waldku Pan odda głos,ale tak by był to głos nieważny bo taki w razie liczenia nie będzie pokuszeniem do postawienia krzyżyka przez kogos z komisji wyborczej. Panie Waldku kosciól nakazuje by głosować i nie wiem tylko jak cięzkim grzechem jest niegłosowanie bo ja bym to pod lenistwo podciągnąl. Odpowiedz Link Zgłoś