Dodaj do ulubionych

Powszechny Obywatelski Protest

20.10.07, 13:20
[phk1] ponieważ wybory wyborami,posłowie posłami,radni radnymi,listy listami,telefony telefonami itp,itd.
a tu stac trzeba w kolejkach na wielu skrzyzowaniach więc zasypmy
internet naszym problemem może sami sobie pomozemy jako mieszkańcy Ciechanowa.
Ktos nas ukarał za przedwczesne cieszenie sie z remontowanych dróg.

www.korespondentdrogowy.pl/konkurs/
Obserwuj wątek
    • Gość: Anonim Re: Powszechny Obywatelski Protest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 13:29
      Phk1 - Proponuję Panu założyć własny blog. Łatwiej będzie dzięki temu dotrzeć do Pana przemyśleń, bez obniżania przyjemności odbioru Forum.
      Zyska na tym i Pan (bo będzie mógł grupować swoje opinie w kategorie, dodawać media, itd.) i inni forumowicze.
      • Gość: Anonim Re: Powszechny Obywatelski Protest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 13:30
        Jestem potencjalnie zainteresowany reguralnym czytaniem Pana bloga, w przeciwieństwie do Pana wpisów na Forum.
    • Gość: phk1 Re: Powszechny Obywatelski Protest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 16:53
      [phk1] Anonimie Twój tekst mógłbys mi wysłać na PHK1@gazeta.pl,
      tutaj raczej chciałbym by nastapiło pospolite ruszenie w paranoidalnej sprawie ,którą przeżywa Ciechanów.
      Warto pisać do stacji telewizyjnych i gazet ogólnokrajowych
      w stylu
      "12sekund w jedna strone,ale nigdy poniżej 120 sekund w drugą"

Tak naprawdę dosć tajemniczo napisałeś, że raz jesteś za,
      a drugim razem przeciw mojemu pisaniu ?
      Nie jestem osoba publiczną ,która mogłaby sie pochwalic szerokimi ciekawymi kontaktami co z kim mówiła co jadła i piła co zobaczyła ?.
      Jestem szarym zwykłym obywatelem tego miasta.
      Blogi niech piszą ciechanowscy radni,posłowie,rezydenci na urzędach,dziennikarze tylko nie w stylu oficjalnej gazety samorządowej czy komunikatów komendy policji i strazy pozarnej ;-)

pozdrawim PucHateK
      • Gość: gość Re: Powszechny Obywatelski Protest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 17:26
        ale na temat. Chociaż phk1 wkurza mnie jak wszyskich swoją niezrozumiałą pisaniną, to w sprawie dróg popieram
        - żeby dojechać z domu kultury do ksiegarni na warszawskiej musze objechać pół ciechanowa
        - żeby wyjechać z centrum (Kilinskiego warszawska witosa pko na basen - to samo
        - cały ruch z tych ulic kierowany jest w jedną stronę
        • Gość: m Re: Powszechny Obywatelski Protest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 18:36
          Wkurza mnie to że podczas tego całego remontu nie zrobiono ani metra drogi dla rowerów a w wielu miejscach było na to miejsce...
          • Gość: Phk1 Re: Powszechny Obywatelski Protest off post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 00:24
            [phk1] jeden pisze ,że wkurzam niezrozumiałą pisaniną jak wszyskich zamiast
            /wszystkich i patrz niżej/

drugi M nie zna interpunkcji dla rowerów a wielu.. zamiast /dla rowerów,a wielu.../

ale na temat. Chociaż phk1 wkurza mnie jak "wszyskich" swoją niezrozumiałą
            pisaniną, to w sprawie dróg popieram
            - żeby dojechać z domu kultury do "ksiegarni" na warszawskiej "musze "objechać
            pół "ciechanowa"
            - żeby wyjechać z centrum (Kilinskiego "warszawska" "witosa" "pko"na basen - to samo
            - cały ruch z tych ulic kierowany jest w jedną stronę
          • Gość: 11r11 Re: Bzdura wkurzonego rowerzysty ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 00:48
            W Ciechanowie w godzinach szczytu na ul. Warszawskiej wąskimi trotuarami trudno
            przemieszczać się pieszym. Dlatego lobbującym na korzyść cyklistów proponuję dać
            sobie siana. Ani w Krakowie w obrębie Starego Miasta, Trójmieście na
            świętojańskiej, Monciaku czy Długim Targu czy we Wrocławiu wokół rynku, wszędzie
            tam gdzie jest wzmożony ruch pieszych nikt nie pokusi się o projektowanie dróg
            dla rowerzystów. W tych miejscach rowerzyści mają zakaż poruszania się na swoich
            stalowych rumakach,pod groźbą mandatu.Dlatego jeśli potrzebujecie adrenaliny to
            zjeżdżajcie sobie np z Farskiej Góry bo nam pieszym slalomy miedzy rowerzystami
            nie są potrzebne.
            • Gość: m Re: Bzdura wkurzonego rowerzysty ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 16:17
              Mówię o ruchliwej DK 60 a nie Warszawskiej! Wiem że w zabytkowych centrach miast w Polsce rzadko uświadczysz drogi dla rowerów (co innego w tzw. Europie)...
      • Gość: 11r11 Re: Mój julubiony Puchatek - zmanipulowany ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 01:04
        Mój Wielce Szanowny, Ulubiony Puchatku ! Chciałem zwrócić Ci uwagę na to , że
        już nawet w Urzędzie Skarbowym listy z podpisem Anonim wędrują do kosza na
        śmieci. Dlatego uważam, że polemika w tym przypadku jest co najmniej nie na miejscu.
        • Gość: phk1 Re: Mój julubiony Puchatek - zmanipulowany ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.07, 16:34
          [phk1] wydaje się 11R11 ,żeś ulepiony z innej gliny skoro potrafisz mnie czytać i zrozumieć,dzięki za dobre słowo.
          Mogę jedynie zaświadczyć ,że na pewno nie wiem kim jesteś.
          i mogę się założyć ,że też nie wiesz kim ja jestem.
          I tak naprawdę to jest wartość sama w sobie anonimowość na forach.

Pozdrawiam PucHateK
          • Gość: radosny Re: Mój julubiony Puchatek - zmanipulowany ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 18:52
            a ja sobie zacyndalam pieszo, wszędzie zdanżam - tak tak - zdaaanżam
            i mam tarczę antyphk1 :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka