Gość: em IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 09:18 Witam, czy Panie forumowiczki orientują się w którym gabinecie kosmetycznym jest dobrze robiony zabieg depilacji woskiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: depilacja woskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 12:54 A to jakaś filozofia? Każda kosmetyczka wykonuje depilację woskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: depilacja woskiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 15:54 Filozofia - niefilozofia... zdarzyło mi sie wyjść z ranami na skórze - więc chyba lepiej iść do kogoś kto jest dobry a nie do kogoś o kim wiem że nie robi tego dobrze. Chyba tak jest ze wszystkim że można zrobić to dobrze albo zepsuć :) Jesli któraś z Was była u kogoś kogo poleca to będe wdzięczna za namiary. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: depilacja woskiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 16:35 debilacja jest robiona w C-owie w Domu Rzemiosła!! pani redaktor zaprasza wszystkie chętne panie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: depilacja woskiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 16:37 w kwestii wyjaśnienia-pani redaktor czyli phk1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: depilacja woskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 20:33 Tak sie zastanawiam po co to forum? czy po to tylko żeby co drugi post był nabijaniem sie z kogoś, wyśmiewaniem, obrażaniem??? Co jest fajnego z zjebywaniu prawie każdego postu? Ja tego nie rozumiem, jakoś mnie to nie bawi. Nie znam sie na czymś to sie nie udzielam. Nie interesuje Cie mój temat - to nie czytaj, nie oglądaj, olej go i idź dalej. Niestety na forum ciechanowskim takie "głupie komentarze" to norma. tylko nie wiem jaki sens??? Odpowiedz Link Zgłoś
karolek08 Re: depilacja woskiem 05.11.07, 21:06 wiem, wiem, że każdy ma prawo zaczynać watek taki jaki chce i że nabijanie się z tego jest źle odbierane. Ale co to za denny temat?? depilacja woskiem... Jak ktoś czegoś nie umie to tego nie robi, chyba każda kosmetyczka jesli otworzyła zakład to musi miec w tym jakies doświadczenie. A dużo masz tych włosków na nogach?? Bo jak tyle co szympans to chyba żadna temu nie podoła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: depilacja woskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 21:49 Drogi Karolku, skoro temat denny to po co czytasz - szkoda Twojego cennego czasu :) Posta nie komentuje, niech Cie Bóg prowadzi. Amen. Pozdrowienia od szympansa :P Odpowiedz Link Zgłoś
karolek08 Re: depilacja woskiem 05.11.07, 22:26 przeczytałam od niechcenia Twój wątek z Bogiem czy bez Boga jakoś sobie daję radę Odpowiedz Link Zgłoś
marta.ciechanow Re: depilacja woskiem 05.11.07, 21:16 Od tego czy krwawisz zależy również Twoja skóra, nie tylko od umiejętności kosmetyczki. Niektórzy mają bardziej wrażliwe ciałko i wówczas krwawią. Z wielką przyjemnością chciała bym Ci polecić jakąś dobrą kosmetyczkę odnośnie depilacji, lecz niestety nie posiadam takiej wiedzy. Słyszałam na pewno o pani Ilonie z zakładu kosmetycznego po drugiej stronie ulicy salonu fryzjerskiego "Barbara". Pani Ilona z całą pewnością wykonuje taki zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: depilacja woskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 21:47 Nareszcie jakas odpowiedz na temat! Dzieki za polecenie:) Nie jestem z Ciechanowa i nie znam tutejszych kosmetyczek. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarenka Re: depilacja woskiem IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.07, 12:50 najlepiej nie golić się - zarościk na nóżkach jest extra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuśka debilacja włoskiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 23:07 Debilacja włoskiem?! A-P-O-K-A-L-I-P-S-A!!! Odpowiedz Link Zgłoś