Dodaj do ulubionych

Matura 2008

IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.01.08, 21:53
Witam.Mam pytanko a zarazem prośbę znacie może kogoś (może jakaś polonistkę) co podjął/eła by się napisania pracy z języka polskiego do matury(ustny).Jestem w stanie zapłacić.Dajcie namiary na ta osobę (numer telefonu).Z góry dzięki i proszę o pisanie jak wiecie coś na ten temat.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: cba Re: Matura 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 23:11
      prowokacja buraku pachnie na kilometr.
    • Gość: BaRtEk Re: Matura 2008 IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.01.08, 15:32
      Prowokacja.To chyba u ciebie.Ja nie z takich koleszko
      • Gość: BaRtEk Re: Matura 2008 IP: *.multimo.gtsenergis.pl 07.01.08, 11:52
        Zna ktoś???Piszcie proszę
    • Gość: Ciekawski Re: Matura 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 23:36
      Ciekawski nie był pierwszy w tym wątku ;-)
    • Gość: Ciekawski Re: wszystkiego najlepszego IP: 145.116.0.* 05.05.08, 07:42
      Tematy zapewne bedą miłe,łatwe i przyjemne jak czas w którym zyjemy.

Ciekawski nie rozumie dlaczego został skasowany,a przecież pisał żle o PiS ;-)

Po dwóch lat przebrzydłych rządów reżimu totalitarnego zwanego Kaczyzmem dziś w wolnym kraju pełnym miłości i samego dobra w Tuskolandii ,gdzie ministrową jest bardzo dobra znajoma pani Hall ,zona kolegi z podwórka Alka Halla od wielu miesięcy tworząca nowy przyczólek do szkolnictwa zwany niedługo Hallandizacją/wpadka z lekturami,wpadka z egzaminem gimnazjalnym no i czekam na potkniecie dziś jej ekipy/.
      • Gość: Godot Re: wszystkiego najlepszego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 08:00
        Mój Boże, jaki ty jesteś chory...
      • Gość: ciekawski Re:a jednak czarny scenariusz IP: *.ovh.net 15.05.08, 21:07
        Ciekawski nawet nie śnił w najgorszych snach,że przed komisja sejmową trzeba sie będzie PlatfusOm sPOwiadać z tegorocznych matur i to w trakcie trwania.a gdzie tam jeszcze koniec.
        Co egzamin to jacyś bezmózgowcy z PO są na tapecie nawet z matematyki POtrafili spieprzyć,gdzie naprawdę POtrzeba intelektu.
        A ciechanowscy maturzysci siedzą jak zające pod miotłą ;-)?
        • Gość: prof. Re:a jednak czarny scenariusz IP: 213.199.253.* 15.05.08, 23:21
          Chciałbym kolego zauważyć, że ekipa układająca matury, z dyrekcją OKE, CKE
          (jeśli wiesz, co to znaczy) się nie zmieniła. Tym obecna władza różni się od
          poprzedniej, że nie robi czystek. Przykład: wyżej zaprezentowany. Więc jeśli
          masz zastrzeżenia polityczne, to adresuj je do PIS: to oni powoływali tych
          ludzi. Spieprzyli matury?: dzwoń do Jara, bo On ich powoływał.
          Zaskoczenie? Ja mam taką zasadę, jak się na czymś nie znam, to się nie
          wypowiadam, Ty widać masz inny pogląd w tej sprawie.
          • Gość: ciekawski Re:a jednak czarny scenariusz IP: *.ovh.net 16.05.08, 07:28
            Ciekawski nie bardzo wierzy w słowa prof.,bo to PiSiaki domagali się wyjaśnień,gdyby PiSiaki byli winni to media by krzyczały o politycznych konotacjach.
            Nie doczytałem się by politycy PO/SLD?PSL zwalalili winę na Jara.

ps."Czytać każdy umie czasem gorzej ,a czasem lepiej" bo nie wiem czy to żart ten fragment
            >Tym obecna władza różni się od
            > poprzedniej, że nie robi czystek.
            • Gość: wyjaśnienie Re:a jednak czarny scenariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 07:40
              Dyrektor CKE (już chyba były:)) jest rodzonym bratem prof. Ryszarda Legutki,
              który z nadania PIS był Ministrem Oświaty.
              • ciehanofianin Re:a jednak czarny scenariusz 19.05.08, 08:41
                Myślę,że to wyjaśnienie może nie mieć związku ze sprawą,że obaj bracia byli zatrudnieni w oświacie jeśli są braćmi.
                Ryszard Legutko miał super pozytywne notowania u platfusów.
                Matury 2008 to jedna z wielu wielkich żenad rządów Tuska.
                Adam Michnik ma brata Stefana Michnika komunistycznego zbrodniarza,żyjącego sobie spokojnie w Szwecji o ile może to mieć znaczenie w wyjaśnianiu pewnych spraw.

Gość portalu: wyjaśnienie napisał(a):
                > Dyrektor CKE (już chyba były:)) jest rodzonym bratem prof. Ryszarda Legutki,
                > który z nadania PIS był Ministrem Oświaty.
                • Gość: wyjaśnienia cd Re:a jednak czarny scenariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:34
                  > Ryszard Legutko miał super pozytywne notowania u platfusów.

Z logiką trochę na bakier? Jeśli miał pozytywne notowania, to czemu go wymienili?
                  Wyjaśnienie ma związek ze sprawą, bo ktoś tu nie wierzył, że ekipa CKE była(do
                  dziś) kierowana przez faceta z pisowskiego układu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka