Dodaj do ulubionych

Twoja stara, Twój stary......

11.02.08, 16:11
Witam, śmieszą was teksty typu Twój stary albo Twoja stara...coś tam coś tam?
Bo mnie tak, oto kilka z moich ulubionych, jeśli znacie jakieś fajne to
piszcie pośmiejemy się
Twoja stara odpisuje na spam
Twój stary jest programistą nasza-klasa.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxx Re: Twoja stara, Twój stary...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 17:24
      nie wiem z czego tu się śmiać? i czemu ma słuzyc ten wpis?
      • Gość: , Re: Twoja stara, Twój stary...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 21:04
        Twoja stara klaszcze u Rubika, mi tez by nie bylo do smiechu.
      • pawloskarawlos1 Re: Twoja stara, Twój stary...... 12.02.08, 08:27
        Twój stary kradnie w biedronce!!
        trzeba trochę humoru w tym smutnym forum!!
        • Gość: Czyjaś stara Re: Twoja stara, Twój stary...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 08:38
          ale gdzie tu ten humor? że kradnie? że stary? Zauważ, że na tym forum są nie tylko mający "swoich starych", a także owi "starzy", którzy raczej by sobie nie życzyli by tak ich nazywały własne dzieci.Jeżeli Ty tego nie rozumiesz, to bardzo mi Ciebie szkoda.
          • pawloskarawlos1 Re: Twoja stara, Twój stary...... 12.02.08, 10:06
            Dobra ok, przepraszam że stworzyłem taki temat, jeżeli jest taka możliwość to
            niech administrator forum skasuje ten temat. Będziemy dalej pisać o najlepszych
            lokalach, fryzjerach, o CKiSZ, o politykach.
            • Gość: o.tadeusz Re: Twoja stara, Twój stary...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 12:41
              Nie opowiadajmy tez kawalow o blondynkach, tesciowych, politykach, w ogole
              przestanmy opowiadac jakiekolwiek kawaly, przeciez ktos moze poczuc sie urazony.
              Najlepszy rozwiazaniem bedzie zakaz jakichkolwiek zartow, wyrzucmy tez komedie z
              tv, proponuje bezterminowa zalobe narodowa! Kto jest za wpisywac sie!
              • Gość: Czyjaś stara Re: Twoja stara, Twój stary...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 14:09
                to nie chodzi o kawały z rodzicami w tle, ale określenie moja stara/y w stosunku do mamy czy ojca - jest moim zdaniem obraźliwe. Mój syn był od ciemnej gwiazdy, mówił "starsza" - nigdy mu nie przeszło przez gardło "moja stara". Trochę szacunku dla rodziców proszę i to nie ma nic wspólnego z żartami na temat rodziców.
                • pawloskarawlos1 Re: Twoja stara, Twój stary...... 12.02.08, 14:26
                  no i mamy dyskusję. Ale po co? Jest taka moda na tego typu hasła, piszą o tym w
                  gazetach na portalach, i jakoś prawie wszyscy potrafią się z tego śmiać, ale nie
                  kogoś stara się obraża i uważa to za nie stosowne! Człowieku wyluzuj. Jak to by
                  brzmiało: "Twój tato sprząta po imprezach"? Trochę mniej śmieszniej niż "Twój
                  stary sprząta po imprezach"!
                  Dla tych z poczuciem humoru polecam www.twojstary.info/
                  Pozdrawiam!!
                • Gość: drzewo Re: Twoja stara, Twój stary...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 14:29
                  pawloskarawlos1 - daj sobie spokój z misją cywilizacyjną - niektórzy (a już na
                  pewno Czyjaś stara) nigdy nie słyszeli o Moja stara, mój stary
                  • Gość: Czyjaś stara Re: Twoja stara, Twój stary...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 14:46
                    hahahahaha, misja cywilizacyjna! To dobre!
                    • Gość: emeryt Re: Twoja stara, Twój stary...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 16:28
                      A mi tam nie przeszkadza jak dzieci moje będą mówiły ,,mój stary,, Gdyby wszyscy szanowali tak swojego tatkę tak jak ja mojego starego to konflikt pokoleń prawie by nie istniał
    • Gość: starszy Re: Twoja stara, Twój stary...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 21:34
      A gdyby to był/a twój stary/a :)

Ci, którzy zaglądają na pl.listerv.chomor-l wiedzą o co kaman :)
    • Gość: starszy Re: Twoja stara, Twój stary...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 21:35
      N gnx j btóyr gb avrfgrgl gb anfmr sbehz bfgngavb mqlpun :(

Piwo za rozszyfrowanie.
      • Gość: systof Re: Twoja stara, Twój stary...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 16:00
        A tak w ogóle to niestety to nasze forum ostatnio zdycha

wygrałem :)
        • pawloskarawlos1 Re: Twoja stara, Twój stary...... 15.02.08, 10:03
          Jeśli to forum zdechnie, to powstanie nowy tekst "Twoja stara pisze na forum
          Ciechanowa". ;-)
          • Gość: daros Re: Twoja stara, Twój stary...... IP: *.centertel.pl 21.02.08, 08:15
            jak się domyślam, wstydzisz się swoich rodziców. cóż, masz do tego prawo i masz
            prawo nabijać się z nich. pamiętaj tylko o jednym, że Twoje dzieci patrzą / będą
            patrzyły na Twoje postępowanie i będą robiły to samo. Ciekawe jak wtedy ty się
            bedziesz czuł.
            • Gość: xxxxxx Re: Twoja stara, Twój stary...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 08:43
              "Nie opowiadajmy tez kawalow o blondynkach, tesciowych, politykach" - ktos napisał. Ale czy ci wymienieni wymagają jakiegoś szczególnego szacunku? A rodzice chyba tak..
              • Gość: [] Re: Twoja stara, Twój stary...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 10:13
                A ja zawsze myslalem, ze kazdy wymaga szacunku...
                A co do kawalow, to jesli ktos wszystko traktuje powaznie, to chyba nie powinien
                czytac - taki zart moze zabic.
                • pawloskarawlos1 Re: Twoja stara, Twój stary...... 21.02.08, 13:25
                  No właśnie, jak to jest napisane na jednej stronie "..bo powaga zabija powoli..."
                • Gość: xxxxxxx Re: Twoja stara, Twój stary...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 15:10
                  napisałam szczególnego szacunku, czytaj
    • Gość: ] Re: Twoja stara, Twój stary...... IP: 88.156.160.* 17.02.08, 12:27
      zeulandia.myminicity.com/tra
      • Gość: d(-.-)b Re: Twoja stara, Twój stary...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 20:19
        www.joemonster.org/phorum/read.php?f=3&t=871154&page=1
    • Gość: m Re: Twoja stara, Twój stary...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 22:28
      Twoja stara głosowała na Wardzińskiego!!! ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka