Gość: ggg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 23:18 Chyba wsadzili dzis (ok. 21.00) fotoradar do masztu kolo mostu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 11:57 ...i bardzo dobrze!!!moze zwolnisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 22:06 ja jezdze wolno a tobie nie grozi wiec sie nie wypowiadaj. Twarz w szybie, cycki w kierownicy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 12:51 Może w końcu wyłapią tych bezmyślnych smarkaczy na motorach jadących setką po mieście i małolatów na skuterkach ze zdjętą blokadą ograniczenia prędkości rozwijających 80 km/h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlz Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 13:37 tak, na pewno wylapia ich na fotoradary, jesli sobie przyczepia rejestracje na czole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 13:54 nie o 21 tylko o 16.30 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościuuu Re: Fotoradar IP: 212.160.172.* 18.06.08, 14:48 Wsadzili i to na dłuższy czas - jeden nabój moze zrobic 28tys fotek, predkosc minimalna przy ktorej robi foto to : 72km/h - moze ulec zmianie, Nabój posiedzi troche przy orle potem bedzie sie przemieszczal po okolicznych wioskach gdzie są maszty czyli gumowo glinojeck itp tak wiec radze jeździc do 70 ul 17stycznia - radar dziala również w nocy. Motórzyści mogą sie czuć bezkarni - fotki z przodu bez rejestracji niema winnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 14:55 jesli foto bedzie na oddalające ustawione to nawet podgięta tablica w motocyklu nie pomoże... tylko nie wszystkie maszty da sie tak wygiąć kosmicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 15:29 Od kiedy fotoradar robi zdjecia z tylu? Jakas nowosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 15:52 ano robią tak samo jak przodu, na oddalający i najeżdżające Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 14:21 W ciechanowie nie ma fotoradaru robiacego zdjecia z tylu, codziennie jade tam kolo 80-90 i jakos mandaty nie przychodza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 14:41 slabe masz informacje... a na 17go stycznia nie zbierze z 4pasów... a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlz Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 11:19 Uwaga na fotoradar w Sokolowku, ostatnio wracalem z Warszawy kolo 23 i mi blysnal fleszem przy 100km/h. Juz chyba nie maja gdzie stawac z tym fotoradarem, 50 metrow terenu zabudowanego i chca zeby zwalniac do 50 km/h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnn Re: Fotoradar IP: *.cnow.pl 10.08.08, 11:32 co do zdjec z fotoradaru robionych pojazdowi oddalajacemu sie,to ten w Gumowie robi takie zdjecia,doswiadczylem.takze radze uwazac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz chyba gwiazda spadająca ci błysneła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 22:01 ciekawe czy od 3-4miesiecy komukolwiek w nocy fotoradar zrobil zdjecie :D ehh ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najkon Re: Fotoradar IP: 213.199.253.* 10.08.08, 11:58 Na cale szczęście jest jeden nabój na kilka puszek. Golymin, Gumowo Glinojeck gdzie jeszcze nie wiem. Pomimo tego że naprawdę sporo jeżdżę, to uważam że coś takiego jak fotorada jest potrzebny, za dużo napatrzymel się na idiotów za kołkiem. Osobiście uwielbiam szybko jeździć i nie neguje ludzi którzy lubią przycisnąć ale z głową. A co powiecie na tą niebieską vectre V6 z mobilnym fotoradarem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Uwaga w Mławie! IP: 80.51.94.* 10.08.08, 12:47 W Mławie Straż Miejska ma fotoradar, który patroluje całe miasto! Powiem więcej - fotoradar działa w normalne dni ale i w weekendy i na dodatek robi zdjęcia pojazdom oddalającym się! Mało kto jest w stanie ucieknąć przed nim bo zdjęcia wykonuje z dużej odległości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hwdp Re: Uwaga w Mławie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 17:04 APEL DO PANOW POLICJANTOW! Postawcie w Sokolowku znak z ograniczeniem do 20 km/h! Podwoicie zyski! Premie sie posypia - zyc nie umierac! Tylko UWAGA! - zeby fotoradar sie nie przegrzal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: Uwaga w Mławie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 09:36 od kiedy to policja ustawia znaki drogowe!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Fotoradar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 04:53 Vectra z wideoradarem o numerach WR....., jest niezła.widzialem ją w akcji na odcinku pomiedzy STATOIL a przejazdem kolejowym, a nawet panowie policjanci mają zainstalowane CB radio,hohoho.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 18:36 No jest,sam juz doswiadczylem jak mnie zatrzymali w Kraszewie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Fotoradar IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.08, 21:09 zgodnie z prawem nie może zrobić foty oddalającemu się pojazdowi, gdyż nie widać twarzy kierowcy, mandatu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 21:23 Teraz jest tak, ze wzywaja wlasciciela pojazdu i jak nie jest w stanie wskazac kto wtedy kierowal to on placi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Fotoradar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 03:22 Uważajcie panie i panowie kierowcy ,nasza drogówka upodobała sobie ostatnio ulice Sienkiewicza[40 km/h]ustawiaja sie z tzw. suszarką np.na przeciwko sanepidu lub za skrętem na Powstancow Warszawskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowiec Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 22:12 a wczoraj na Wojska Polskiego jedni stali przy jednostce i drudzy przy Nadrzecznej... wsciekli sie czy co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipsia Re: Fotoradar IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.08, 17:24 nie tak, jak piszesz, gwarantuję Ci,że nie mogą wystawić mandatu ze zdjęciem tyłu mam dobrego znajomego z drogówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 21:59 to sie rozpędź jak bedzie stał fotoradar i zobaczymy co wywalczysz w sądzie i wtedy sie pochwalisz <lol> urządzenie rejestruje pojazd który popełnia wykroczenie... przykładowo jeśli jedzie nieoznakowany i nagrywa na video to mandatu nie przyjmiesz bo nie widac kierowcy? :) hehe dobre.. kolega z drogówki chyba pierwsze dni pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turbo Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 15:55 Pooglądaj w TVN Turbo Uwaga pirat to zobaczysz czy nie mogą! Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Fotoradar 13.08.08, 19:51 proponuję wypisywać miejsca gzięki którym policja mogłaby sporo zarobić na piratach drogowych. rzucam pierwszy: od Sokołówka do przejazdu kolejowego na ul.Kasprzaka. Zarobek byłby prawie jak w Tesco 24g/dobę, 7 dni w tygodniu ;) (Tiry, osobowe, dostawcze, do wyboru do koloru) drugie miejsce: rondo Solidarności (Kasprzaka,Płońska,Sońska) w każdą sobotę od 6:00 do 10:00. szczególnie z samego rana zwrócić uwagę na wjeżdżających na teren giełdy od ul. Płońskiej, gdzie jeden z drugim nie ma jak zjechać z ronda, a jednak na nie wjeżdża blokując przejazd jadącym od Kasprzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Fotoradar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.08, 21:33 Chyba nie zle płacisz te mandaty skoro jesteś pod tym kontem najmądrzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 22:36 może i jest najmądrzejszy pod tym `kontem` ale odnośnie ronda to nie wydaje mi sie, że bylo to najlepsze rozwiązanie... nie bylo ronda - stała płońska i sońska, jadąc kasprzaka normalnie sie przejezdzalo, teraz stoją wszystkie kierunki i nie ma mozliwosci zeby bylo inaczej bo na rondzie nie widac czy zjade czy nie zjade... i wszyscy stoją do bólu... wg mnie na skrzyzowaniu sonska - kasprzaka - plonska najlepszym wyjsciem bylby wjazd na giełde czesciowo od kasprzaka, czesciowo sonska i bez pobierania oplat przy wjezdzie tylko pozniej od parkujących bo wlasnie przez pobieranie oplat robi sie najwiekszy syf... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladyslaw Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 23:49 Kiedyś chciałem sprzedać przyczepkę a miałem wtedy lade samare przy samym wieździe na giełdę nie włączył się wentylator i zagotowała się woda w chłodnicy i wjechałem z tą gotującą się wodą nie płacąc. Chciałem postawić samochód podejść i zapłacić. Nie zdążyłem wysiąść z samochodu a zaraz podbiegło czterech kolesi z tekstem co ty ku.. odpier.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 21:38 faktycznie sporo tekst wprowadza do sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobilek 23 Re: Fotoradar IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.08, 09:01 a jakiego koloru jest ta wektra i jaki model?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiero Re: Fotoradar IP: 193.243.143.* 23.08.08, 09:07 uwaga od 22.08 fvotoradar przy orle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 13:38 Opel Vectra kolor: ciemny granatowy Nadwozie: Kombi Nr. rejestracyjny: WR ..... Znaki szczególne: przyciemniane szyby, antena od cb-radia, chyba xenon( ale nie pamiętam na 100%) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 14:18 chyba dobrze pamietasz ze na xenonach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: Fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 14:19 najbardziej charakterystyczne jest to , że czasem można zobaczyć na tylnej klapie ` POLICJA, JEDZ ZA MNA` ;P Odpowiedz Link Zgłoś