Gość: szukająca IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.08, 12:29 Szukam pracy od 2 miesięcy bezskutecznie...czy na prawdę tak ciężką jest z praca w Ciechanowie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuza Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 16:47 Zależy jakiej pracy szukasz. Jeśli fizycznej pracy się nie boisz, to bez problemu dostaniesz w HIT albo w Cedrobie. A żeby mieć lepszą pracę, to trzeba mieć też odpowiednie umiejętności. A próbowałaś w Achtelu lub Durlinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.08, 19:46 wiem ze szukaja dzieczyn do budmat auto2 to jest tam na gieldzie do salonow samochodowych. daja malo bo 850 zl na reke ale zawsze to cos. polecam serdecznie. to zaelzy ile masz lat i wyglad osobisty. jesli jestes atrakcyjna masz jakies doswiadczenie badz nie ale jestes inteligentna to idz i sproboj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 11:10 Może ktoś z użytkowników tego forum wie w jakich miejscach szukają kogoś do pracy? Myślę, że takie informacje będą dla niektórych bardzo cenne, bo nie każda firma ogłasza się w gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buha ha Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 12:03 850zł...porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 12:35 ale to chyba na początek ,później podwyższają do 1000 + prowizje od sprzedaży , ale ile mozna z tych prowizji miec to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukająca Re: praca IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.08, 09:47 dziękuję bardzo za pomoc...tak szczerze mam wyższe wykształcenie, 26 lat i 5 lat doświadczenia w pracy(praca biurowa), myslę ze Wasze propozycje przydadzą się większej liczbie osób więc proszę piszczcie jeżeli coś wiecie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marturu Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 13:57 Cześć. Ja też szukam pracy i nic...Jedynie w sklepie bo jeżeli chciałoby się pracować w biurze to już nie ma szans. W Ciechanowie bez znajomości znajdziesz pracę w Hicie, sklepie i na tym koniec.Życzę powodzenia. Jak coś znajdziesz ciekawego to daj znać.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re re Re: praca IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.08, 15:18 ale najbardziej zastanawiające jest czemu???? miasto zamiast zatrzymywać młodych ludzi z potencjałem wypycha ich.....to przykre..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: praca IP: *.finat.com.pl 16.07.08, 15:33 Właśnie. Trezeba myślec o młodych, bo pewnego dnia miasto obudzi się z ręką w nocniku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marturu Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 08:05 Nic nie jest zastanawiające. Mają w d... zwykłe, szare myszki.Ważne jest znaleźć ciepłą posadkę dla rodziny, znajomych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
tiomek5331 Re: praca 30.07.08, 17:08 Spróbuj w Skodzie tam słyszałam że potrzebują ludzi i więcej płacą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 17:19 kobiety też przyjmują , a gdzie to jest? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aelion Re: praca 30.07.08, 19:32 Na kasprzaka po leweje stronie jak jedziesz na plonsk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VERDER Re: praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 13:48 Z PŁACĄ W SKODZIE TO BAJKA, ZAROBKI SĄ DO BANI NIE MASZ CO LICZYĆ NA PODWYRZKĘ I JESTEŚ WYKOŻYSTYWANY NA MAXA I TAK WIĘCEJ NIE ZAROBISZ, TAKŻE SIĘ ZASTANÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: praca IP: *.centertel.pl 14.12.08, 07:43 Praca w Skodzie....haaaa....haa... lipa jak nic ...Dyrektor kanciasz, ściemiają z zarobkami i wogóle z taką dyrekcją to życze powodzenia w pracy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jury Re: praca IP: 217.153.123.* 25.08.08, 15:26 mam wolne miejsca pracy. wynagrodzenie niezłe, praca ciężka, ale nie fizyczna. zainteresowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megallina Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 15:59 a coś dokładniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jury Re: praca IP: 217.153.123.* 25.08.08, 16:09 wymagania: doskonała znajomość języka polskiego, obsługa komputera (w zakresie podstawowym), zainteresowania społeczne i humanistyczne. umiejętność nawiązywania kontaktów. nielimitowany czas pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany? Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 16:17 Jury nieźle brzmi ta oferta (ciekawe jak w praktyce) a może coś dokładniej, może jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isi Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 18:30 A można bardziej szczegółowo - na czym polegałaby praca? e-mail: izadzialka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jury Re: praca IP: 217.153.123.* 26.08.08, 14:34 To nie żadna akwizycja. nie jest to także agencja towarzyska ani nic w tym rodzaju. jednak wymagana jest dosyć duża dyspozycyjność, o czym zapomniałem wspomnieć wcześniej, za co przepraszam. Poza tym oferta jest skierowana nie tylko do kobiet, także do mężczyzn. Krótkie CV z opisem swoich zainteresowań (zdjęcie nie jest konieczne) oraz namiarami na siebie wysyłajcie na jury67@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 20:12 ja też poproszę o więcej szczegółów. alexandryjska77@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jury Re: praca IP: 217.153.123.* 26.08.08, 14:32 nie, to nie jest sprzedaż kosmetyków ani żadna akwizycja. nie jest to także agencja towarzyska ani nic w tym rodzaju. jednak wymagana jest dosyć duża dyspozycyjność, o czym zapomniałem wspomnieć wcześniej, za co przepraszam. Poza tym oferta jest skierowana nie tylko do kobiet, także do mężczyzn. Krótkie CV z opisem swoich zainteresowań (zdjęcie nie jest konieczne) oraz namiarami na siebie wysyłajcie na jury67@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 21:11 Czy to sprzedaż kosmetyków na Warszawskiej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jury Re: praca IP: 217.153.123.* 26.08.08, 10:50 nie, to nie jest sprzedaż kosmetyków ani żadna akwizycja. nie jest to także agencja towarzyska ani nic w tym rodzaju. jednak wymagana jest dosyć duża dyspozycyjność, o czym zapomniałem wspomnieć wcześniej, za co przepraszam. Poza tym oferta jest skierowana nie tylko do kobiet, także do mężczyzn. Krótkie CV z opisem swoich zainteresowań (zdjęcie nie jest konieczne) oraz namiarami na siebie wysyłajcie na jury67@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 14:48 Czyli student zaoczny odpada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainterressowany Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 15:00 Czy posiadanie prawa jazdy jest konieczne? bo coś mi to przedstawicielem pachnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jury Re: praca IP: 217.153.123.* 26.08.08, 15:24 student nie odpada, ale wynagrodzenie niższe. prawo jazdy ułatwia, ale nie jest wymagane. żadna akwizycja. żadne przedstawicielstwo. żaden handel, ani sprzedaż. wyjazdy, oczywiście, mogą się zdarzyć jak to zwykle w pracy, ale od tego są delegacje. więcej nie podam na forum, ale odpowiem na wszystkie poważne oferty, nawet jeżeli odpowiedź od razu będzie negatywna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 11:17 Po co umieszcza pan te ogłoszenia skoro na maile pan nie odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jury Re: praca IP: 217.153.123.* 28.08.08, 12:21 najmocniej przepraszam, ale miałem wrażenie, że odpowiedziałem na wszystkie. jeżeli któryś przeoczyłem, przepraszam. proszę pilnie o telefon ponieważ jutro jestem w Ciechanowie i będziemy się mogli ewentualnie spotkać. mój numer: 022 201 43 00. czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość alex Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 10:02 z tą pracą to chyba jakaś ściema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 17:30 Z tą pracą nikt nie ściemnia, poza tym osoba podczas rozmowy stawia sprawę konkretnie i tak jak pisała wcześniej potrzebna jest duża dyspozycyjność oraz to, że trzeba (tak jak w każdej pracy) włożyć trochę swojego wysiłku, nie koniecznie fizycznego. Ci, co myślą że jest to akwizycja, sprzedaż, roznoszenie ulotek, lub przedstawicielstwo handlowe są w błędzie, a na czym praca ma polegać niech się dowiedzą o tej osoby, być może praca się komuś z was spodoba ;). Dzięki jury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huberto Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 21:31 W Ciechanowie z pracą jest ciężko. Ja zaczynałem od Hit-a (1,5 roku) aktualnie w Wojsku a chyba pod koniec roku gdzieś dalej bo mam już sporo dobrych dokumentów do dalszej pracy. W Ciechanowie bez znajomości NIE DA SIĘ ROZWINĄĆ SKRZYDEŁ ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 22:08 Zapytam się ponownie: czy któryś z zakładów typu Hit, Bauer itp umożliwia studiowanie zaoczne (praca tylko od poniedziałku do piątku, ew. nocki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Huberto Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 22:57 Odpowiedz na temat Hit-a. Teoretycznie praca od poniedziałku do piątku. Ale jedno małe ale, Jeśli ktoś myślałby o większej kwocie w przyszłości soboty i niedziele też są wskazane aby pracować. Jeśli ktoś chce się więcej dowiedzieć o pracy w Hit-cie piszcie na e-mail hubert.grzybowski@gmail.com znam całą strukturę tej firmy od podstaw bo byłem jednym z pierwszych jej pracowników. Co do innych zakładów nie ma problemów ze studiami zaocznymmi. Odpowiedz Link Zgłoś
maninc Re: praca 09.09.08, 23:02 do bauera nie chodz psycha wyjebie ci po tygodniu a w weekendy same dwunachy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: praca IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.08, 14:19 a ja szukam czegos aby dorobin na sylwestra moze ktos wie o czym takim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: praca IP: 213.195.134.* 19.12.08, 11:31 Ja również szukam jakiejkolwiek pracy doryczej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wciąż bezrobotny Re: praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.08, 13:29 Elita Sp. z.o.o. i Fuks... Ktoś wie co to za firmy i co sobą reprezentują? Bo z tego jak same się przedstawiają nie wiele wynika... Dynamicznie rozwijająca się firma... bla... bla... itd.itp.etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianka Re: praca IP: *.chello.pl 17.12.08, 13:02 odpowiedziałam na oferte jury to jakis przekret ,pozdrawiam Pana i wiecej powagi bo tu niektórzy na powaznie szukaja pracy Odpowiedz Link Zgłoś