Dodaj do ulubionych

QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE?

04.10.03, 22:52
OSTATNIO KAŻDY PIĄTEK SPĘDZAM W QFLU. PUB JEST BARDZO OBLEGANY. W ZESZLY
PIĄTEK BYŁ TAM SUPER KONCERT. KNAJPKA JEST PRZYJAZNA I MA TAKI SPECYFICZNY
KLIMAT. JEDYNA WADĄ JEST PIWO. MOŻNA KUPIC JUŻ ZA 5 ZŁ, ALE SĄ TO NIEZŁE
SIKI, KTÓRE SMAKUJĄ JAK ZWYKŁA WODA GAZOWANA. JAK TAM WESZŁAM I ZAJĘŁAM
STOLIK BARMANKA ZARAZ PRZYBIEGŁA I ZACZĘŁA KRZCZEĆ, ŻE ZAJMUJEMY MIEJSCE A
JESZCZE NIE WYDALIŚMY TU ANI ZŁOTÓWKI. SORRY, ALE NIE BĘDĘ ZARAZ PO WEJŚCIU
LECIAŁA PO PIWO. TRZEBA NAJPIERW ZAGRZAĆ MIEJSCE:) JUZ SIĘ PRZYZWYCZAIŁAM DO
TEGO TYPU PROSTACKICH ZACHOWAŃ CIECHANOWA (BLOND-BARMANKA POZDRAWIAM CIĘ).
ALE NIC NIE ZASTAPI MI TAMTEJSZYCH KONCERTÓW I NAWET O TYM PASKUDNYM PIWIE DA
SIĘ NIE MYSLEĆ. OGÓLNIE TO POLECAM.
Obserwuj wątek
    • mw66 Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? 05.10.03, 16:57
      Piwo w tym barze jest drogie i kiepskie , dodac do tego kiepska obsluge i mamy
      caly obraz eksbaru.
      • osa89 Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? 05.10.03, 18:13
        Beznadzieja ale z braku lepszego lokalu wszyscy tam walą! Pełno pijanych
        małolatów którzy zaopatruja się w piwo w pobliskim Świecie alkoholi. Przed
        pubem na ulicy pełno ludzi. Nawet przejść nie można bo zaczepiają. Poza tym
        obsługa rzeczywiście beznadziejna!!!! Nie polecam tego miejsca nikomu!!!
        • giermmek Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? 06.10.03, 20:11
          no fakt duzo malolatow w wieku 18-19 lat , no coz lepiej niech tam chodza i
          pija niz mieli by wczynac awantury na miescie. Muzyka w piatki jest jeszcze
          niezla, bo grana jest na zywo przez jakis garazowy zespol. Natomiast w soboty
          moznaby bylo zastanowic sie nad wyborem nowego wodzireja bo ten jest przykry...
          Puszcza muze z lat 60-70-80 ale nie takie znane kawalki tylko jakies smety
          angielskie. No moze tak powinno byc, bo to jest Irish pub, no ale klientow tym
          nie zaciagna. No i jeszcze jedna sprawa ostatnio zamontowali kolorofony i kule
          ktora do tej przezemnie wspomnianej muzy zupelnie nie pasuje :). Obsluga co do
          prawdy jest troche zenujaca: babki obie blondyneczki zabieraja sprzed nosa
          szklaneczki jakby sie bylo na zawodach, piwo sikopodobne w cenie
          przewyzszajacej dobry smak :( , no ale coz nam jeszcze w tym biednym miasteczku
          pozostaje....
    • Gość: facet Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? IP: 213.77.7.* 06.10.03, 22:38
      A ja właśnie lubie przychodzic do Qfla! Tu po raz pierwszy całowałem
      dziewczynę, z która teraz jestem! To fartowne miejsce. Klimacik jest
      niekiepski. A i tak najważniejsze jest dobre towarzystwo. A moje i mojej
      kobiety jest dla nas obojga najlepsze. Pozdrawiam wszystkich bywalców tego
      lokalu. A malkontentów odsyłam na niedzielną mszę.
      • Gość: Ralf Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 09:04
        Normalnie pijalnia "Samopomocy Chłopskiej"z obsługą przeniesioną z MISIA.
        A ludzie chodzą - bo gdzie mają chodzić?
        • Gość: fleur Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? IP: 213.77.7.* 07.10.03, 09:06
          Zawsze można jeszcze pójść do kina (jak grają coś dobrego).
          • Gość: opinia Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 10:36
            nie wiem czym sie tam zachwycac te scierki w oknach moze to jest dobry pomysl
            ale mnie nie przekonuje.I te piwa zachodnie takie szpanerstwo ktorego pic sie
            nie daje.
            • Gość: fleur Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? IP: 213.77.7.* 07.10.03, 10:39
              zgadzam się!!!
      • Gość: rutow Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? IP: 80.51.246.* 11.12.03, 15:04
        Na mszę to ty sobie pójdź z to panienką co sobie wyrwałeś. Co się tyczy klubu
        to zupełnie nie zasługuje na miano pubu, a co najwyżej okolicznej szarpanki.
        Zapraszam do prawdziwych pubów np. w Gdańsku - zobaczycie różnicę!!
    • Gość: X Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 17:01
      Ja tam wolę piwo nowociechanowskie dobry smak no i cena przystępna nawet dla
      studeta

• ahorn Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? 09.10.03, 21:04
      Zaiste... zachwycać się nie ma czym. Jedyne, co na mnie zrobiło wrażenie to
      projekcje. Poza tym i wystrój, i obsługa, i asortyment, i ceny, a zwłaszcza
      ochroniarze, których strach się bać i raczej siedząc w wejściu nie zachęcają
      do pozostania, nie stwarzają wrażenia lokalu przyjaznego. No ale... z braku
      laku dobry i kit - jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma!
      • Gość: piwosz Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 13:42
        czyli z calej tresci wypowiedzi wynika ze puki nie ma konkurencji to bedzie
        istnial .Ja poczekam na cos z sensem i klimatem .
        • mw66 Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? 15.10.03, 17:54
          Pijcie polskie piwo/zywiec,warke lech,tyskie i inne,jest lepsze od marek
          zachodnich a wcale nie jest takie zle piwo ciechanowskie.Spokojnych barow z
          polskim piwem jest kilka w Ciechanowie.
          • Gość: waq Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 21:16
            Pijcie polskie piwo/zywiec,warke lech,tyskie i inne,jest lepsze od marek
            > zachodnich a wcale nie jest takie zle piwo ciechanowskie.Spokojnych barow z
            > polskim piwem jest kilka w Ciechanowie.

Hahahhaah facet jedyne piwoktore wymieniles i jest polskie to ciechanowskie, a
            poza tym to wszystko juz jest austryjackie!!
            • Gość: piwo warek Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 23:37
              żadne nie jest austriackie koleś !!! tylko holenerskie i koncernu z RPA ...
              zdrówko!
              • adzia6 Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? 19.10.03, 10:29
                Jak zwykle wiesz lepiej :-) a taki z Ciebie znawca ze az mnie powalasz swoja
                wiedzą. Wiesz co to jest Kampania piwowarska chociaz ??
                • Gość: piwo warek Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 20:16
                  orginal Kompania Piwowarska to Lech Tyskie Debowe Pilsner Miller i inne takie
                  ale niestety nie prawdziwe piwa jak Żywiec Heineken Warka Tatra ...
      • helion1 Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? 10.12.03, 23:09
        niczego sobie ale tłoczno zaczyna bywac i klimat sie traci
        • Gość: rutow Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? IP: 80.51.246.* 11.12.03, 15:18
          Nieczego sobie?!?! Wy chyba nie byliście w prawdziwych pubach. A odnośnie
          klimatu to on dopiero zaczyna się tworzyć :) taki jak w danuśce albo w
          paradis'ie jazeli ktoś z was w ogóle kojarzy jeszcze ten klub. Taka tansbuda na
          Mazowieckiej. Jednym słowe dno - dwa stoliki plus pare stojaków z desek
          zbitych. Ale zapraszam - prawdziwych koneserów z dużym marginesem tolerancji i
          małolatków którzy po prostu nic lepszego jeszcze nie widzieli na swoje
          zapyziałe oczki
    • Gość: piwo warek Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 19:51
      przepraszam za słowo - K I B E L !!!
      • Gość: rutow Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? IP: 80.51.246.* 11.12.03, 15:23
        Nie ma co przepraszać To jest kibel z tą różnicą że za 5zł a nie złotówkę. A
        piwo to przecież szczyny. Nie pomyliłeś się.
    • kalasa Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? 13.12.03, 11:52
      może na pierwsz rzut jest oki piwo jest calkiem dobre chociaz malo kto gustuje
      w takich browcach na ciechnów to całkiem niezły bar dla mnie troch zamłodzi
      ludzie ale ogólnie sprawia dobre wrazenie
    • radasedziow Re: QFEL - IRLANDZKI PUB. PODOBA SIE? 18.12.03, 20:00
      zaczyna sie tam robic ciasno i zatraca sie klimat jak było na poczatku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka