Gość: EWA IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.08, 20:24 DLACZEGO MI KASUJESZ WATEK CZYZBY TO BYLO DLA CIEBIE NIE WAZNE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magik1985 Re: STRAJK 21.08.08, 20:58 Gość portalu: EWA napisał(a): > DLACZEGO MI KASUJESZ WATEK CZYZBY TO BYLO DLA CIEBIE NIE WAZNE _________________________________________________________________ owszem, jest bardzo ważne, jednak wątek o szpitalu znajduje się prawdopodobnie już na tym forum, więc można go znaleźć za pomocą wyszukiwarki. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=557&w=76589732 pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmal Re: STRAJK IP: 194.88.224.* 21.08.08, 21:04 idzac Twoim tokiem rozumowania to powinien byc 1 watek o Urzedzie Miejskim, 1 o samochodach, 1 o szpitalu...zapamietaj moderatorze...nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu... Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: STRAJK 21.08.08, 23:22 Uwielbiam popadanie w skrajnośći. Nie jeden wątek, moze być kilka, jasne, ale na Boga nie w odległości 2 stron od siebie. na 2 stronie jest wątek o szpitalu. ale cóż...pewnie walczę z wiatrakami. i nie jest to nadgorliwość, tylko chęć wytłumaczenia, bo może ktoś nei wie, że jest wyszukiwarka? hę? adieu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmal Re: STRAJK IP: 194.88.224.* 22.08.08, 08:10 no niestety nie mialem sposobnosci sprawdzenia czy oba tematy byly zblizone...ale i tak uwazam, ze niektore tematy umieraja smiercia naturalna a na ich miejscu rodza sie nowe...poza tym (o ile mozliwosci forum na to pozwalaja) zamiast kasowac mozna przeniesc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Re: STRAJK IP: *.cnow.pl 22.08.08, 08:34 moja wypowiedz tez skasowales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: STRAJK IP: *.opera-mini.net 22.08.08, 10:07 Mi też kasuje. Skasował dwie wypowiedzi. Ciekawe czy tą też skasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: STRAJK IP: *.opera-mini.net 22.08.08, 10:13 Dwie wypowiedzi tylko w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: STRAJK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 20:45 do magika - to motto na końcu kazdej wypowiedzi już znamy - proszę o coś nowego lub darowanie sobie tego zdania bo niepotrzebnie zajmuje pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussycat Re: STRAJK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 00:03 czytelniku, jak ty nic nie rozumiesz, przecież to taki oryginalny podpis autora, coś w rodzaju exlibrisu i właśnie to musi być ciągle to samo zdanie lub sentencja, lub słowo, co kto lubi. Ja nie mam takiej potrzeby, ale jak widać pan Maciek ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms49 Re: STRAJK IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 14:58 a może napiszecie o co w tym sdtrajku chodzi, co to za strajk? Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: STRAJK 24.08.08, 15:07 w ostatnim Tygodniku Ciechanowski czytałem, że lekarze obrazili sie na menagera Trzeciaka, bo zamiast obiecanej podwyżki otrzymali obietnicę wypłacenia podwyżek w późniejszym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmal Re: STRAJK IP: 194.88.224.* 24.08.08, 16:15 a Ty pewny jestes, ze dobrze przeczytales? bo na stronie TC jest ze to wlasnie inni pracownicy sie obrazili... Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: STRAJK 24.08.08, 16:21 www.milanos.pl/video.php?cat=20&id=8008 na zdrowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: STRAJK IP: 213.199.253.* 04.09.08, 21:13 Cytuję, bo warto: Gość: ktoś 29.08.08, 07:22 Odpowiedz Odpowiadając na posty, takie jak u źródeł tego wątku, trzeba mieć na uwadze, że prawie wszystkie z nich są pisane nie jako przyczynek do dyskusji, czy jako wyrażenie własnej opinii, ale jako element manipulacji opinią publiczną. Pewne partie prowadzą w internecie działalność zmierzającą do wywołania nastroju wiecznej kłótni, obrzucania się inwektywami, szukania wrogów publicznych itp. Wiadomo o tym nie od dziś, w czasie kampanii wyborczej przyznawali się do tego niektórzy działacze. Działalność ta prowadzona jest w sposób zorganizowany, zatrudniani są psychologowie do opracowania wytycznych w tej sprawie, zatrudniani są ludzie do zabierania głosu na forach dyskusyjnych - ścićle według instrukcji, zgodnie z opracowanymi szablonami. Dyskutowanie z nimi nie ma sensu bo ich celem nie jest przekonywanie nikogo, nie jest wymiana argumentów ale podgrzewanie nastrojów społecznych, przy wykorzystaniu tych uwarunkowań ludzkich które działają w obliczu zagrożenia (a atak na poglądy, na zasady którymi ludzie się kierują tak jest właśnie przez psychikę odbierany - jako zagrożenie). Nie twierdzę, że nie należy odpowiadać na takie zaczepki jak na początku tego wątku. Ale myślę, że można ograniczyć się do poinformowania autora, że poziom jego wypowiedzi nie kwalifikuje się do dyskusji, i że nie damy się sprowokować. Dłuższa dyskusja jest jedynie pomocą dla takich jak on w kontekście celu który sobie założył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: STRAJK IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.08, 11:32 nie jest zle maja byc podwyzki dla daldzej czesc personelu tak obiecal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: STRAJK IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.08, 17:21 rozczarowanie chyba nie bo bylo wiadomo ze i tak nie dostaniecie podwyzki pensji w szpitalu lycza sie lekarze i pielegniarki reszta chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: STRAJK IP: 194.88.224.* 17.09.08, 22:27 najgorsze jest to, ze w NFZ nie moze zrozumiec ze do wyceny swiadczenia trzeba wziac nie tylko koszty leków i jedzenia...ale także amortyzacje sprzetu i prace ludzka...niestety urzednicy mysla, ze wszystko robi sie samo...a sprzet raz kupiony bedzie sluzycna wieki... gdyby wycena byl prawidlowa pieniedzy starczyloby dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś