Dodaj do ulubionych

Prawo Jazdy kat.C+E

IP: *.multimo.gtsenergis.pl 11.09.08, 18:39
Interesuje mnie ile kosztuje kurs prawa jazdy na kategorie C+E i od ilu lat
można się zapisać.Kto najlepiej szkoli oraz ile trwa całość.Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 18:57
      O ile dobrze się orientuję to na C wystarczy mieć prawo jazdy kat B
      i ok 1600zł kosztuje kurs, jeśli chodzi o E to musisz mieć skończone
      21 lat żeby rozpocząć taki kurs. Kosztuje on ok 1100.
      Ps Polecam LOK
      • Gość: hahahahaa Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 11:35
        Niezły cennik ciekawe gdzie znalazłeś takie informacje.
        Ja polecam Krzysia Klimkiewicza na C 1800 zł
        na kat E polecam jego ojca Stanisława 1700 zł Pełen profesjonalizm.
      • Gość: angol84 Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: 78.144.33.* 12.02.09, 01:51
        heh widze ze jestes bystry musisz miec b zeby robic c przeciez to tak samo jak
        musisz miec c zeby zrobic C+E
    • Gość: mobilek Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.08, 15:04
      a ja nie polecam klimkiewicza bo nie umie uczyc. moja dziewczyna
      poszla do klimkiewicza i nie mialem czasu zeby zobaczyc jak jezdzi.
      przed egzaminem zobaczylem to sie zalamalem. ale na szczescie zdala.
      ja chodzilem na C do loku - szczerze to mnie wkurzac zaczeli z tym
      ze wiecznie czasu nie mieli i prawko robilem 3 miesiace. Na E
      robilem o p. Henika Chrzanowskiego (plac ma przy dawnym daaewo)i
      tego goscia polecam. Potrafi wytlumaczyc i podpowiedziec.
      • Gość: tomek Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 08:39
        Ja polecam Leszka Goryszewskiego ma super plac w zajeździe TUR w Niestumiu super
        Gościu można się z nim dogadać mam nawet tel do niego
        503090260
        • Gość: roofi Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 09:44
          A jaki jest koszt w zdz i kogo polecacie?
          • Gość: xxx Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 17:10
            Moze ktos wie ile obecnie kosztuje kurs na prawko kat.C
            • Gość: xxxx Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.08, 18:30
              Zdecydowanie polecam Pana Henryka Chrzanowskiego. Powiem krótko: na 8 osób
              zdających w tym 7 panów zdałam tylko ja. Więc wszystko jasne.
              • Gość: xxx Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.08, 01:05
                jakos do konca nie rozumiem, jaki koszt kursu,egzaminu itd,
                oczywiscie mowimy o kat C.
                • Gość: zainteresowany Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.08, 18:29
                  Proszę niech ktoś napisze o kosztach kursu. Sądzę że nie tylko ja byłbym wdzięczny.
        • Gość: Krzysiek Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 20:27
          Ja również polecam Pana Leszka Goryszewskiego, bardzo sumienny i potrafi dużo
          nauczyć, a jeśli chodzi o plac to powiedziałbym że jest lepszy niż WORD-u.
          • Gość: tomek Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 23:13
            dokładnie Lesiu jest OK wyrzej jest do niego nr:tel.Pozdrawiam i
            Polecam
            • Gość: gonzo Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.centertel.pl 12.02.09, 18:15
              KURS NA PRAWKO KAT C OKOŁO 2000ZŁ NA C+E OD 21 LAT OKOŁO 1600ZŁ DO TEGO
              ORZECZENIE LEKARSKIE OKOŁO 100ZŁ I PSYCHOTESTY OKOŁO 100ZŁ NO I ŻEBY PRACOWAĆ W
              TYM ZAWODZIE TRZEBA ZROBIC W WORDZIE KURS NA PRZEWÓZ RZECZY KOSZTOWAŁ 3 LATA
              TEMU 800ZŁ TERAZ NIE WIEM ALE MA KOSZTOWAĆ OKOŁO 4000ZŁ TRWAŁ OKOŁO TYGODNIA A
              MA TRWAĆ 3 MIESIĄCE I TO CHYBA OD MAJA WCHODZI W ZYCIE POTEM PRZYDA SIĘ TEŻ
              KARTA KIEROWCY DO CYFROWYCH TACHOGRAFÓW OKOŁO 200ZŁ KAT C ROBIŁEM U KLIMKIEWICZA
              C+E U CHRZANOWSKIEGO OBU POLECAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka