Gość: Artur IP: *.multimo.gtsenergis.pl 11.09.08, 18:39 Interesuje mnie ile kosztuje kurs prawa jazdy na kategorie C+E i od ilu lat można się zapisać.Kto najlepiej szkoli oraz ile trwa całość.Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 18:57 O ile dobrze się orientuję to na C wystarczy mieć prawo jazdy kat B i ok 1600zł kosztuje kurs, jeśli chodzi o E to musisz mieć skończone 21 lat żeby rozpocząć taki kurs. Kosztuje on ok 1100. Ps Polecam LOK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahaa Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 11:35 Niezły cennik ciekawe gdzie znalazłeś takie informacje. Ja polecam Krzysia Klimkiewicza na C 1800 zł na kat E polecam jego ojca Stanisława 1700 zł Pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angol84 Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: 78.144.33.* 12.02.09, 01:51 heh widze ze jestes bystry musisz miec b zeby robic c przeciez to tak samo jak musisz miec c zeby zrobic C+E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobilek Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.08, 15:04 a ja nie polecam klimkiewicza bo nie umie uczyc. moja dziewczyna poszla do klimkiewicza i nie mialem czasu zeby zobaczyc jak jezdzi. przed egzaminem zobaczylem to sie zalamalem. ale na szczescie zdala. ja chodzilem na C do loku - szczerze to mnie wkurzac zaczeli z tym ze wiecznie czasu nie mieli i prawko robilem 3 miesiace. Na E robilem o p. Henika Chrzanowskiego (plac ma przy dawnym daaewo)i tego goscia polecam. Potrafi wytlumaczyc i podpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 08:39 Ja polecam Leszka Goryszewskiego ma super plac w zajeździe TUR w Niestumiu super Gościu można się z nim dogadać mam nawet tel do niego 503090260 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roofi Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 09:44 A jaki jest koszt w zdz i kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 17:10 Moze ktos wie ile obecnie kosztuje kurs na prawko kat.C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.08, 18:30 Zdecydowanie polecam Pana Henryka Chrzanowskiego. Powiem krótko: na 8 osób zdających w tym 7 panów zdałam tylko ja. Więc wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.08, 01:05 jakos do konca nie rozumiem, jaki koszt kursu,egzaminu itd, oczywiscie mowimy o kat C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.08, 18:29 Proszę niech ktoś napisze o kosztach kursu. Sądzę że nie tylko ja byłbym wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 20:27 Ja również polecam Pana Leszka Goryszewskiego, bardzo sumienny i potrafi dużo nauczyć, a jeśli chodzi o plac to powiedziałbym że jest lepszy niż WORD-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 23:13 dokładnie Lesiu jest OK wyrzej jest do niego nr:tel.Pozdrawiam i Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Prawo Jazdy kat.C+E IP: *.centertel.pl 12.02.09, 18:15 KURS NA PRAWKO KAT C OKOŁO 2000ZŁ NA C+E OD 21 LAT OKOŁO 1600ZŁ DO TEGO ORZECZENIE LEKARSKIE OKOŁO 100ZŁ I PSYCHOTESTY OKOŁO 100ZŁ NO I ŻEBY PRACOWAĆ W TYM ZAWODZIE TRZEBA ZROBIC W WORDZIE KURS NA PRZEWÓZ RZECZY KOSZTOWAŁ 3 LATA TEMU 800ZŁ TERAZ NIE WIEM ALE MA KOSZTOWAĆ OKOŁO 4000ZŁ TRWAŁ OKOŁO TYGODNIA A MA TRWAĆ 3 MIESIĄCE I TO CHYBA OD MAJA WCHODZI W ZYCIE POTEM PRZYDA SIĘ TEŻ KARTA KIEROWCY DO CYFROWYCH TACHOGRAFÓW OKOŁO 200ZŁ KAT C ROBIŁEM U KLIMKIEWICZA C+E U CHRZANOWSKIEGO OBU POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś