Gość: |)@/\/!€/_() IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.08, 12:13 Pytanie do osób, które korzystają: warto? Jak oceniacie pod względem jakości? Nie ma problemów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: $%^$%&*$# Re: Orange Freedom - Czy warto? IP: 194.88.224.* 14.09.08, 12:26 nie warto...czesto zrywa polaczenie a i szybkosc jest mierna...przynajmniej na blokach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajacy Re: Orange Freedom - Czy warto? IP: *.gprs.plus.pl 14.09.08, 12:36 to na blokach jaki internet? mi wlasnie konczy sie umow iplusa ( tez jest do d..py ) nie mam telefonu stacjonarnego, a chce miec szybki net bez limitu.. moze matcom? jaki ma ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #$%&%^&$#^# Re: Orange Freedom - Czy warto? IP: 194.88.224.* 14.09.08, 12:43 a koniecznie chcesz miec radiowy? ja polecam netia...ewentualnie moze warto poczekac na play z limitem 5Gb... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Orange Freedom - Czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 14:23 może poczekaj na play online? może pod koniec września wystartuje w ciechu. Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Orange Freedom - Czy warto? 14.09.08, 15:30 ja korzystam z iPlusa i jest nawet nawet. oczywiście długo ładują sie strony i filmiki na youtube, ale jak dla mnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Orange Freedom - Czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 17:07 a mi Orange freedom działa bdb. nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: Orange Freedom - Czy warto? IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.08, 15:58 TYLKO NIE MATCOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Orange Freedom - Czy warto? IP: *.gprs.plus.pl 22.09.08, 18:27 czemu?? ztego matcomu ktos jest w ogole zadowolony?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam byly pracownik orange i uzytkownik IP: *.centertel.pl 22.09.08, 23:09 Witaj Pracowalem swojego czasu z klientami biznesowmi w orange i conieco moge napisac Po pierwsze jesli mieszkasz poza miastem Bedzie to sie sprawowalo OK o ile bedziesz w zasieu edge, Po drugie jesli myslisz o sciaganiu filmow itp to sobie odpusc... Jest prosta zasada To jest mobilny internet Na potrzeby osob przemieszczajacych sie Sluzy do otwierania stron, meili wysylania itp... Jesli chodzi o ilosc osob ktore korzysta z tego to jest ona moze troche za duza niz wydajnosc nadajnikow... Dlatego im mniej osob w zasiegu nadajnika tym lepiej bedzie chodzil internet. A ze nadajniki Edge sa ustawione co o ile pamietam 10 km to troche osob sie nazbiera. Osobiscie nie polecam tego typu lacza... Jest to dore lacze dla przedstawicieli handlowych, bussinesmanow itp ewentualnie dla osob ktore nie maja juz innych mozliwosci na internet Jesli koniecznie ma byc to bezprzewodowo to np caly plonsk jest juz w hsdpa Play bodajze Wiec niedlugo moze ido nas to dotrze Na dzis odradzam ery, orange i iplusy ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: byly pracownik orange i uzytkownik IP: 212.69.68.* 23.09.08, 20:41 era w ciechu ma hsdpa. dlaczego odradzasz? u mnie na aleksie śmiga jak burza! Odpowiedz Link Zgłoś