Gość: mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 13:44 Poszukuję dobrego ortodonty dla dziecka. I nie przesadzającego z ceną. Jeśli ktoś ma jakieś namiary to niech poda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Ortodonta dla dziecka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 21:01 nie polecam p. Oczkowskiej.aparat sie nosi min.2 - 3 lata do tego dochodzi pozniej płytka czyli kolejny długi czas, a efekt po zdjeciu bykl taki, ze po miesiacu jedynki zaczeły mi sie cofac i na co bylo tyle pieniedzy wydawac ;/?ja po 'aparacie' p. Oczkowskiej zakładałam aparat w Warszawie.Zupełnie inaczej ortodonta do tego podszedl.nie zalozyl mi od razu calego aparatu,ale etapami, najpierw nosiłam same piercienie z tylu, dopiero potem reszta aparatu z przodu.Jak juz cos to polecam ta Pania ortodonte na warszawskiej przy banku spółdzielczym.ale z tego co słyszałam i widziałam efekt to w Przasnyszu jest swietny ortodonta zna sie na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Ortodonta dla dziecka. IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.08, 10:19 a można prosić o jakieś dodatkowe info o ortodoncie z Przasnysza? Jestem z O-ki i tam mam znacznie bliżej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ortodonta dla dziecka. IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.08, 22:29 również polecam Panią, która przyjmuje przy banku spółdzielczym na ul. Warszawskiej - Pani Beata Ceryn-Miłosz. Jestem jej klientką i widzę, że kobieta zna się na rzeczy, jest konkretna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Ortodonta dla dziecka. IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 21:07 też jestem zadowolona z poni Beaty Ceryn -Miłosz zna się na tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ortodonta dla dziecka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 11:32 ile się płaci za jednorazową wizytę ?i czy długo trzeba czekać na wizytę?? w jakie dni przyjmuje i w jakich godzinach ;>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Ortodonta dla dziecka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 12:04 ja również polecam panią Beatę, ale przed pójściem do niej należy uzbroić się w cierpliwość - pomimo, że jest to gabinet prywatny i płaci się około 90-100 zł za wizytę przy stałym aparacie, to trzeba się naczekać ponad godzinę, żeby zostać przyjętym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ortodonta dla dziecka. IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.08, 13:16 przyjmuje w piatki - chyba od południa do ....wieczora. Idź w godz 15.00 - 19.00 a napewno ja zastaniesz.Co do kosztów to ja np. od razu na pierwszej wizycie zdecydowałam się na aparat, więc zrobiła mi wyciski - i w sumie zapłąciłam 120 zł. na wizyte róznie sie czeka. Ja długo czekałam na pierwszą (ponad miesiąc)- bo był to okres wakacyjny (urlopowy). Na kolejne wizyty wyzanczaja krótsze terminy. Wiele osób poleca ta Pania, ale radzę uzbroic sie w cierpliwosc czekajac w kolejce i do ustalonej godz. dołożyc jeszcze 2-4 . Jednak warto isc do dobrego specjalisty i poczekac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Ortodonta dla dziecka. IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.08, 09:00 to prawda ze trzeba długo czekac ale warto .Moja corka ma aparat ruchomy wizyta trwa 5minut koszt 50zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Ortodonta dla dziecka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 12:06 to chyba jakaś pomyłka gdybym miała marnować piątkowe popołudnie czekając 2-4 godziny na wizytę do p.Beaty. Żenada. Jeśli jestem umowiona np. na 17.00 to mamo tej wejść a nie czekać dodatkowo średnio 2 godziny. A p.Oczkowska jest bardzo dobra, sama u niej noszę aparat i widzę już duże rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś