Gość: Agnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 15:50 Pytanie do pań.Co sadzicie o tym klubie fitnes na reutta 5. Wybieram sie do nich na zajecia od pazdziernika i chcialabym poznac opinie osob ktore tam chodza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: faf Re: Akademia Fitnes IP: 212.160.172.* 26.09.08, 14:02 fajnie ale za drogo jak na Cnów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 15:58 A moim zdaniem maja przystepne ceny.Najtanszy karnet 50zl bodajze wiec to nie duzo,a masz zajecia fitnes z prawdziwego zdarzenia a nie jak u Koleckiego albo co gorsze w rynku gdzie ciagle jest to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaka Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 18:58 Nie polecam,zero organizacji ciagle zmiany planu i osob prowadzacych zajecia,w dodatku kiedys trafilam na cwiczenia ktore prowadzila 60 letnia kobieta.Po tym incydencie przenioslam sie na silownie w rynku,przynajmniej wiem co mnie tam czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 09:19 o a tam też jesdt fitness??w jakich dniach i w jakich godzinach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Akademia Fitnes IP: 213.199.253.* 04.10.08, 10:13 Zajęcia są codziennie. Zapraszam na stronę www.akademia-fitness.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 12:25 A ja wam powiem ze jestem zadowolona chodze tam od wakacji az do tej pory i jeszcze nie zdarzylo sie nic co by moglo mnie zdenerwowac.Owszem sa zmiany planu i instruktorow ale zajeca odbywaja sie zawsze.Ja nie narzekam w klubie jest fachowa obsluga wykwalifikowani instruktorzy mile panie w sekretariacie i co najwazniejsze rodzinna atmosfera.a do tego schudlam i poprawila mi sie kondycja.polecam wszystkim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 15:37 Tak sylwia w rynku tez jest fitness zajecia prowadzi super instruktorka i tam jest lepiej niz na reuta naprawde polecam zajecia w rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Akademia Fitnes IP: 213.199.253.* 10.10.08, 09:47 uwaga do inteligentnej Pani z sugestiami odnośnie IP, sprawdz może swoje IQ, i dowiedz się co to jest IP, zaim stwierdzisz pochodzenie opinii. siec internetu to nie model komputera. i tak ogólnie można powiedziec, że Polska to kraj ludzi zawistnych i nieobiektywnych.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 13:38 ja niepodzielam twojego zdania co do fachowej obslugi.poszlam tam kiedys z nadzieja ze otrzymam jakies informacje na temat zajec.wchodze tam a za biurkiem siedzi jakas starsza kobieta czytajaca gazete.zla chyba byla na mnie ze smaialam jej przeszkodzic.wreczyla mi plan zajec i ulotke i kazala przeczytac objasnienia zajec ktore wisza na plakacie.zenada po prostu.kogo oni tam zatrudniaja.myslalam ze to nowoczesny obiekt ale widocznie sie pomylilam wiecej tam nie pojde.jestem zniesmaczona po prostu.takie jest wlasnie moje zdanie ale rozumiem ze ktos moze miec inne.ja nie uzyskalam zadnych szczegolowych informacji chociaz po to tam poszlam.zmarnowalam tylko czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 19:03 Ja chodzilam tam jakis czas ale zrezygnowalam. Przenioslam sie do Szymona Koleckiego tam mi bardziej odpowiada atmosfera organizacja i jeszcze nie zdarzylo sie zebym przyszla i zostala odeslana z kwitkiem do domu.W akademi fitnes wiele razy tak sie zdarzalo.teraz jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Akademia Fitnes IP: 213.199.253.* 07.10.08, 23:42 ceny podane są na stronie akademii. czegos takiego w Ciechanowie jeszcze nie było. z prawdziwego zdazenia klub fitness. sauna, solarium, masaz, kosmetyczka i sala gdzie cwiczymy (ja chodze tam regularnie od maja), i to wszystko w jednym miejscu. polecam bardzo. bo jest naprawde super. naglosnienie, muzyka, prowadzacy, ktorzy daja wycisk. odkad tam chodze nie zdazylo sie zeby zajecia się powtórzyły. ja jestem zadowolona z siebie bo sa efekty i co za bzdura z tym tetem, ze nie uzyskujecie informacji. wlasnie instruktor z tego co zauwazylam do kazdej babki podchodzi indywidualnie. ja zawsze pytam o wszystko. nawet mowia jak w domu cwiczyc. a ta sytuacja ze starsza pania to pewnie niefartowne spotkanie hehe. sprobuj jeszcze raz.moze zmienisz zdanie. ja ciagne tam swoje kolezanki. razem zawsze razniej, jestem ZAAADOOOWOLOONAAA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaaaaa Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 21:35 Ja chodze tam na zajecia ale tylko dlatego ze musze zrzucic pare kilo i mieszkam na Szwanke nie dlatego ze jest tak wapaniale jak to napisalas Droga Izo.Chyba masz sporo kasy ze obsuga(lacznie z szefostwem)tak cie traktuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: Akademia Fitnes IP: 213.199.253.* 07.10.08, 23:46 apropos siłowni u szymona. tez tam chodziłam, ale atmosfera i woń mieszających się: obiadu jedzonego na ławie przez niby trenera i ostry pot cwiczacych chłopaków, to nie dla wrazliwych nosków kobiet, bynajmniej nie dla mnie. poza tym, silownia to nie zajęcia które pomogą spalic tłuszczyk. ale każdy ma swój gust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Akademia Fitnes IP: 213.199.253.* 09.10.08, 02:08 Do Akademii chodzę już pół roku i to z pewnością mój ogromny sukces:) Przez ten czas naprawdę zdążyłam wiele zaobserwować i dziwi mnie opinia zwłaszcza Pań, które wypowiadają się na temat Akademii, nie chodząc tam na zajęcia, czy też dlatego, że zraziły się po pierwszych czy drugich ćwiczeniach... Być może problem nie tkwi w obsłudze (jak stwierdziła jedna z wypowiadających się Pań), tylko w braku motywacji do ćwiczeń i lenistwie samych zainteresowanych. Moje początki pamiętam bardzo dobrze i jedyną rzeczą, która mi wtedy przeszkadzała to fakt, że nie przychodziła ze mną na zajęcia żadna z moich bliskich koleżanek. Po kilku dniach przestałam o tym myśleć, bo atmosfera, którą stwarzają same uczestniczki jest tak przyjazna, że ćwiczenia pomimo intensywności stały się już nie tylko efektowne, ale- co może dziwić- również przyjemne. Bo to nie tylko same ćwiczenia, ale i w pewnym sensie rozrywka. Cieszę się, że pomimo zmęczenia potrafię śmiać się z siebie i swoich błędów, bo grunt to pozytywne nastawienie i szczere chęci:) Miło tez usłyszeć od Instruktorki dobre słowo, które pomaga kiedy zaczyna brakować sił: 'więcej uśmiechu drogie Panie' i dalej ćwiczymy:D I warto podkreślić, że dużo zależy od naszego nastawienia, bo może rzeczywiście nie powinny zapisywać się Panie, które nie zamierzają się angażować w ćwiczenia, co oczywiście jest tylko i wyłącznie ich stratą. Jestem na drugim roku studiów, w weekendy pracuje, więc na brak zajęć nie narzekam. Mimo wszystko znajduję czas i fundusze, by móc zrobić coś dla siebie. W jednym z postów jakaś Pani napisała, że jest za drogo. Trochę mnie to dziwi, że jako młoda osoba potrafię zrezygnować z niektórych przyjemności i ograniczyć wydatki na tyle, żeby wykupić karnet, co jak widać niektórym przychodzi z trudem... Zresztą do ćwiczeń należy dorzucić także dietę. A skoro większość chciałaby się zapisać głównie po to, by schudnąć to radziłabym 'odstawić' gazowane napoje (przerzucić się na wodę;p) i słodycze, a wtedy na pewno nie będzie problemu skąd wziąć pieniądze na karnet:) Plan, z tego co zauważyłam, zmieniany jest na początku każdego miesiąca i jest to chyba zaletą Akademii, że wraz z nowym miesiącem, wprowadzane są nowe typy zajęć i godziny, w których się one odbywają, głównie na naszą prośbę, bo zdarza się, że nie zawsze wszystkim pasują poszczególne godziny i ćwiczenia. Aaa, no i przy temacie pozytywnego nastawienia do zajęć i dobrej atmosferze zapomniałam o najważniejszym... a raczej o najważniejszych... Instruktorach:) bo przede wszystkim należy zwrócić uwagę na nich- wykwalifikowaną kadrę instruktorów, którzy przez swoje umiejętności budzą podziw, a optymizmem, entuzjazmem, nastawieniem do zajęć i ćwiczących, zaangażowaniem oraz pasją do ruchu zarażają wszystkich dookoła. Oczywiście, choćby nie wiem co miała mi do zaoferowania Akademia, nie przychodziłabym tam tak wytrwale, gdyby nie instruktorzy- fachowcy, którzy naprawdę znają się na tym co robią, tym bardziej, że jeszcze się nie zdarzyło chyba, żeby nie objaśnili lub nie pomogli komuś w doborze ćwiczeń, czy diety, a i pożartować umieją:) I powinno to cieszyć, że wykazują tyle zainteresowania i służą pomocą każdej osobie. Co do innych obiektów tego typu, istniejących na terenie naszego miasta, gdzie oczywiście też uczęszczałam, to mam mieszane uczucia. Nie jest mi obcy wspomniany przez jedną z Pań obiekt w rynku. Niestety miałam przyjemność kilka razy uczestniczyć w ich zajęciach i bardzo mi przykro, ale nie zamierzam za każdym razem robić tego samego... monotonia i pozostawiające wiele do życzenia przygotowanie, a czasami też brak zaangażowania na zajęciach i słabe poczucie rytmu ze strony- jak się wyraziła KAKA 'super' instruktorki z rynku- jest po prostu żenujące. W każdym razie mnie nie bawi powtarzanie tych samych ćwiczeń na każdych zajęciach. A zresztą, nie ma co chwalić na 'sucho':) każdy kto jest zainteresowany powinien sam wykazać inicjatywę, zapisać się i wtedy sam oceni Akademię. Nie zamierzam zrezygnować z zajęć i często mi ich brakuje, kiedy nie mogę, albo nie mam czasu przyjść poćwiczyć, bo to naprawdę wciąga;p W ramach swojej diety postanowiłam dołożyć więcej wysiłku i od 1,5 miesiąca przychodzę do Akademii już nie dwa, czy trzy, ale cztery, a czasami pięć razy w tygodniu:) czyli dwa razy więcej wysiłku i radochy z własnej pracy;p a efekty widać, bo 6kg od tak samo nie spadło;p i kondycja się poprawiła:) póki co, czekam na przyszłą sobotę, bo Akademia organizuje nam wypad rowerowy, a w najbliższym czasie zapowiada się też fitnesowy maraton:) Mała rada z mojej strony: więcej chęci i motywacji, a mniej narzekania:D więc jeśli jakaś Kobitka byłaby zainteresowana to na pewno Instruktorzy i Szefowa Akademii z chęcią udzielą wszelkich informacji na temat zajęć i organizowanych imprez. I gdyby komuś nie pasowała obsługa lub starsza Pani, która rzekomo jest niemiła:) to wszystkie informacje o zajęciach oraz zdjęcia z Akademii można znaleźć na www.akademia-fitness.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dociekliwa Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 11:55 Z tego co widze to przychylne posty na temat tego klubu fitnes pisze tylko jedna i ta sama osoba o numerze IP: 213.199.253.*. Pewnie to ktos z pracownikow hehe. Gratuluje poiomu intelektualnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Akademia Fitnes IP: *.xdsl.centertel.pl 09.10.08, 12:15 Chamska obsługa i tyle, prostacy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SSSSSs Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 13:20 Ten Klub jest beznadziejny, pseudo-instruktorki nie mają pojęcia o fitnessie,jedna gruba i brzydka,pozostale strasznie niesympatyczne. A wielka pani właścicielka kreuje się na gwiazdę fitnes, jest zapatrzona w siebie i wymaga ciągłego uwielbienia! Odpowiedz Link Zgłoś
dajciezyc Re: Akademia Fitnes 09.10.08, 13:54 czy kiedyś będzie w tym kraju tak że firmy bedą ze sobą rywalizować poprzez podnoszenie poziomu uslug, a nie przez obsryw... się za pomocą inwektyw w internecie. Jeżeli firma reprezentuje wysoki poziom to klienci przyjdą bo w takim Ciechanowie najlepszą reklamą jest opinia znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
dani.i Re: Akademia Fitnes 09.10.08, 17:44 szanowna SSSSSs!!! co do Twojej wypowiedzi na temam instruktorów w Akademii to bardzo mnie to zażenowało co napisałaś: "jedna gruba i brzydka". po pierwsze nie wiem czy miałaś tą przyjemność zostać już mamą pięknego dzieciątka w swoim marnym życiu. z twojej wypowiedzi nie sądzę by dane Ci było to szczęście. czego wymagasz od kobiety, która zaledwie dwa miesiące temu urodziła piękną córeczkę. mi osobiście podobają się te okrągłości a wręcz je uwielbiam. przypuszczam że ty masz gorsze problemy skoro określiłaś sie na forum jako 5xS więc życzę szybkiego powrotu do normalnych rozmiarów.może własnie powodem twoich wywodów jest to, że poprostu dostałeś taki wycisk i nie nadążałaś za instruktorką, a teraz wylewasz czare goryczy na instruktrów Akademii.co do urody to musisz miec jakis kompleks względem własnej skoro po własnej porażce szukasz u innych tego, czego sama nie masz(czyt.urody) trochę szacunku dla innych skoro brak ci duzo do doskonałości. proponuję najpierw spojrzeć w lustro a dopiero potem wytykać innych, i ewentualnie wybrać sie na wybory Miss. jeżeli uważasz że tam pracują pseudo-instruktorki to poproś o dokumenty kwalifikacyjne a kopara ci opadnie. pozdrawiam i życzę pokory względem innych a więcej wymagań względem siebie. (chociaż i tak sądzę że nie dotrze to do SSSSSs) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 08:56 Jakaś wielka 'paryżanka' z Ciebie, skoro masz tak wysokie wymagania co do wyglądu Instruktorek:) a ja zawsze myślałam, że liczą się kwalifikacje i umiejetności... załóż swoją akademie i po problemie. Najlepiej doszukiwać się u wszystkich tylko nie u siebie droga SSSSSs... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betttttty Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 13:51 Chcialam ostrzec wszyskie dziewczyny przed kupieniem karnetu na zjecia w akademi fitness. Powody?: Przede wszystkim nawet jesli przyjdzie sie 15 minut przed zajeciami coraz czesciej mozna uslyszec ze juz nie ma miejsc! Jesli nalezysz do grona wpuszczonych to sala jest przepelniona i nie ma swobody ruchu, nie ma klimatyzacji, tak wiec jest duszno i smierdzaco. Poza tym instruktorki nie wygladaja jakby zajmowaly sie ftnessem!Przecietne dziewczyny ktore przychodza na zajecia wygladaja lepiej. Cwiczenia nie sa dobrane do poziomu i rodzaju deklarowanych, nie da sie rozpoznac czy to jest abt czy tbc. mozna sie spocic ale tylko dlatego pozniewaz jest tloczno i brakuje klimatyzacji . szatnia to malenkie pomieszczenie z blaszanymi szafkami. Kluczykow do polowy brakuje a jesli sa to szafki sie nie zamykaja. JEsli chodiz o natryski to jest razem z wc z ktrej korzysta zarowno personel jak i kosmetyczka oraz pani ktora sprzedaje karnety. tak wiec skorzystanie z prysznica po pierwsze jest klopotliwe dla Ciebie bo beda Cie popedzac po drugie usytuowane jest w takim miejscu gdzie przychodza ludzie z dworu-wiec nie ma mowy o wyjsciu w reczniku. A jesli juz sie wykapiesz i wrocisz do "szatni" zastaniesz tam tlumy dziewczyn ktore przyszly na kolejne zajecia, klub nie spelnia standardow!A jesli chodzi o solarium to WOGOLE nie opala.A co najgorsze ja i moje kolezanki dostalysmy pryszczy na plecach!! mamy juz ten problelm 2 miesiace!po trzech wizytach.!!DZIEWCZYNY NIE POLECAM!!!PRZEKAZCIE DALEJ, JA JUZ NIGDY TAM NIE POJDE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 17:20 to co napisala bettty to prawda, chcialabym jeszcze dodac ze mieszaja treningi aerobowe z silowym, nie sadze zeby ktaras z dziewczyn- instruktorek znala sie na prowadzeniu zajec. Grupy sa pomieszane(dwudziestolatki z piecdziesiesiolatkami-koszmar) i nie ma mozliwosci dobrania odpowiedniego treningu poniewaz nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi i jaki trening poprowadzi ta osoba-nic nie jest zgodne z harmonogramem zajec. poczekam az mi sie skonczy karnet i wiecej nie kupie. a co do solarium to dzieki za rade bety na pewno tam nie pojde, dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 08:46 droga Betttttty, dziwne, że tylko Ty i Twoje koleżanki dostałyście pryszczy po solarium, bo reszta Pań nie i ja również... nie wiem czy wiesz, ale solarium wysusza krosty i pomaga je likwidować. Może nie wiesz jak się korzysta z solarium? przede wszystkich trzeba zdjąć ubranie:) jesteś mało poinformowana jak widać, bo za każdym razem Instruktorzy i obsługa recepcji podkreślają, że należy zapisywać się wcześniej na zajęcia, bo jest ograniczona liczba miejsc- zasada prosta i logiczna, być może dla niektórych zbyt kłopotliwa;p Odpowiedz Link Zgłoś
terravitaaa88 Re: Akademia Fitnes 09.10.08, 15:03 Nie rozumiem dlaczego wypowiadacie sie w ten sposob...Akademia to super miejsce, spokojnie można poćwiczyć..., Personel jest świetnym wizerunkiem akademii...najmocniejszym punktem są: instruktorki Kasia oraz Ania(niesamowite osoby),sympatyczna pani Ola w recepcji i oczywiście zawsze uśmiechnieta i gotowa sluzyc dobra rada Szefowa-Pani Monika ;)...słabe strony: instruktor Krzysztof...nie podobaly mi sie jego zajecia.Czesto tez sie zdarza ze brakuje np.stepow oraz jest przepelniona sala ale i tak jest super na zajeciach. Mimo to warto wpaść i poćwiczyć! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Akademia Fitnes IP: 213.199.253.* 09.10.08, 17:25 Pani DOCIEKLIWEJ chciałabym tylko powiedzieć, że chyba nie ma bladego pojęcia co to jest nr IP, więc proponuje zdobyć troszeczkę informacji na ten temat i nie kompromitować się swoją niewiedzą... Dyskusja rozgorzała na temat Akademii i jak widać każdy ma własne zdanie i należy to uszanować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Akademia Fitnes IP: 195.205.147.* 10.10.08, 11:48 Czytam i nie wierzę, Ciechanów jest ciągle pełen zakompleksionych, wrednych osóbek, którym nie wyszło, albo nie wychodzi. Żal mi Was. Proponuję trochę poćwiczyć, ćwiczenie uwalniją endorfiny. Polecam więc zajęcia w AKADEMII. Ja tam chodzę regularnie i schudłam już 6kg. A to, że czasami jest mało miejsca świadczy tylko o tym, że mają tam fajne zajęcia i super atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 11:50 Byłam kiedys w tym klubie i nie podobało mi się. Poszłam na zajęcia dla początkujących a Pani instruktorka wymyślala skomplikowany układ. A w ogóle to za dużo ludzi wciskają na tą sale. Toz to absurd jedna o drugą może sie potykać.No i najwiekszym minusem jest brak klimatyzacji.Duchota i smród potu zwlaszcza jak sie przyjdzie na 19(a w moim przypadku tak bylo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betttty Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 13:02 Droga Olu i Aniu.Nierozumiem dlaczego agresja reagujecie na nieprzychylne komentarze kierowane pod adresem Waszej Akademii. Konstruktywnej krytyki nigdy za wiele.Przekazcie szefostwu te uwagi,moze wezma je do siebie i postaraja sie cos zmienic.Kazdy ma prawo do wlasnej opinii,ja sie zawiodlam i dlatego napisalam co mysle.Po prostu czegos innego oczekiwalam,nie podobalo mi sie tam i to nie jest zawisc z mojej strony tylko po prostu przekazanie wlasnych spostrzezen.Tymbardziej ze z tego co widze tylko Wy przychylnie sie wypowiadacie a reszta postow to odpowiedzi negatywne. A co do solarium...Byc moze macie inna skore.Ja mam poswiadeczenie lekarza dermatologa ze zmiany skorne na moich plecach powstaly wlasnie po wizycie w tym solarium.To jest fakt,sama tego nie wymyslilam.Ciekawe jest tez dlaczego odnioslyscie sie tylko do solarium oraz zapisow na zajecia... Wspomnialam tez o szatni,natryskach,wc i klimatyzacji... Wam to nie przeszkadza???Ok ale moim zdaniem obiekt ten nie spelnia standartow i skoro tam uczeszczacie,to musicie o tym wiedziec. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Akademia Fitnes IP: 195.205.147.* 10.10.08, 14:44 Betttty, rozumiem, że Twój lekarz był z tobą na solarium hihihihi, ciekawe w którym klubie jesteś instruktorką.... Każdy ma prawo do SWOJEGO zdanie, nie chcesz to nie chodź, ja chodzę do Akademii i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Akademia Fitnes IP: 213.199.253.* 10.10.08, 16:59 Wydawało mi się, że komentarz na temat wc, natrysków, szatni i klimatyzacji jest zbędny, ale widocznie się myliłam... Nie biorę prysznica w Akademii, choćby ze względu na to, że musiałabym zabrać ze sobą wszystkie potrzebne kosmetyki, ręczniki, klapki, suszarkę. Wolę wziąć prysznic w domu (20 minut po zajęciach) i nie zabierać ze sobą całego ekwipunku. Nikt nie mówi, że trzeba wychodzić od razu po zajęciach, możesz chwilę ochłonąć, zostać w dresie, założyć kurtkę i wykąpać się u siebie. Zapewniam Cię, że prawdopodobieństwo przeziębienia się po takim wysiłku, a od razu po prysznicu jest dokładnie takie samo. Zresztą i tak większość Pań przyjeżdża samochodami, tylko nieliczne przychodzą pieszo, głównie ze względu na to, że mieszkają blisko Akademii i chyba z ciekawości zapytam się dzisiaj po zajęciach koleżanek, czy to naprawdę jest tak kłopotliwe jak to określiłaś. Osobiście nie widzę problemu, że toaleta jest wspólna, bo rozumiem, że każdy korzysta z niej w sposób higieniczny i w celu do jakiego jest przeznaczona. Choć i tak nie masz racji, bo toalety są dwie: jedna przy szatni a druga w holu i według mnie w zupełności wystarczy. Metraże pomieszczeń może faktycznie nie są ogromne, a sala do ćwiczeń nie przypomina wielkością hali sportowej <chociaż tak na marginesie hol wcale nie jest mały>, tylko nie wiem czego doszukiwać się wielkości szatni? tłoczno? Przebieram się, wychodzę na hol, rozsiadam się w foteli i czekam na zajęcia. Szafki są złym pomysłem? bo uważam, że to dobre rozwiązanie: kurteczka na wieszak, a ciuchy i plecak, czy torba do szafeczki. Na zajęcia nie wpadam w ostatniej chwili, tylko 15 minut wcześniej, żeby nie przebierać sie w pośpiechu i jeśli jest jeszcze chwila do zajęć to mam okazję zapisać się w recepcji na kolejne dni. Pomysł z klimatyzacją był zgłaszany wiele razy i Szefowa zgodziła się zakupić klimatyzator, tylko pomysł ten nie podobał się większości ćwiczących z prostej przyczyny: to nie supermarket, gdzie cały chłód w pierwszej kolejności wypuszczany jest w górne partie pomieszczenia, więc spadek temperatury zachodzi powoli- wiem, bo pracuje w takim sklepie weekendami. W oddzielnych pomieszczeniach sklepu (jak np. cukiernia, czy monopol) pracownicy poprosili o likwidację lub wyłączenie klimatyzacji właśnie ze względów zdrowotnych. Tym bardziej w takiej sali klimatyzator mógłby zaszkodzić, gdyż nie działa jak wiatrak- lekkim strumieniem chłodu, tylko mroźnym uderzeniem powietrza. Więc radzę się trzy razy zastanowić, czy pomysł z klimatyzacją jest mądry w tym wypadku. I na koniec chciałam sprostować, że nie tylko ja i Pani podpisana jako Anka wyraziłyśmy pozytywne opinie o Akademii, przejrzyj całą stronę forum dokładnie. Co do reakcji na nieprzychylne komentarze to na pewno nie jest to agresja (jeśli odebrałaś to jako przejaw agresji, czy też zostałaś urażona jakimś komentarzem to przykro mi, bo nie było to moim celem) tylko moje zdumienie, zdziwienie i rozczarowanie, bo przecież najważniejszym celem, przynajmniej moich wizyt w Akademii, jest RUCH i wszelkiego typu ćwiczenia pod opieką Instruktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłafitneska Re: Akademia Fitnes IP: 212.160.172.* 13.10.08, 15:55 Niestety, ja zrezgnowałam po ok.3 miesiącach z zajęć - początkowo bardzo mi się podobało, ale z czasem przybywało pań i coraz częściej pojawiały sie niedogodności, np. za dużo osób na sali, brak sprzętu (na zasadzie kto pierwszy ten lepszy), mimo wykupowania karnetu miesięcznego nie mogłam zaplanować sobie zajęć tylko zapisywac się co tydzień (i tylko na takie zajęcia na które zostały wolne miejsca), a nawet zdarzało się, że mimo iz zapisałam się niestety nie było mnie na liście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti_Nika Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 18:26 Ja po prostu uwazam ze osoba ktora otworzyla ta akademie fitnessu porwala sie z motyka na slonce.brak jej umiejetnosci i co gorsze samokrytycyzmu.Pozdrawiam byłe fitnesski(jestem jedna z nich)Nie bede oczerniac tej akademii chociaz duzo moglabym powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Akademia Fitnes IP: 213.199.253.* 19.10.08, 13:46 chciałabym się zapisać do tej akademii, czy ktoś mi może wytłumaczyć gdzie to jest i jak tam dotrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Akademia Fitnes 19.10.08, 15:21 Post użytkownika "Monika Kirylczuk" został usunięty ze względu na charakter wypowiedzi- typowa reklama. koljene posty w podobnym tonie również będą kasowane. Jak ktoś słusznie zauważył, forum służy do dzielenia się wrażeniami, opiniami/ uwagami.. nie do reklamy. w celu reklamowania swojeje Akademii zapraszam na www.dwukropek.pl lub inny portal ogłoszeniowy. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 22:21 Nie idz tam,bo sie zwiedziesz-GWARANTUJE Ci.Wyrzucisz tylko kase w bloto.Polecam silownie w rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Akademia Fitnes IP: 213.199.253.* 20.10.08, 10:37 A ja bardzo polecam, chodzę tam już kilka miesięcy i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 11:01 Pani Moniko Kirylczuk.Po pierwsze forum nie jest od tego aby reklamowac swoja firme tylko do tego zeby wyrazic swoja opinie na jakis temat.Ja nie chodze na zajecia do Pani Akademii Fitness bo po prostu nie czuje takiej potrzeby,ale po tym co przeczytalam na tym forum nawet jakbym chciala to bym nie poszla.Pani nie znosi krytyki co mnie tymbardziej dziwi bo w biznesie krytyka powinna motywowac do zmian.Powinna Pani wziac sobie do serca te komentarze i cos zmienic a nie reklamowac sie na ogolnie dostepnym forum.Poza tym nie rozumiem dlaczego Pani uwaza ze jak ktos krytykuje Pani firme to znaczy ze od razu pisze klamstwa...Uwazam ze jest Pani bardzo slabym menagerem po profesjinalista napewno nie wdawalby sie w dyskusje tylko w internecie,tylko wprowadzil zmiany w firmie. Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fitnesska Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 14:59 Najgorszy club fitness w jakim bylam(a przez cale studia w warszawie odwiedzilam ich mase).Wykupilam pojedyncze wejscie (20zł-SZOK!!!!!!!!-takich cen to nawet w Gymnasion nie ma).Zajecia prowadzila niska blondyneczka ktora nic ciekawego nie zaprezentowala tylko step touch na wszystkie 4 strony swiata i mase brzuszkow.Zajecia nudne.Hol klubu przypomina raczej jeden wielki stragan jak na odpuscie(tylu zbednych bibelotow jeszcze nigdy nie widzialam).Sala to juz w ogole koszmar-zero wentylacji.Smrod potworny.Po jednej wizycie w tym klubie stwierdzilam ze wole na basen chodzic.Przynajmniej mam to czego oczekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Akademia Fitnes IP: 213.199.253.* 25.10.08, 15:44 wolałabym osobiście zobaczyć niż słuchać ciągłych narzekań, ale jeszcze nikt mi nie odpowiedział i nadal nie wiem gdzie dokładnie jest ta Akademia i jak tam trafić...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 17:01 ul.Reuta ale nie wiem ile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Akademia Fitnes IP: *.cnow.pl 25.10.08, 17:41 UL.REUTTA 5 tel.23 684 12 86 tel.kom. 504-166-221 www.akademia-fitness.pl najlepiej jechac przez Armii Krajowej, praktycznie do samego skrzyzowania tej ulicy z Mleczarska i Plonska... na tzw "luku" stoi charakterystyczny rozowy budynek z duzym szyldem akademii:) napewno trafisz... ja juz tam nie zagladam:( atmosfera ogolnie nie jest najgorsza (ja np chodzilam tam z kolezanka, i nigdy nie zdarzyla nam sie zadna nie zbyt mila sytuacja), instruktorzy sa za to fajni (zwlaszcza Ania i Krzysiek), zajecia wcale nie sa nudne... najwiekszym minusem sa chyba rzeczywiscie warunki lokalowe:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 17:52 to dlaczego ten cuchnący lokal nazywa się Akademia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Akademia Fitnes IP: 213.199.253.* 25.10.08, 21:19 wreszcie jakaś odpowiedź:) muszę się wreszcie zapisać, mam nadzieję, że jakoś tam trafię, chociaż niezbyt dobrze znam tamte tereny. Napiszę niedługo jak moje wrażenia z Akademii i więcej tu nie wejdę, bo większość narzeka dosłownie na wszystko;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Akademia Fitnes IP: 213.199.253.* 28.10.08, 23:23 no i się zapisałam na listopad, tzn. karnet wykupiłam i dostałam plan:) zapowiada się lepiej niż dobrze, przy okazji podejrzałam jak akurat były jakieś zajęcia i już nie mogę się doczekać:) tylko nie chce iść sama na pierwsze zajęcia... może ktoś byłby chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania W. Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 19:50 Po tym co tu przeczytalam raczej nie skorzystam.Poza tym slyszalam ze Szymon Kolecki otwiera Fitnes Klub z prawdziwego zdarzenia.Najnowszy sprzet i kadra z miedzynarodowymi uprawnieniami.Juz sie nie moge doczekac to bedzie dopiero cos... Do tego czasu basen i jogging. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śliwka Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 21:59 Szacowna instytucja wskazana powyżej w ostatnim czsie przechodzi samą siebie. Osobiście jestem po każdym tygodniu uczęszczania na zajęcia coraz bardziej zdegustowana i z poczatkiem nowego miesiaca "kończę" z nimi. Cena karnetu niestety nie odzwierciedla jakości świadczonych "usług" przez większość instruktorów (jedynie dwie osoby reprezentują bardzo dobry poziom). Lalunia w recepcji(przepraszam za slowo ale inaczej nie moge tej dziewczyny nazwac) mało co wie,jest powolna i zachowuje sie jakby ktos ja zmuszal do tej pracy.Zglosic jakąkolwiek skarge do szefowej graniczy z cudem.Poza tym ten straszny tłok na sali.Przeciez po ta sa zapisy zeby tego uniknac.Mam nadzieje ze w koncu cos z tym zrobia.Ja chodze tam dopiero od polowy wrzesnia a juz jestem zdegustowana.Tam sie w ogole nie szanuje klienta,zwlaszcza obsluga ma wszystko w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 12:53 Czytam to i powiem szczerze ,że śmiać mi się chce:) Wszystkiego się ludzie czepiacie!!! Nie chcecie to nie chodźcie !!!!! NIC NA SIłE!!!!! ! Być może zazdrościcie czegoś innym i z tąd wynika wasz problem!!!!! Czasami warto znaleźć w sobię troche pokory!!! Ja chodze do akademii od wakacji i nigdy na nic nie narzekałam!!! Jest Fajnie,czuje się rodzinny klimat Odpowiedz Link Zgłoś
dajciezyc Re: Akademia Fitnes 30.10.08, 15:21 dobrze że dodałaś "rodzinny". teraz rozumiemy twój zachwyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irenka Re: Akademia Fitnes IP: 213.199.253.* 02.11.08, 14:42 A mi się podoba i po dwóch miesiącach mam o 3% mniej tłuszczu, czyli 2kg mniej, bez żadnej diety tylko ćwiczenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***PERK*** Re: Akademia Fitnes IP: 213.199.253.* 07.11.08, 22:29 WIęCEJ OPTYMIZMU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytek Re: Akademia Fitnes IP: 213.199.253.* 15.11.08, 21:54 czas sie wybrać na jakieś ćwiczenia bo po tych Świętach wpadło parę kilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 21:42 Istnieje jeszcze ta Akademia? Chciałam się ostatnio zapisać na ćwiczenia i wykupić karnet. Byłam tam 2 razy i za każdym razem klub był zamknięty, mimo że byłam w godzinach otwarcia, czyli jak kartka na drzwiach wskazuje od 16 do 20. Wkurzyłam się trochę, ale gdzieś muszę poćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyczek Re: Akademia Fitnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 18:29 To cwicz wszedzie tylko nie tam.To najgorszy fitnes club w ciechanowie,chodzilam tam w lutym i zrezygnowalam wlasnie dlatego ze brak tam organizacji. I bardzo mozliwe ze pocalowalas klamke mi nie raz sie to zdarzalo jak przychodzilam do solarium.mimo ze mieszkam na osiedlu czterdziestolecia przenioslam sie na aerobik w rynku w silowni.jeszcze sie nie zdarzylo(chodze niecaly miesiac) aby zajecia sie nie odbyly,jest super i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś