misunia1987 28.09.08, 21:57 czy któraś z pań leczyła/leczy sie u doktor matuszewskiej?? proszę o opinie?? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: to ja Re: ginekolog matuszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 22:08 Ale o co chodzi? Leczyłam się u dr Matuszewskiej. Ale o co chodzi? Ktoś zadaje pytanie, nie wiem o co pyta. Opinie? Jak najbardziej są pozytywne o Pani doktor Matuszewskiej. Ale czy wiadomo o której dr Matuszewskiej mówimy? Proszę o mądre i precyzyjne pytanie. To wtedy coś napiszę. A tak to nie wiadomo o czym pisać!! Odpowiedz Link Zgłoś
misunia1987 Re: ginekolog matuszewska 29.09.08, 17:35 ok*sorki faktycznie nie jasno sie wyraziłam chodzi mi o pania doktor jolantę natuszewską która ma gabinet na rycerskiej. a tak dokładnie chodzi mi o to jakim jest lekarzem pod względem kompetencji i wiedzy medycznej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: ginekolog matuszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 22:41 idź i oceń sama. Odpowiedz Link Zgłoś
misunia1987 Re: ginekolog matuszewska 30.09.08, 16:24 drogi gościu*** byłam i mam mieszane uczucia i poprostu chce poznac zdanie innych jej pacjętek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ginekolog matuszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 18:21 Misiunia byłaś raczej PACJENTKą. Odpowiedz Link Zgłoś
misunia1987 Re: ginekolog matuszewska 02.10.08, 14:59 czy ktoś może udzielić jakiejs konkretnej odpowiedzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: ginekolog matuszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 19:46 Nie!!!!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: ginekolog matuszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 23:36 Ja chodziłam do tej Pani dr przez długi czas. Zmieniłam lekarza, bo potrzebny mi był endokrynolog, a że jest ginekologiem przy okazji, to zaczęłam chodzić do niego. Z wizyt u Pani Jolanty byłam zadowolona. Nie miałam nigdy większych problemów ze zdrowiem, ale gdy coś mi się przytrafiło, zawsze takie problemy rozwiązywała. Podczas wizyt dostawałam recepty na zapas. USG miałam w szpitalu, bez kolejki. Pani doktor bardzo dba o swoje pacjentki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: ginekolog matuszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 13:25 bardzo sympatyczna jak lezalam po porodzie Pani doktor miala po opieka moja sale . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ginekolog matuszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 17:28 Ja też jestem zadowolona.Prowadziła mi całą ciążę i teraz też cały czas do niej chodzę,zawsze jak potrzebowałam w przychodni przyjęła mnie bez kolejki/ Odpowiedz Link Zgłoś
misunia1987 Re: ginekolog matuszewska 07.10.08, 06:11 a jak wyglądala diagnoza różnych schorzeń tj np. pco i jego leczenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ginekolog matuszewska IP: *.ibd.gtsenergis.pl 07.10.08, 08:47 Ja też jestem bardzo zadowolona z dr Matuszewskiej.Jest to osoba ,która bardzo dba o swoje pacjentki.Prowadziła moją ciążę,sama przeprowadziła cesarkę i była przy mnie kiedy wychodziłam za szpitala.Przeprowadzała bardzo dokładne badania i zawsze kiedy zauważyła coś niepokojącego od razu interweniowała i to skutecznie. Nadal jestem jej pacjentką i polecam tą doktor.Opiekuje się swoimi kobietkami najlepiej jak potrafi:) Odpowiedz Link Zgłoś
misunia1987 Re: ginekolog matuszewska 11.10.08, 08:11 może jeszcze ktoś by się podzielił swoją opinią?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: ginekolog matuszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 09:53 co tu tak drazyc temat idz zobacz zadowolona jestem chodze nie zadowolona nie chodze co tu pisac !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: ginekolog matuszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 14:24 Ty misiunia to chyba trochę głupia jesteś ,co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
misunia1987 Re: ginekolog matuszewska 11.10.08, 14:29 ty "facet" a na jakiej podstawie tak twierdzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: ginekolog matuszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 17:55 Tyle osób napisało pochlebne opinie,a Ty drażysz temat niewiadomo po co, ktoś już napisał idź i się sama przekonasz, w trakcie wizyty nic Ci przecież nie ubędzie. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: ginekolog matuszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 08:48 Może dla swoich kobietek jest miła ale dla innych nie. Odpowiedz Link Zgłoś
misunia1987 Re: ginekolog matuszewska 14.10.08, 16:08 ej facet jeśli byś umiał czytać ze zrozumieniem to napewno byś zauważył że piasłąm ze byłam juz i mam mieszane uczucia a poza tym to ginekolog jest lekarzem kobiecym a więc z jakiej paki zabierasz głos na moim wątku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: ginekolog matuszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 17:02 ale ty glupia jestes !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: ginekolog matuszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 16:39 napewno zdecydowanie madrzejsza nie wypisuje takich głupot i mi wystarczy jak raz mi ktos powie !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: ginekolog matuszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 23:13 To fakt: Misiunia głupio tu pisze!! Ale ma FAJNY NICK!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: bez stresu IP: 212.160.172.* 18.10.08, 15:57 misiunia1987 pani dr Matuszewska napewno Ci pomoże w Twoim "problemie". Więc nie stresuj się nawet nie wiesz ile kobiet to ma i nic o tym nie wiedzą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misunia1987 Re: ginekolog matuszewska 20.10.08, 18:14 dziękuję wszystkim życzliwym paniom za wypowiedzi pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunika Re: ginekolog matuszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 11:50 witam misiunia nie przejmuj się ze ktos ci pisze ze jestes głupia i wcale sie nie dziwie ze poprosiłas o opinie od innych chodzących do tej pani doktor ja rownież u niej byłam i ja nie jestem zadowolona moze miała zły humor moge zrozumiec i poprostu juz do niej nie wrociłam mam ginekologa faceta i rownież jest kompetentnym lekarzem ginekologiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: ginekolog matuszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 16:40 widze ze gruga glupia sie trafiła! smiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś