Gość: chory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 20:32 Czy ktoś wie jak głosowali nasi wybrańcy w sprawie służby zdrowia ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szyperski_marek Re: posłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 14:42 Z naszego okręgu: Szymanek Deresz, Kołakowski, Jasiński, Kaczanowski, Opioła - przeciw Nowakowski, Pitera, Sopliński - za Koźlakiewicz, Pawlak - nieobecni ps. jutro o tym piszemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chory Re: posłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 00:32 Jestem jak najbardziej za wolnym rynkiem usług medycznych i komercalizacją zozów ale jak do tego zabiorą się fachowcy z PO to tak te szpitale sprywatyzują jak ciechanowski cedrob, wphw, lidzbarski prefabet. To tak jakbym kupił za pożyczone 100zł torebkę w której jest milion zł. Nie słychać, żeby pracownicy tych wyżej wymienionych zakładów wozili się mercedesami s klasa. Wyjdzie na to, że na tych prywatyzacjach nie skorzystają opłacający skłądki i pracownicy, ale wąska sitwa ludzi pokroju Kożlakiewiczów, o czym mówiła skorumpowana koleżanka powyższego z PO niejaka Pani poseł Beata Sawicka mówiąca o kręceniu lodów na służbie zdrowia. Ręce polityków precz od naszych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: posłowie IP: 213.199.253.* 10.11.08, 22:05 gdzieś ostatnio słyszałem, że koźlakiewicz jest jednym z najbogatszych posłów. na czym on sie tak dorobił? Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: posłowie 10.11.08, 22:36 poprawka- poseł Koźlakiewicz jest najbogatszym posłem tej kadencji (a nie wiem, czy i nie poprzedniej). na pytanie na czym sie dorobił nie odpowiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: posłowie IP: *.com 10.11.08, 22:44 a ja sobie mysle, że dobrze, że bogaci do sejmu idą. przynajmniej nie będą z siebie pośmiewiska, ani złodzieji robić. tak jak nasz gołodupiec ex premier kaczka co nawet konta w banku nie ma, facet bez żony i prawa jazdy, nieudacznik. A Koźlakewicz przynajmniej uczciwie sie dorobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: posłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 09:09 Kożlakiewicz? Jaki bogaty, zobaczcie oświadczenie majątkowe. Długów więcej niż włosów na głowie. W ciechanowskich bankach miliony kredytów. Ci którzy powpłacali tam swoje oszczędności to radzę jajka i kurczaki 5 razy dziennie jeść aby Kożlakiewicz miał zbyt i wam wasze pieniądze oddał. O ptasiej grypie nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1946s Re: posłowie IP: *.ibd.gtsenergis.pl 23.10.08, 09:26 Jaki jest stan w tzw. slżbie zdrowia prawie każdy wie. W Ciechanowie jest tragicznie, losem chorego nikt się nie przejmuje, totalny bałagan organizacyjny, brak odpowiedzialnych, tylko kasa się liczy. Za nocną opiekę pielęgniarską płać, za badanie specjalistyczne płać itd. i to wszystko do prywatnej kieszeni na majątku państwowym. Prasa donosi, że lekarze wyciągają w wyniku mnożących się dyżurów 22 tys. zł na miesiąc. Niedawno duże podwyżki, dziś program naprawczy bo szpital zadłużony. Ile razy można tak w koło. Trzeba podejmować jakieś decyzje w sprawie zreformowania tego stanu i to w interesie chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1946s Re: posłowie IP: *.ibd.gtsenergis.pl 23.10.08, 10:59 I jeszcze, dlatego cieszy mnie detrmnacja rządu w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś