Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog

08.12.08, 14:32
Proszę o jakis namiar na dobrego ginekologa.
Obserwuj wątek
    • dajciezyc Re: dobry ginekolog 08.12.08, 14:47
      jeśli prywatnie to dr. Pawlak w nowej przychodni na spółdzielczej.
      na NFZ nie znam dobrego.
      • Gość: żyjątko Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 22:00
        trochę bez sensu - jak mnie dr Pawlak przyjmował w szpitalu w ramach NFZ to wg
        Ciebie nie mogło być dobrze????
        • dajciezyc Re: dobry ginekolog 09.12.08, 20:21
          mogło być dobrze- po prostu nie wiedziałem że przyjmuje w szpitalu.
          • Gość: lena Re: dobry ginekolog IP: *.tktelekom.pl 10.12.08, 11:35
            Dziewczyny ,ja również proszę o radę w wyborze dobrego ginekologa.Z mężem
            planujemy dziecko o zależy mi żeby mieć lekarza,który nie tylko będzie zajmował
            się mną w gabinecie,ale także w szpitalu.Zastanawiałam się nad dr.Soplińskim lub
            dr.Achcińskim.Proszę o rady dziewczyn,które mają jakieś doświadczenia i te które
            już rodziły.
            • Gość: pacjentka Re: dobry ginekolog IP: 213.199.253.* 10.12.08, 15:07
              Ja polecam dr Achcińskiego. Chodzę do Niego od 3 lat, a teraz właśnie "prowadzi" moją pierwszą ciążę. W czasie wizyty poświęca dużo czasu pacjentce, rzeczowo omawia problem, informuje o możliwych zagrożeniach. Jak to będzie z opieką w szpitalu, o której piszesz nie wiem, przekonam się, jak będę rodzić maluszka.. Pozdrawiam.
    • Gość: alutka Re: dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 14:29
      Jeśli chodzi o tą kwestię to z czystym sumieniem polecam dr. Pawlaka. Dobry
      specjalista, prowadził moją ciążę, opieka dobra, był przy porodzie, potem
      odwiedzał na sali. Odradzam dr Achcińskiego, kiedy dowiedziałam się, że jestem w
      ciąży, na pierwszą wizytę poszłam do niego, początek miło, badanie tez dobrze,
      powiedział, że być może jestem w ciąży ale za wcześnie żeby stwierdzić,
      powiedział żebym się nawet nie przejęła jak poronię bo to normalne, dla niego to
      chleb powszedni, podziękowałam za wizytę i wyszłam. Nie wiem czy to jest
      normalne, że lekarz na samym początku mówi o poronieniu. Zraziłam się do niego.
      Po tyg poszłam do dr Pawlaka i na usg była już mała fasolka.
      • Gość: aaaa Re: dobry ginekolog IP: *.multimo.gtsenergis.pl 08.01.09, 18:17
        każdy lekarz jest dobry , kiedy ciąża jest bezproblemowa. Prawda Mała? :)
    • Gość: 123 Re: dobry ginekolog IP: 213.199.253.* 11.12.08, 20:14
      Ja proponuje Panią B. Ambroziak. Praktyka prywatna i w szpitalu. Ja jestem zadowolona. Rzeczowa, konkretna i... sympatyczna. Gabinet wyposażony w nowoczesny sprzęt. Polecam.
      • Gość: małgos Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 10:27
        Wszyscy ginekolodzy, no prawie wszyscy przyjmują w szpitalu prywatnie tylko
        trzeba zapłacić. Obsługa wtedy pierwsza klasa.
      • Gość: STZ2 Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 18:45
        CO DOKTOR AMBROZIAK...MIŁA ....NIE DOSTAŁA ODEMNIE PIENIĘDZY PRZY
        PORODZIE I NA OBCHODACH UDAWAŁA ŻĘ MNIE NIE ZNA....CHODZIŁAM DO NIEJ
        PRZEZ 9 MIESIĘCY PRYWATNIE!!!!I TO CZĘSTO BO CIĄŻA BYŁA
        ZAGROŻONA...CO DO SAMEGO ROWADZENIA CIĄZY JESTEM ZADOWOLONA I NIE
        MAM ZASTRZEŻEŃ
        • Gość: Krycha Re: dobry ginekolog IP: 79.191.55.* 08.01.09, 19:00
          Ja nie proponuję żadnego ginekologa-chyba chcemy żyć.
    • Gość: xxx Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 23:03
      witam, pawlak owszem super prowadził moje dwie ciąze ale ja
      chocidłzam prywatnie to i przy porodize był i później "odwiedział"
      na sali. Ale inaczej mówiły kobiety które trafiły do niego z NFZ.
      JAk chcesz chodizc prywatnie to polecam ale jak z NFZ to go nie
      polecaja
      • Gość: mal Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 10:02
        polecam bardzo Panią Zalewską.
    • Gość: ika Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 11:58
      a ja z czystym sumieniem polecam doktora jerzego slaczke.to wspanialy lekarz z
      powolania.chodzilam do nego prywatnie .moja ciaza byla zagrozona wiec lezalam
      kilka razy w szpitalu.doktor odwiedzal mnie na oddziale i dodawal otuchy.udalo
      mu sie nawet byc przy moim porodzie za co mu serdecznie dzeikuje.poniewaz
      wiadomo jest ze nie zawsze lekarz da rade by7c gdzyz np moze w chwili porodu
      przyjmowac inne pacjentki itd.lezac w szpitalu mailam okazje poznac innych
      lekarzy i opinie o nich.co do achcinskiego odradzam wszytsko jest ok dopoki
      jestes u nieg w gabinecie ale jak jego pacjentki trafily na odzial nawet raz nie
      przyszedl po prostu sobie olal.polecic moge jeszcze Soplinskiego naprawde fajny
      i dobry lekarz ktory interesuje sie pacjentka nie tylko w gabinecie.ale number 1
      SLACZKA.pozdro dla przyszlych mamusiek
      • Gość: ewa Re: dobry ginekolog IP: *.tktelekom.pl 09.01.09, 12:35
        DrAmbroziak MIŁA? To chyba jakiś ŻART!!!!!!!
    • Gość: matka Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 13:42
      Witam, szczerze jak ciąża bez problemów to każdy jest OK, a jak
      jeszcze chodizsz prywatnie to już super. JAk masz zamiar iść
      prywatnie to 90% będzie super.
      • Gość: mm Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 18:29
        Niestety potwierdze to co piszą wszyscy, na NFZ lekarz się tobą tak
        nie przejmuję, wizyta trwa krótko, mało się można dowiedzieć.
        Natomiast każdy interesuję się Tobą i dzieckiem jak mu za to
        płacisz. Ma wtedy owiele więcej czasu dla Ciebi. I od razu poznaje
        Cię w szpitalu. Taka jest rzeczywistość ciechanowska.
        • Gość: sor-bet22 Re: dobry ginekolog IP: *.eranet.pl 09.01.09, 18:59
          Tomasz Obojski na ul.Sienkiewicza bardzo dobry lekarz.
          • Gość: ona Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 19:15
            Nie piszcie kto jest dobry bo bedą do dobrych jeszcze większe
            kolejki, a tak część pójdzie do tych niedobrych i dobrych będzie man
            luźniej.
      • Gość: zbulwersowany Re: dobry ginekolog IP: 79.191.153.* 10.01.09, 21:34
        Czyli zarabiają pokilkadziesiąt tysięcy, a i tak nałapówy czekają! W
        tym prowincjonalnym miasteczku nawet policja ich nie ruszy. Kolesie
        psia mać...
        • Gość: anka Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 23:28
          Z pierwszym dzieckiem chodziłam do Achcińskiego z drugim do
          Soplińskiego oczywiście prywatnie.Obaj bardzo mili i polecam.Przy
          porodzie żaden z nich się nie intersuje.Nie odwiedza,nie zna!Jeśli
          bym była po raz trzeci w ciąży napewno będę korzystała z
          NFZ.Dziewczyny szkoda kasy!Ale ludzie są głupi dorabiając
          ich.Ostatnio byłam u Pani Filipczak,polecam.
          Pozdrawiam
          • Gość: gosc Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 21:21
            a gdzie ona przyjmuje
        • Gość: to ja Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 07:30
          Ty Zbulwersowany? to chyba głupi jesteś! Czy cóś????
          • Gość: zbulwersowany Re: dobry ginekolog IP: 79.191.146.* 11.01.09, 08:16
            Może i tak. Normalności mi się kurde zachciewa...
            • Gość: gośc Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 09:39
              co sądzicie o pani ordynator O.?
              • Gość: he Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 12:59
                Jak kapusta kiszona - kwaśna!
                • Gość: malgos Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 21:09
                  pani o niech nas pan bog przed nia strzeze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: xxxxxxxxxxx Re: dobry ginekolog IP: *.tktelekom.pl 14.01.09, 10:47
                    Pani ordynator?Hm,na samo wspomnienie przechodzą mnie ciarki po całym ciele(ze
                    strachu).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka