Gość: Maćko(klient) IP: *.gprs.plus.pl 08.12.08, 23:12 Co myślicie o dowozach z restauracji Tawerna Zorba? Ja jestem klientem i uważam, że nie ma chyba w Ciechanowie miejsca gdzie tak szybko dostajemy posiłek na wynos a raczej na dojazd :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: I.S. Re: Zorba - dowóz IP: *.cnow.pl 09.12.08, 18:27 zgadza się, wiele razy zamawiałam i bardzo szybki dowieźli cieplutkie pyszniutkie jedzonko. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Zorba - dowóz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 18:38 jeśli można spytać to gdzie mieści się ta tawerna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: Zorba - dowóz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 18:51 Pułtuska naprzeciwko Renault tak mniej więcej. Potwierdzam opinie przedpisców :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Zorba - dowóz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 07:02 Polecam golonkę super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Zorba - dowóz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 19:20 Świetne jedzenie, bardzo miła obsługa i klimatyczny lokal - często bywam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś