Dodaj do ulubionych

jak po balach maturalnych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 15:02
piszcie jak udaly sie wasze studniowki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: jak po balach maturalnych IP: 213.199.253.* 20.01.09, 16:10
      Ja mialam studniowke na hali sportowej 10.01.2009 porazka zespol a
      catering lipa ale jak zawsze rodzice rzadza przy wyborze
      • Gość: Wzorowy Re: jak po balach maturalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 16:58
        Też miałem na hali, nie najlepiej to wszystko wyglądało. Najgorzej
        to, że trzeba było z wódką kryć przed rodzicami i nauczycielami.
        Wszędzie ich bylo pełno...no i kac następnego dnia...
        • Gość: Monika Re: jak po balach maturalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 17:55
          Skoro poszliście na studniówkę po to,żeby się nachlać to nie dziwią
          takie opinie, trzeba było wybrać jakąś podrzędną melinę a wtedy nie
          musielibyście się kryć przed rodzicami. Takie opinie świadczą tylko
          o poziomie piszących, czego oczekiwaliście - pijackiej burdy do
          rana, chyba, że tylko do tego typu imprez jesteście
          przyzwyczajeni.Przeraża tylko poziom jaki reprezentuje młodzież,
          najpierw, przed studniówką tysiące pretensji, a teraz też źle, bo
          nie było można się nachlać jak przy każdej innej imprezie. Przecież
          to miał być bal studniówkowy, taki co się zawsze mile wspomina, ale
          co to za wspomnienia - wódy nie było, nikt się nie pobił,nuda...
          • Gość: Maturzysta Re: jak po balach maturalnych IP: 79.191.146.* 20.01.09, 20:26
            Zgadzam się z Moniką. Biedactwa nie napiły się, a szkoda bo by nic nie pamiętały.
          • Gość: wszystko pamiętam jak po balu? IP: *.cnow.pl 22.01.09, 00:43
            Wręcz przeciwnie... była wóda i kilku się nawet pobiło...przynajmniej u mnie ;D
            ...nawet nie jeden pawia puścił...
            a najlepiej to się ogląda abstynentowi, mówię z doświadczenia :P
    • Gość: zaproszony z Polsk Re: jak po balach maturalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 21:10
      Na tej Hali sportowej nawet spoko impreza,ale ilość osób coś strasznego,świece i papier pod antresolami !!!? kto przekupił strażaków, myślę, żę powinna tym zająć się prokuratura w razie pożaru !!!! nie do opisania! CUD ,że nic się nie stało ale najlepszy był KONFERANSJER!!!!!! Ofsiak to mały pikuś. Ktoś kto sepleni i nie wymaga RRRRR przy mikrofonie na tak dużej imprezie, nawet zespół miał zwałę, to niezła atrakcja chyba występował w ramach Komika ale mało spójny występ ,żenada ,irytował wszystkich. Poza tym niezła impra. Pozdrawiam uczestników, zwłaszcza niektóre studniówkowiczówki. Pozdrawiam Patryk :)
      • Gość: Bielik Oi! Re: jak po balach maturalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 20:12
        Studniówka na hali totalna porażka. Jedzenie można by było porównać do dawki
        jaką dostawali żydzi w obozie koncentracyjnym ! Co to miało być ? Zapłacilem za
        siebie 200 zł, a z dań były: rosół z kluskami i ziemniaki z kotletem. Nawet
        tortu nie było o 24 jak w innych normalnych szkołach średnich. nie wiem kto to
        organizował, ale sobie nieźle zarobił na uczniach. nawet talerzy nie było , jak
        ktoś był głodny to musiał poczekać na ten rosół albo na drugie danie. wróciłem
        ze studniówki strasznie głodny i mocno niezadowolony, zresztą pewnie tak
        niezadowolony jak 3/4 uczniów którzy zostali oszukani. ktoś dobrze zarobił, bo
        studniówka była zrobiona najtańszym kosztem, mimo to musieliśmy zapłacic więcej
        niż w krasiniaku, bemie i staszicu
        • Gość: Anka Re: jak po balach maturalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:33
          Z kosztów powinien rozliczyć się komitet studniówkowy, czyli
          rodzice, którzy organizowali bal. Jeśli ktokolwiek miałby jakieś
          pretensje to tam właśnie powinien się zwrócić.
          • Gość: maly Re: jak po balach maturalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 22:01
            i tak nikt sie z nami nie rozliczy ani ewentualnie nie odda nam kasy...
            • Gość: Tomek Re: jak po balach maturalnych IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.09, 22:58
              Może i się rozliczą ale co z tego jeżeli dostaniecie po 10zł czy jeszcze bardziej śmieszną sumę.
              • Gość: Zbulwersowany Re: jak po balach maturalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 13:09
                Też uważam, że się z nami nie rozliczą, chamstwo i złodziejstwo i tyle ;/ ten
                bal nie nazwałbym nawet studniówką. byłem rok temu na sylwestrze - 300zł od pary
                i było wszystko - jedzenia nie do przejedzenia (posiłki zimne, posiłki gorące,
                desery, dosłownie wszystko), dobra muzyka, sala ogrzewana - za te pieniądze było
                warto. W tym roku na studniówce ZS nr 2 na hali sportowej płaciło się 400 zł od
                pary a nie było na dobrą sprawę nic ( porcje jak w obozie przetrwania i tylko
                był rosołek i kotlet z ziemniakami) SZKODA GADAĆ ;-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka