Dodaj do ulubionych

nowy wymiar w edukacji

13.11.03, 22:05
w związku z obchodami Tygodnia Comeniusa piszcie w jaki sposób w waszych
szkołach realizuje się europejskie projekty! (patrz artykuł w Gazecie na
Mazowszu "Tydzień Comeniusa w Ciechanowie"
www1.gazeta.pl/plock/1093892,42367,1774802.html?v=1
Obserwuj wątek
    • bodzio1023 Re: nowy wymiar w edukacji 20.11.03, 17:32
      chodze do 2 lo w ciechanowie i nie słyszałem choc słowa w sprawie tej akcji!!!!
      • Gość: Emili Re: nowy wymiar w edukacji IP: *.localdomain / 213.77.7.* 20.11.03, 17:53
        ja też chodze do "2" i muszę ci powiedzieć ze w sprawę było wciągniętych tylko
        kilka osób. Razem z panią prof. M.K. od wf-u ćwiczyli śpiewanie piosenek. Wiem
        ze w ubiegły czwartek w szkole byli jacys wielcy szanowni goście. Jak zwykle
        dyra częstowała ich żabimi udkami. Jak zwykle wszystko poza naszymi plecami.
        Bo przeciez szkoła nie jest dla uczniów tylko dla zaproszonych gości! Jeszcze
        nie zauważyłes tego? Chyba jesteś w naszej szkole od nie dawna.
    • Gość: swiadek Re: nowy wymiar w edukacji IP: *.grudusk.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 22:16
      Pomimo tego ze nie chodze juz do LO 2 utrzymuje kontakt z osobami które jeszcze
      tam sie ucza i od nich sporo wiem. A ze bywam czesto w swojej miejscowosci wiec
      ciekawostki dawnej szkoły sa mile widziane. Słyszałam o jakis przemarszach
      balonach, zamieszaniu pod zamkiem. A moze ktos wie gdzie jeszcze mozna sie cos
      o tym dowiedziec bo strona szkoły jest nieaktualna. I o ile bede miała sdi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka